eşimin isteği

21. yy'da hala gazino diye bir kavram var mı?
Bir de gazinolar eskiden nezih yerlermiş.
Annem babam anlatır.
Ama şu an söylenişi bile itici duruyor.
Temizliği pisliği boşver de eşim öyle bir yere gitmek istemeyi bırak aklının ucundan geçirse soğurum heriften.
Bir de insanın başına ne glirse meraktan gelir der susarım...

Yan site de bitane pavyon da çalışan kadın var kons sanırım. Sitemizin kuaförü illallah etmiş durumda hergün bakim için 3 saat ayiriyormus bilemicem artık

-ben pavyona arkadaşla gitmek istiyorum
-evliliği bitirmeye niyete girdin sanırım
(yılanın başını küçükken ez. bi kere gitsin bakalım vs olmaz)

Porsumus kadinlar diyipte hafife alma orada ki kadinlari diyosun yani aklin yolu bir valla

Onların işi o canım masasına gittikleri adamları dibine kadar eglendirmek. Pis ve bakimsiz olacaklarini sanmıyorum yaslilarda var ama gayette citirlar da var ben kadını gördükçe vay anam vayy diyorum

Yasak olan her zaman cazip gelir bırak gitsin.adam heves etmiş görmek istiyor demekki.valla benim eşim gitmek istese birşey demem .erkek milletinin üstüne fazla düşünce kendilerini bir halt sanıyorlar.

Sende eşlik et tek gönderme bence

Onların işi o canım masasına gittikleri adamları dibine kadar eglendirmek. Pis ve bakimsiz olacaklarini sanmıyorum yaslilarda var ama gayette citirlar da var ben kadını gördükçe vay anam vayy diyorum
ben evlerden ırak derdim herhalde haklısın o kadınlar porsumış olsa erkek milletine cazip gelmesi imkansız olurdu

Bütün gazinoların varuş olduğunu sanmam, lüks semtlerde lüks gazinolar da var.

Ne diyelim, inşallah adamın çok hoşuna gitmez de gazino müdavimi olmaz.

Bizim buradakilerin turizm işletme belgeleri var

Gazinoda olan o belge birçok işletmede yok

O nedenle konsorsiyum gibi birleşip yatırım yapıyorlar

Varoş deniyor da Arap turist geliyor bence onlar varoş falan değildir

Aaa varos musun kizim ya ne takiyorsun boyle seylere elit kadinlar kocalarin ne halt ettigini umursamaz biliyorsun ki. Simdi adami kiskaniyormus durumuna dusup varosluk yapma en iyisi sen.

ayycok guldum ya Allah korusun boşuna demiyorlar içki kötülüklerin anası diye

ben evlerden ırak derdim herhalde haklısın o kadınlar porsumış olsa erkek milletine cazip gelmesi imkansız olurdu

Pavyon ortamını biliyorum nerden diceksin esimden :) ama görev icabı ceza kesmeye gidiyorlardi gece 2 den sonra gürültü yapmaları yasak anlatirdi oradaki ortamları da yani ben çok merak ettiğim için sorardim :))

o mal arkadaşı cok diretti demek ki... ama yaklaşım tarzını cok beğendim. taktir ettim. bu tutumunla birazcık da ileri gidersen hafif kızgınlık ifadesi azıcık söylenme tarzında " senin duruşuna, tipine saygınlığına (aile babası tipine) pavyon gazino yakışıyor mu hayatım ? kolu komşunun ev eş nedir bilmeyen kocalarından ne farkın kaldı ?
bunların cevabını bana da vermek zorunda değilsin. kocaman yetişkin birisin iyi ki kötü yü ayrıt edeceğini düşünüyorum.
tüm bunlara rağmen oraya gideceksen sen bilirsin... de.
bu ilk konuşma.
daha da devam ederse : ben sana burada masa hazırlamıyor muyum neden hala gidiyorsun? aldatıyor musun?
al akr. burada için yiyin, paranızda cebinizde kalır. filan gibi
daha abartttı ile gidiyorsa : oraya alıştıran hayvan arkadaşını kp nen yada baban kenara çekip veya eşinin abisi filan kenera çekip konuşsun, ikaz etsinler
daha da giderse işin içine kadın girmşi demektir. pavyonda gazinolarda kadın vardır. erkeklerde işş gereği de olsa yapması gereken konuşma, canımlara cicimlere tav olurlar.
politik yaklaşarak adamı oradan çek.

Bende eşimin arkadaşları ile alkol almasına karşı biri değilim bar veya daha iyi bir yerde alabilirde alkolü çünkü dozunu bilen biri. Ama gazino ne yaa kaldımı orası gazino deyince aklıma yollu kadınlar geliyor o kadarına da müsade etmezdim ben şahsen bunu uygun dille anlatın hiç hoş yerler değil fln diye

Birde şu var masaya kadın çağırmak o kadar kolay değil. Sen bir bardak bira icersin 6 tl kadın senin masanda yarım bardak içer 20 tl e yarım bardakla kim kalır dimi 5 6 şişe olur. E tabi canı bira isterse. Genelde kavgalarda bu hesap yüzünden çıkar. Adam gece sonunda fişi görür ohaa der ve kavga başlar. Mekan sahibine ben bu o... içtiğini odemek zorundamiyim der. Mekan sahibi de gidip karinla icseydin p.... der. Sonra 155 aranır. Ben o 155 lik kisimdanim yanlış anlasilmasin da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…