- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
masaya kadın alırsa oradan kaç paraya çıkar biliyor musun ?Gazino diye bişey kaldı mı canım ya artık .onlar pavyona gidecek masalarında bikaç kadın olucak tahminim.bşr kere izin verirsen arkasını tutamazsın ben diyim .erkek bu .ne kadar titiz v.s desen de oranın tadını aldı mı bide o arkadaşları oldukça alışkanlık haline gelir.İZİN VERME
pavyondan kadın çıkartılmaz. o cok değişik bir durum.e bu eğlence nasıl bitecekmiş peki gazino emektarlarından biri ile miulaşılmaz mulaşılmaz neyse dilime gelenleri klavyeme dökmeyim..inşallah çözüm bulursunuz.
çıkmadanda hallolur ne varkipavyondan kadın çıkartılmaz. o cok değişik bir durum.
Bence de. Zaten Ümit Besen, Selami Şahin gibilerinin sahne aldıkları yerler de gazino değil mi? Şimdi bunlar varoşta sahne alıyorlarda, bizim sokağın köşesinde nereye indiği belirsiz merdivenlerden girilen mekan bar diye geçtiği için mi modern?Bizim buradakilerin turizm işletme belgeleri var
Gazinoda olan o belge birçok işletmede yok
O nedenle konsorsiyum gibi birleşip yatırım yapıyorlar
Varoş deniyor da Arap turist geliyor bence onlar varoş falan değildir
yapamaz. ya filmlerde ki gibi değiller oraları..kucak dansı yapan yerler de farklı.çıkmadanda hallolur ne varkibi kucak dansı yeter
Bence de. Zaten Ümit Besen, Selami Şahin gibilerinin sahne aldıkları yerler de gazino değil mi? Şimdi bunlar varoşta sahne alıyorlarda, bizim sokağın köşesinde nereye indiği belirsiz merdivenlerden girilen mekan bar diye geçtiği için mi modern?
Netice de adam içmeye gidiyor, ne fark eder, kendisi de gazino olarak belirtmeseydi, arkadaş için bir sorun yoktu. Takılmasın bence arkadaş.
Birde şu var masaya kadın çağırmak o kadar kolay değil. Sen bir bardak bira icersin 6 tl kadın senin masanda yarım bardak içer 20 tl e yarım bardakla kim kalır dimi 5 6 şişe olur. E tabi canı bira isterse. Genelde kavgalarda bu hesap yüzünden çıkar. Adam gece sonunda fişi görür ohaa der ve kavga başlar. Mekan sahibine ben bu o... içtiğini odemek zorundamiyim der. Mekan sahibi de gidip karinla icseydin p.... der. Sonra 155 aranır. Ben o 155 lik kisimdanim yanlış anlasilmasin da :))
Öncelikle merhaba canım bu adammı deyip geçme esin için bence ne olursa olsun bir erkek neyse şunu paylaşım istedim benim.eşim kuzenimin eşi abim amcam bi gece böyle bi gitmişler ankara da ve bende adam gibi bi yerde eğleniyorlar falan sanıyorum bak düşün abim bile demesi Bana pavyona gittiklerini eşim ertesi gün anlattı aramızda kalsın dedi ve kadınlar falan gitmiş yanlarına neyse biraz dans etmiş kadın masalarında gitmiş sonra ama eşim iğrenç olduğunu böyle bi anlayış olmadığını söyledi amcam ısrar etmiş buarada amcam gerçekten pavyonda çıkmayan bi adam yani onla takılmasını hiç istemem bu sebepten yengem artık kabul etti bu durumu napsin kadın ama şu da doğru pavyondan kadın alıp çıkılması imkansız ama senin yerinde olsam karar senin demezdim yinede gitmemeli bence hani sevdiği için olmasada arkası gelir gibi çünkü arkadaşi ile gidecek bide bişey sanacak oraya gitmeyikızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
kızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
o mal arkadaşı cok diretti demek ki... ama yaklaşım tarzını cok beğendim. taktir ettim. bu tutumunla birazcık da ileri gidersen hafif kızgınlık ifadesi azıcık söylenme tarzında " senin duruşuna, tipine saygınlığına (aile babası tipine) pavyon gazino yakışıyor mu hayatım ? kolu komşunun ev eş nedir bilmeyen kocalarından ne farkın kaldı ?
bunların cevabını bana da vermek zorunda değilsin. kocaman yetişkin birisin iyi ki kötü yü ayrıt edeceğini düşünüyorum.
tüm bunlara rağmen oraya gideceksen sen bilirsin... de.
bu ilk konuşma.
daha da devam ederse : ben sana burada masa hazırlamıyor muyum neden hala gidiyorsun? aldatıyor musun?
al akr. burada için yiyin, paranızda cebinizde kalır. filan gibi
daha abartttı ile gidiyorsa : oraya alıştıran hayvan arkadaşını kp nen yada baban kenara çekip veya eşinin abisi filan kenera çekip konuşsun, ikaz etsinler
daha da giderse işin içine kadın girmşi demektir. pavyonda gazinolarda kadın vardır. erkeklerde işş gereği de olsa yapması gereken konuşma, canımlara cicimlere tav olurlar.
politik yaklaşarak adamı oradan çek.
kendi yazma ek olarak alıntıladım :o mal arkadaşı cok diretti demek ki... ama yaklaşım tarzını cok beğendim. taktir ettim. bu tutumunla birazcık da ileri gidersen hafif kızgınlık ifadesi azıcık söylenme tarzında " senin duruşuna, tipine saygınlığına (aile babası tipine) pavyon gazino yakışıyor mu hayatım ? kolu komşunun ev eş nedir bilmeyen kocalarından ne farkın kaldı ?
bunların cevabını bana da vermek zorunda değilsin. kocaman yetişkin birisin iyi ki kötü yü ayrıt edeceğini düşünüyorum.
tüm bunlara rağmen oraya gideceksen sen bilirsin... de.
bu ilk konuşma.
daha da devam ederse : ben sana burada masa hazırlamıyor muyum neden hala gidiyorsun? aldatıyor musun?
al akr. burada için yiyin, paranızda cebinizde kalır. filan gibi
daha abartttı ile gidiyorsa : oraya alıştıran hayvan arkadaşını kp nen yada baban kenara çekip veya eşinin abisi filan kenera çekip konuşsun, ikaz etsinler
daha da giderse işin içine kadın girmşi demektir. pavyonda gazinolarda kadın vardır. erkeklerde işş gereği de olsa yapması gereken konuşma, canımlara cicimlere tav olurlar.
politik yaklaşarak adamı oradan çek.
Porsumus olmayada bilir bilemeyiz. Bence gonderme. Ne saçmalık ya birde sorabiliyor. Arkadaşlarına kesin gizli gizli gidiyordur. Kimin karisi kabul eder böyle bir şeyieşim gittiğimiz cafe restoranttaki kızların ellerine bakıp gelen yemeği ona göre yer mekanda masada en ufak bi pislik olsa rezillik çıkartır kaç kere tartıştı garsonlarla mekan sahibiyle şimdi öyle bi yerde ona pörsümüş kadınların cazip geleceğini sanmıyorum.
ama belliki merak ediyor arkadaşları nasıl anlattıysa artık.
Konu sahibi düşünsün onu da bize nemasaya kadın alırsa oradan kaç paraya çıkar biliyor musun ?
Bence de. Zaten Ümit Besen, Selami Şahin gibilerinin sahne aldıkları yerler de gazino değil mi? Şimdi bunlar varoşta sahne alıyorlarda, bizim sokağın köşesinde nereye indiği belirsiz merdivenlerden girilen mekan bar diye geçtiği için mi modern?
Netice de adam içmeye gidiyor, ne fark eder, kendisi de gazino olarak belirtmeseydi, arkadaş için bir sorun yoktu. Takılmasın bence arkadaş.
pembis bence stabil kal. zaten aksi bir niyet olsa adam acik acik demez. gercekten muhabbet meclisi kurmak ve dertlesip egle,mek istemis olabilirler.normalde rakı içilmez bizim gittiğimiz yerlerde bira vokta falan burası daha çok şarkı dinlenip demlenilecek bi yer gibi gelmişti bana ama yok yani bir süür kişi yazdı her mekan farklıymıs adını da bilmiyorum sormadım büyük hitimal kendi de bilimiyordur bilse şuraya gitcez derdi gazino demezdi.
içkili araba kullanmaz şöför içkiliyse arabasına binmez asla o yüzden illaki ya gelin bizi alın der yada taksiyle gidilir bu akşam bi çıtlatcam bakalım nası bi yer bizde gelelim vs diye hem nası döneceksınız falan dicem iyice anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?