- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.096
- 138
- Konu Sahibi sufisentir
-
Eşim masa başı çok aşırı yorucu olmayan bir iş yapıyor.Ama kendisi kronik olarak sürekli yorgundur.Benim yaptığım iş kendisinden daha yorucu bir iştir ve gelip evde de ev işleri yapmama rağmen kendisi kadar şikayet etmem.
Tabi severek isteyerek anlaşarak evlendik.1 yıl sevgili 2 seneye yakın nişanlı okarak kaldık.Hatta ben bir sene daha ertelenmesini istedim düğünün(maddiyattan ötürü) ama o çok ısrar etti ertelenmesin diye ve evlendik.
Oruç tut ve hamile kal demişsiniz, ne demek istediğinizi anlayamadım?
Oruç tutarsa arzularini kontrol altına alabilir hamile kalırsa bebeği olur ve onunla uğraşır böylece evlilikleri bozulmamış olur
ayda bir defa beraber olarak hamile kalmak çok kolay olmasa gerek? tüm seneyi de oruçlu geçiremez ki, ayrıca iftar olunca yine arzuları aklına gelecek... ben de aynı sorunların içersindeyim de dilek duası gibi bişeyi mi kasdettiniz oruç tavsiyesiyle diye aklıma takıldı...
elhamdülillah, allah eksik etmesin iman sahibiyim fakat evliya olsa ancak tahammül eder insan.
Yalnız işin dini boyutuna girersek şu an eşim günaha girmiyor mu karısının ihtiyaçlarını önemsemediği için?Oruç tutarsa arzularini kontrol altına alabilir hamile kalırsa bebeği olur ve onunla uğraşır böylece evlilikleri bozulmamış olur
Gerçekten ne yorum yapacağımı bile iyorum çok zor bi durum ben daha din gece eşime istediğimi belirttim ve o uyuyalım dedi üzüldüm ama bi önceki gece harika geçirmiştik yani ben hiç bi türlü bi gün ara olsa bile beni istemediğini düşünmeye dayanamıyorum beni istemiyosun diye üzüldüm hemen ve o da öyle olmadığını ve sadece soğuk diye banyo yapmaya üşendiğini söyledi
Sırtını dönüp yatınca beş dk sonra o başladı beni uyarmaya.
Sizin için çok zor bi durum denemediğiz yöntem kalmamış bütün yorumları okudum herşeyi yapmışsın bende cinsel tercihlerinden şüphe ettim belki o bile farkında değildir ,bunu öğrenmenin bi yolunu bulmalısınız ve ayda bş oluyor demişsiniz eğer eşinizin isteği ile oluyorsa o istediğinde de siz yaklaşmamayı deneyin kısaca kaçın bakalım yatağa iç çamaşırınızla falan yatın başka bişi öneremiyorum maalesef..
Haklisiniz çok zor bir imtihan ama hayatta herkesin derdi oluyor iste napacaksın ... gerçekten zor ama kabullenirsen buda boyle iste dersen alışman daha bir muhtemel sanki ... yani oruç arzuları dindirir arada bir deneyin dua edin eşinizin sizi arzulamasi için... tabi fiili dua da yapın suslenin puslenin ama sadece kendiniz için yaptığınızı ona gösterin sonra kendinize bir uğraş bulup onunla ilgilenebilirsiniz işteyken mesaj atin seni istiyorum diye ne bileyim allah sabir versin
Yalnız işin dini boyutuna girersek şu an eşim günaha girmiyor mu karısının ihtiyaçlarını önemsemediği için?
Ki dinen boşanmak benim hakkım şu anda.Bu konuyu da araştırdım ve dini açıdan da ben haklıyım.Çünkü eşler birbirlerinin her anlamda ihtiyaçlarını gözetmek zorunda.Bakın bazen ayda bir bile olmadığı zamanlar oluyor çünkü ben yaklaşmayı bıraktım.Mücadele eden ben olduğum için ben elimi çekince hiçbir şey yaşayamıyoruz zaten.
Şu an bebek sahibi olmak istemiyorum eşim de istemiyor zaten.Yine de sağolun ama öneriniz için.
Bugun bu sebeple bosanan bir konu sahibi bu tür problemleri olan erkeklerin hep cok iyi oldugunu, bu sekilde kusur orttuklerini soylemisti. Dogru galiba.
İnanılmaz arzulu istekli bi adamdı.Şu an bu konuyu açınca bile suratına bi bıkkınlık ifadesi yerleşiyor.Bıktıracak bir şey de yaptırmadım halbuki.
Kesinlikle öyle bizi daha negatif bi hale getiriyorlar.Bakın misal ben bugün çalışmıyordum dışarı çıkacaktım farklı planlarım vardı.Ama böyle oturdum kaldım çıkamadım evden çıkmak içimden gelmedi.İnanın ben çok pozitif hayat doluydum daha süslü daha bakımlıydım.Şu an bazı şeyleri insan içine çıkıyorum diye yapmaya başladım mecburiyetten içimden gelmiyor.evet günaha giriyor, sizle evlendi fakat evliliğin gereklerini, kendi sorumluluklarını ihmal ediyor, kul hakkı alıyor...
öfke duygum arttı, ben sizin durumunuza ek olarak anne olmak da istiyorum, onun durumu neticesinde hamilelere karşı imrenme duygusu yaşıyorum, bunun kıskançlığa varmasından, insanlara negatif enerji iletmekten kaygılanıyorumkendime güvenimi yitirdiğim için pasifleşiyorum, onu çok seviyor ama bazen grip olsa dahi merhamet göstermek istemiyorum, belki suçlusu o değil fakat istese düzelebilir, tedaviye azmedebilir diye düşünüyorum, liste uzaar gider... allah korusun ben kötü bi insan olursam, vebali olacaktır.
Aslında diğer sorunların olması avantaj olmuş daha kolay olmuştur bu kararı alman.Ama işte hem çok iyi koca gibi davranıp hem bu konuda pasif davranınca ayrılma kararı almak daha zor.Kendisi de diyo bunun dışında bi sorunumuz yok bizim diye.Yani sanki kes sesini otur daha ne istiyorsun dermiş gibi hissediyorum bazen bakışlarından.İşte sürekli ev almaktan bahsediyo ama bence bu evlilikte önceliğimiz ev almak değil bu sorunu çözmek olmalı ama kendisi bunu anlayamıyor malesef.Benim bosandigim sahsin hem boyle bi sorunu vardi hem de kotu bi kocalik yapti. Diger sorunlardan patladi bu da tuz biber oldu bosandik.
Aslinda sirf bu bile bosanmak icin buyuk bi sebep. Yazik gunah. Nasil kotu hissettirdigini cok iyi biliyorum. Ozguvenin kayboluyo icten ice eriyosun.
Evlenmeseydi keske seninle. Yani pek de dusunceli sayilmiyo su durumda sanirim
Ya acaba burdan evli olan biri kocasina soramaz mi bi adam nisanliyken böyle iken evlenince nasil böyle böyle olur gibisinden? Hani adamin dilinden de adam anlar mantığı
Ya acaba burdan evli olan biri kocasina soramaz mi bi adam nisanliyken böyle iken evlenince nasil böyle böyle olur gibisinden? Hani adamin dilinden de adam anlar mantığı
Kesinlikle çok doğru bi tespit.En azından bakire olmak ya da olmamak sevişmeye engel değil ama bu şekilde resmen cinsel hayata ket vuruluyor.E biz nasil anlayacagz bu erkekleri. Benimki nisandayken de hic boyle seylere yanasmadi evliyken de. Simdi biriyle goruscegmde bunu anlamaya calisiyorm ama istekli numarasi da yapabilirler demek ki. E biz napicaz evlenirken? Kiz degilken bakireyim diye kandirmakla bile birebir degil bu. Yine saglikli oluyosun ama erkekler bizi erkegim diye kandiriyor. E napicaz biz
Yani hiç değil ama 1 yıl 3 ay da 10 kez falan olmuştur diyebilirim.Onların çoğu da benim çabalarımla yani.
Merhaba.Merhaba , bir ablamızında vardı sorunu bır gun arayla her gun kendısı ıstedı eşinden olsun dıye böyle böyle alıştırdı adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?