• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin istekleri

Ne pislik insanlar var ya bana eşim öyle bişey desin kafasını kirarim sonrada def ederim ne demek şakasını bile yapaz bnce sende istiyorsun yoksa eşinin eskort kızla konusmasina bile tahammül edemezsin eşini kiskanmayan müslüman olamaz allah sonumuzu hayır etsinn yazmayın şuraya söyle şeyler burda kimse sana yap sende filan demez kendine cesaret arıyorsun bence

Kızlar merhaba. Öncelikle bu konuyu açıp açmamak arasında gidip geldim ama en azından sizlerden fikir almak istiyorum. Biz 1,5 yıldır evliyiz ve eşimin sürekli bir 3.kişi isteği var. Tatile gidiyoruz telefonu alıp eskort kızları aramaya başlıyor çeşitli bahanelerle erteliyorum. Daha bugün bir baktım yine eskort kızları aramış fiyat konusuyor. En sonunda işi ciddiye alıp ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim benden beklentin ne dedim. Ben seni aldatmam ne yapacaksak beraber yapalım seninle yasamak istiyorum böyle fantezileri gibi çeşitli sebepler söylüyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Başlarda şaka yapıyor diye ciddiye almıyor gülüyordum. O da bundan cesaret almış olacak ki bayaa Ciddi bu konuda.
Şu an ben sinir oldum kusura bakma da sen ne biçim kadınsın ya o "adam" böyle birşey isteme yüzünü senden bulmuş demek ki. Tövbe tövbe yaa benim kocam olacak kişi böyle bişeyin şakasını bile yapamaz bana bu ne genişlik alkisliyorum

Kızlar merhaba. Öncelikle bu konuyu açıp açmamak arasında gidip geldim ama en azından sizlerden fikir almak istiyorum. Biz 1,5 yıldır evliyiz ve eşimin sürekli bir 3.kişi isteği var. Tatile gidiyoruz telefonu alıp eskort kızları aramaya başlıyor çeşitli bahanelerle erteliyorum. Daha bugün bir baktım yine eskort kızları aramış fiyat konusuyor. En sonunda işi ciddiye alıp ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim benden beklentin ne dedim. Ben seni aldatmam ne yapacaksak beraber yapalım seninle yasamak istiyorum böyle fantezileri gibi çeşitli sebepler söylüyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Başlarda şaka yapıyor diye ciddiye almıyor gülüyordum. O da bundan cesaret almış olacak ki bayaa Ciddi bu konuda.
Yani siz böyle bisey size dile getirebilecek kadar nasıl firsat verdiniz bu adam olmayan sahsiyetsize.

Gerçekten böyle ilişkiler varmı acaba yoksa hepsi hayal ürünü mü

Back
X