eşimin isteği

masaya kadın alırsa oradan kaç paraya çıkar biliyor musun ?

e bu eğlence nasıl bitecekmiş peki gazino emektarlarından biri ile mi ulaşılmaz mulaşılmaz neyse dilime gelenleri klavyeme dökmeyim..inşallah çözüm bulursunuz.
pavyondan kadın çıkartılmaz. o cok değişik bir durum.

Ankara sanırım bu konularda daha ileride. Youtube da normal bir video izlerken nasıl olduysa sarı tutku diye bi kadına denk geldim. Valla tek gözüm kapalı izledim. Biz kadinlara göre pis ama izleyince erkek milletine ohoooo tertemiz ak pak yani

Bizim buradakilerin turizm işletme belgeleri var

Gazinoda olan o belge birçok işletmede yok

O nedenle konsorsiyum gibi birleşip yatırım yapıyorlar

Varoş deniyor da Arap turist geliyor bence onlar varoş falan değildir
Bence de. Zaten Ümit Besen, Selami Şahin gibilerinin sahne aldıkları yerler de gazino değil mi? Şimdi bunlar varoşta sahne alıyorlarda, bizim sokağın köşesinde nereye indiği belirsiz merdivenlerden girilen mekan bar diye geçtiği için mi modern?

Netice de adam içmeye gidiyor, ne fark eder, kendisi de gazino olarak belirtmeseydi, arkadaş için bir sorun yoktu. Takılmasın bence arkadaş.

Ankara'daki pavyon ve gazinolarda porsumus kadın yok bilgi vereyim dedim :) gazino ne ya birde kararı sen ver diyor Allahım ne günlere kaldık b.k mu varmış orda

Gazino diyip pavyona da gidebilir. Nerden bilecek ki peşine adam takacak hali yok. Bilemiyorum ya

İyi bari

Google'a gazino yazıp videolara bi tiklayın rica ediciğim

Öncelikle merhaba canım bu adammı deyip geçme esin için bence ne olursa olsun bir erkek neyse şunu paylaşım istedim benim.eşim kuzenimin eşi abim amcam bi gece böyle bi gitmişler ankara da ve bende adam gibi bi yerde eğleniyorlar falan sanıyorum bak düşün abim bile demesi Bana pavyona gittiklerini eşim ertesi gün anlattı aramızda kalsın dedi ve kadınlar falan gitmiş yanlarına neyse biraz dans etmiş kadın masalarında gitmiş sonra ama eşim iğrenç olduğunu böyle bi anlayış olmadığını söyledi amcam ısrar etmiş buarada amcam gerçekten pavyonda çıkmayan bi adam yani onla takılmasını hiç istemem bu sebepten yengem artık kabul etti bu durumu napsin kadın ama şu da doğru pavyondan kadın alıp çıkılması imkansız ama senin yerinde olsam karar senin demezdim yinede gitmemeli bence hani sevdiği için olmasada arkası gelir gibi çünkü arkadaşi ile gidecek bide bişey sanacak oraya gitmeyi

Erkek sonuçta orada kadınlarla birsey yaşamasa bile oraya gidip öyle değişik insanları görecek açık saçık giyinen saçma sapan dans eden tipleri izleyecek vs.... sizinle birlikte gidemeyeceği bir yerse pis (ahlâk anlamında) bir yer demektir

Sen bilirsin diyip işin içinden çıkmak biraz umursamaz bir tavır gibi geldi bana şöyle deseniz belki:

Ben git desem de gitme desem de beni dinlemeyecek gibi görünüyorsun git diyemem öyle bir yere girmeni kaldıramam gönlüm gitmene hiç razı değil derdim ve gelinceki haline tavrına göre davranırdım....

Eğlenmiş gibi bir hali varsa ben de ona aynısını yaparım nasıl bir şeymiş görsün bakalım....

Yok adam tınlamıyorsa o adamdan Hayır gelmez....

Yaklaşımınızı çok beğendim
Galiba ben olsam ben de bu şekilde davranırdım.

Merak etmiş gitmek istiyor bırak gitsin
Zaten anlattığın gibi bir kişiliği varsa 2.sefer gitmeyi denemez bile
Buarada kv durumların nasıl anahtarı geri vermedin umarım

kendi yazma ek olarak alıntıladım :
pavyonda ki kadın erkekle orada veya dışarıda birlikte olamaz.
yukarıda ki yazımın...tav olurlar .. kısmı açıklayayım :
pavyonadaki kadınlar canım cicim vb. kelimeler ile adamları etkilerler bizimkiler de buna tav olurlar ve oraya sürekli gitmek isterler. yani mudaiyim olurlar.
pavyondan kız çıkartmak değişik bir iştir. masaya kadın çağırmak cok maliyetli bir iştir.
pavyona borç bıraktın mı? donun değil canın bile gider. tefeci mafyası gibilerdir.

Porsumus olmayada bilir bilemeyiz. Bence gonderme. Ne saçmalık ya birde sorabiliyor. Arkadaşlarına kesin gizli gizli gidiyordur. Kimin karisi kabul eder böyle bir şeyi

Zeki Abi'mizin yıllarca Taylan gazinosunda sahne aldığını da bilmeyen yoktur

pembis bence stabil kal. zaten aksi bir niyet olsa adam acik acik demez. gercekten muhabbet meclisi kurmak ve dertlesip egle,mek istemis olabilirler.

Yerinizde olsam iyi git ben komik buldum sadece derim.Ama çok gülerim ay ne büyük varoşluk yaa köy bilmemne diye baya dilime dolar dalga geçerim.İzin verilmicek bişey değil, çok ucuz komik bişey olduğunu ona bu yolla belli ederim.Kıskandığım için izin vermicek dahi olsam bu yolu izlerim yani hayır gidemezsin bilmemne diyince kıymete biner çünkü çekemem yani aklı olan olmaz molmaz demesin zaten baska yol edinsin kendine.Benim yolum bu rencide et gül aşağıla ez valla. Neyse zaten bir kere gidince sizin dalga geçmelerinizde yer edince aklına bidaha isticeğini sanmıyorum.Hatta giderken eşinize şey filan diyin, işte askım gömleğin düğmelerini biraz açta beyaz atletin görünsün, al sana o gün giymen için beyaz çorap aldım filan diyin baya bu tarz gülmeli kahkahalı dile dolayın. Emin olunki bütün değeri biticek o tarz yerlerin ve normal hayatına geri dönücek:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…