eşimin isteği

Gazino diyince akla farklı şeyler geliyor.
Bence "Ben gitmek istesem gitmemi istermiydin" diye sor eşine

Merak etmiş gitmek istiyor bırak gitsin
Zaten anlattığın gibi bir kişiliği varsa 2.sefer gitmeyi denemez bile
Buarada kv durumların nasıl anahtarı geri vermedin umarım

yok anahtar verilmedi artık eskisi gibi balkondan da bakmıyor eve sanki o zamanlar hiç yaşanmamış gibi aramızda çok iyi.
geçen yardımcı aldım eve temizlik için indi aşağıya bende yapayım mı azcık tuvaleti banyoyu akıtayım hıı dedii
bende iyi akıt madem dedim öyle mutlu oldu ki şaşarsın.. bu kadın anlatılmaz yaşanır sanki tarla bağışlamışım gibi sevindi.şükür ki aramız çok iyi artık.

eşime gelince ben gideceğini sanmıyorum gitse bile oturup eğleneceğini sanmıyorum hadi oturdu 2 duble bişi içti diyelim masaya kadın çağırmalar vs mümkün değil yapmaz. ciddi ciddi merak ettiği için bence bu konuşma bu akşam buluşcaz o serkan ve eşiyle orada açıcam bu muhabeti bakalım ne konuşulacak.

bizim gittiğimiz mekanlar varken gazine nerden çıktı falan dicem bakalım ne dicekler.

zaten bu tarzda yaklaştım yine diretirse aynen dediğiniz gibi bi tutum sergilerim ama gidecekse de illa hayır vs diye diretmem ama gidipte gerçekten 4-5 saat durup eğlenmiş olarak dönerse ben seni hiç tanımamışım der postayı koyarım.
yani normalde eşim bi programı varsa bana böyle yanaşıp 2 gün arka arkaya konuşmaz. nettir. sanki bu sefer başka bişey var hani erkekler arasında olur ya bakalım seninkinden izin çıkıyor mu gibilerinden bişey.
akşam daha net anlarım zaten.

Duyduğuma göre çok kaliteli pavyonlar varmış. kaliteli derken pavyonun kalitelisi olmaz tabi de. leş gibi ortam, ankara havasında göbek atan kadınlar keko güvenlikçiler değil de rus hayat kadınları temiz mekan filan.onu kastediyorum. asıl kaliteli biyere giderlerse kork bence. pavyonun amacı karı-kız dan öteye gitmez. ayrıca eşşek yüküyle de hesap ödeyeceklerdir. eğer herhangi bi kadını masaya oturtup sohbet etmek isterlerse. konsomasyon için adamı soyuyorlarmış resmen. hele bide kadını dışarı götürmek istersen maaş filan kalmıyormuş. ben olsam tavrımı koyardım.nasıl bi pişkinlik ya adam karısına ben pavyona gidecem diyor şaka gibi

Sorunu anlayamadim. Kiskanclik yok esim capkinlik yapmaz diyosunuz emin bi sekilde tek sorun o ordan tiksinir varos mekanda eglenemez benim gordugum kadariyla. Gitsin kendi gorsun alsin hevesini madem. Esinizin nasil eglenecegini ondan iyi bilemezsiniz heralde.

genel anlamda erkek milletine güvenilmez bence..ayrıca pörsümüş kadınlar,varoş tipler falan demeyin.benim çok eski bir arkadaşım,yakışıklı düzgün eğitimli kaliteli bir adamdır.bir sefer iş yaptığı herifin biri götürmüş bu gazinolardan birine.kadının biri kancayı takıyor.aynı türk filmi gibi.kadın hamile kaldı,evlendiler.ailesi perişan oldu gelip bana ağladılar ama nafile.gitti oğlanın hayatı ...
ayrıca kadınlar pörsümüş değil kaliteli pavyonlarda gayet güzel rus kadınlar varmış..

hiç yapmaz dediğimiz iki çocuklu aile babası bir hakim ankaradaki o meşhur gazino pavyon mekanlarından birinde eşini aldattı, yapmaz demeyin engel olun.

Yıllar önce ilk kez bir bayan arkadaşımla Ankara'ya gitmiştik. 2 gece kalacağız, yanlış hatırlamıyorsam ya Hilton'da ya da Dedeman'da kalmıştık. Neyse akşam yemeği sonrası giyindik süslendik çıktık. Dışarıdan bakınca eğlence mekanı gibi görünen iki yer, fakat birinin önünde bir sürü genç sıra bekliyor girmek için. Bizde akıllıyız ya, diğerine yöneldik. Güzelce girdik veee da da daaaa daannnn loş mor ışık, mor kadife berjerler, masalar, bar da mini etekli bayanlar, bayanların bir kısmı koltuklarda oturuyor. Biz iki bayan içeri girince adam geldi yanımıza , hoşgeldiniz dedi. Koltuklarda oturan bayanlara "kalkın kız müşteri geldi" deyince bizde jeton düştü Tam bir u dönüşü ile mekandan çıktık. Ve eğer yanlış hatırlamıyorsam mekanın ismi "ciklet" ti Arkadaşımın "Gizem bizi ciklet gibi çiğneyeceklerdi valla" sözleri hala kulağımda. Ayy aklıma geldi birden

Direk turk filmi sahnesi geldi gozume.adam eglenmeye gider.icer icer masaya kadin gelir. (oyle yerlerde mecburi masalara oturan kadinlar varcunku onlarin isi bu) sonra ikiside sarhos olur biyere giderler beraber olurlar.sonrasinda gitmeler devam eder .onlara gore bunun adi ask olur bana gore rezillik! Sonrasinda ne sen sor ne ben soylim.simdi ben sorayim hala hijyen ve varos tarafinimi dusunuosun yoksa sende hicmi bu sahnelerden biri uyanmadi aklinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…