- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi sufisentir
-
Inan ki böyle koca olabilir. Benim vardi, 2 sene sonra bosadim onu. Tipki anlattiginiz gibiydi.Ya aslında ben açık açık eşime beni tatmin etmediğini benim ihtiyaçlarımı düşünmediğini söyledim.Sen benim kocamsın ben bunu senden istemeyeceksem ya da sen benden istemeyeceksen evli olmanın ne anlamı var dedim.Haklısın diyor ama hiçbir şey yapmıyor.
Bakın arkadaşlar mesela dün hesapladım neredeyse 1 ay geçmiş en son ilişkimizin üzerinden ve 1 aydır en ufak bir imada bile bulunmadı birlikte olabilmek için.Ya gerçekten böyle bir adam böyle bir koca olabilir mi?
Peki çevreniz bunu nasıl karşıladı aileniz ve de ?Inan ki böyle koca olabilir. Benim vardi, 2 sene sonra bosadim onu. Tipki anlattiginiz gibiydi.
Ben de var aynısından ama çocuğum var yaşları küçük ileride babadan ayrı olduklarında beni suclayacaklari için sineye çekiyorum. Çocukları olmayanlar paketlesinlerInan ki böyle koca olabilir. Benim vardi, 2 sene sonra bosadim onu. Tipki anlattiginiz gibiydi.
Olan olmuş zaten, hiç bir zaman keşke demeyin. İnsan yaşamadıkça bilemiyor ki. Şimdi önemli olan nasıl düzeltilmesi gerektiği. Umarım yoluna girer her şey.Evet evet artık bunu sorguluyorum zaten.O ilk zaman ki aşkla hevesle ben bunu görmezden gelmiş olabilirim.Ya da kendini bana böyle göstermek için çabaladı.Ama şu da var nişanlılığın son ayları çok değişmişti aslında ve ben nişanı atmayı bile düşünmüştüm kendisi yine ne yaptı etti beni ikna etti.Ama keşke o zaman nişanı atsaymışım belki hayat daha kolay olacaktı benim için o zaman.Benden uzaklaşmış gibiydi yalnız kalmamak için çabalıyordu adeta.Ama ben hep evlenince düzelir zaten yuvamızda baş başa olucaz diye kafama takmamıştım ama keşke taksaymışım ve ayrılsaymışım.
Senin mutluluğun daha önemli ekonomik gücün varsa çocukta yoksa çekme arkadaş. Ömür boyu onun gönlünün olmasını mı bekleyeceksin. Bu en büyük hak. Seni tatmin etmemesi vebalPeki çevreniz bunu nasıl karşıladı aileniz ve de ?
Bende eski kocamla beraberken "cok iyi bir insan" oldugunu zannederdim. Baska caresi yok cünkü.. Ama bosanmaya kararli oldugumu görünce, o da aileside okadar igrenclestiki inanamazsiniz. Iftiraya bile ugradim bosandiktan sonra. Insan gercekten nasil bir mahlukatla evli oldugunu bosanma asamasinda anliyor.Evet ben eşim iyi bi insan olduğundan kendimi katlanmak zorunda gibi hissediyorum gerçekten de.Ama aslında gerçekten iyi bi adam olsa beni bu kadar mutsuz eder miydi bu konuya bi çare bulmaz mıydı diye de düşünmüyor değilim.Ben evlendikten sonra bi süre iş bulamadım evdeydim.O zamanlar bu kadar umrumda değildi aslında.Ben bu konuyu açtığımda genç yaşta kocasını kaybedip çocukları için evlenmeyen kadınlar var her şey o değil falan derdi.
Sonra ben işe girdim para kazanmaya başladım ve boşanmak istediğimi söyledim.Hatta ev falan aramaya başlamıştım kendime göre.Ondan sonra sen haklısın demeye başladı bana.Sanırım kaybetme korkusu oluştu.
Çocuk yok ekonomik gücüm de var.Evet hep onun gönlünün olmasını bekledim bu zamana kadar.Şimdi eminim bin tane takla atacak boşanmamak için bu tavırlarından da bıktım.Hayır olmuyorsa bırak insan gibi bitirelim değil mi?İlla düşman mı olmak gerekiyor.Senin mutluluğun daha önemli ekonomik gücün varsa çocukta yoksa çekme arkadaş. Ömür boyu onun gönlünün olmasını mı bekleyeceksin. Bu en büyük hak. Seni tatmin etmemesi vebal
ben cocuk bıle olsa paketlıcektım ama düzeldı bBen de var aynısından ama çocuğum var yaşları küçük ileride babadan ayrı olduklarında beni suclayacaklari için sineye çekiyorum. Çocukları olmayanlar paketlesinler
ben boşancaktım benımde esım mükeblel otesı ama aynı sorun bendede vardı ne zaman bosancam ve cıddı oldugumu anladı düzeldiBen de var aynısından ama çocuğum var yaşları küçük ileride babadan ayrı olduklarında beni suclayacaklari için sineye çekiyorum. Çocukları olmayanlar paketlesinler
sırf cinsellik icim adamdan ayrılıcaksan yuhh yana sen burda taşlarlar tabiri yerindeyse esinle baska sorunu yok kaynana elti görümce yok maddi sıkıntı yok eeee daha ne istiyosunArkadaşlar merhaba
Birçok kişinin açtığı bir konu bu.Ben de yazmadan duramadım belki rahatlamak belki bi çözüm bulmak için.Sizlerin de fikrini merak ediyorum açıkçası.
Evet konumuz eşimin cinsel isteksizliği.
1 yıl 3 aydır evliyiz.Evlendiğimiz günden beri eşimde hep bir isteksizlik mevcuttu.
Ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Suratında bu konu açıldığı zaman bi bıkkınlık ifadesi oluyordu.
Bir üroloğa gitti -tabi ki benim ısrarımla-tüm testler yapıldı her şey normaldi.
Doktor psikolojik olabileceğini söylemiş.Psikoloğa da gittik ancak net bir sonuç alamadık
.Zaten eşim anlatacak bir sorununun olmadığını da söylüyor.Ben elimden ne geliyorsa yaptım.Sabrettim,hiç üstüne gitmedim,çok üstüne gittim,çok çekici giyindim vs.bir sürü şey...
Zaman içerisinde bu yolların hepsini denedim.
Eşime bu iş böyle devam edecekse boşanacağımı söyledim.Ancak asla boşanmaya yanaşmıyor yalvarıyor bana şans ver seni seviyorum diyor.
Evliliğimizde bunun dışında bi sorun yok diyebilirim.İnanılmaz saygılı,beni düşünen,her şeyden önce iyi kalpli bi eşim var.Ama bu konu söz konusu olunca beni hiç düşünmüyor nedense buna anlam veremiyorum.
Ki ben çok net konuşan derdimi anlatan bir insanım.
Defalarca konuştum ama o her seferinde hayatımızda böyle bir sorun yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.Üstelik herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde.
Beni çekici bulup bulmadığını defalarca sordum ama benim çok güzel olduğumu sorunun bununla ilgili olmadığını söylüyor.
Bu arada evliliğimizde maddi manevi hiçbir problem yok.Kv Kp görümce vs. gibi dertler yok.Eşimin ağır ve yorucu bi işi yok.Ama bu sorun beni içten içe tüketiyor.Hele eşimin her şey çok yolunda halleri daha da çok sinir ediyor ve ona saygı duymamaya başladım.Çözüm odaklı olmaması çok canımı sıkıyor.Ve elbette her kadın gibi eşim tarafından arzulanmak istiyorum.Ama malesef böyle bi durum yok ve bu beni çook ama çok yaralıyor
Bben cocuk bıle olsa paketlıcektım ama düzeldı b
ben boşancaktım benımde esım mükeblel otesı ama aynı sorun bendede vardı ne zaman bosancam ve cıddı oldugumu anladı düzeldi
Ayniyiz ben sadece şuan çocuklarımın psikolojisi için aynı ortamdayim. Yoksa inan çekmemÇocuk yok ekonomik gücüm de var.Evet hep onun gönlünün olmasını bekledim bu zamana kadar.Şimdi eminim bin tane takla atacak boşanmamak için bu tavırlarından da bıktım.Hayır olmuyorsa bırak insan gibi bitirelim değil mi?İlla düşman mı olmak gerekiyor.
Benim eşimde nedense bu sorundan sonra daha bi anlayışlı şefkatli olmaya başladı ya buna hiç dikkat etmemiştim ama bu benim sesimi çıkarmamam için bilinçli bi iyi davranma galiba.Dediğiniz gibi başka çaresi olmadığından dolayı iyi sanırım.Bende eski kocamla beraberken "cok iyi bir insan" oldugunu zannederdim. Baska caresi yok cünkü.. Ama bosanmaya kararli oldugumu görünce, o da aileside okadar igrenclestiki inanamazsiniz. Iftiraya bile ugradim bosandiktan sonra. Insan gercekten nasil bir mahlukatla evli oldugunu bosanma asamasinda anliyor.
bıtırılır cunkı ceken bılır. senın kocamdaaykarca yanına gelmezse sende azçymı olurdunsırf cinsellik icim adamdan ayrılıcaksan yuhh yana sen burda taşlarlar tabiri yerindeyse esinle baska sorunu yok kaynana elti görümce yok maddi sıkıntı yok eeee daha ne istiyosun
allaha sükret sükret cinsellik icin evlilik bitirilmez
emin ol bundan kacarsın karsına cıkanın öyle dertleri olurki ben ne yapmısım diye yanarsın
aman bee canım bee bırak allah askına bak keyfine yaa 15 te bir olsun nolur yaniii bide erkekler pis nefisli derler allah askıan bi kadın nasıl bi icindeki sehvet ve afersin azgınlıgı bastıramazda kocasını bosanmayı düsünür ayıp yahuuu annene ne dicen beni kocam her gece yapmıyo ellemiyo bu yüzden kocamdan ayrılcam mı dicenbıtırılır cunkı ceken bılır. senın kocamdaaykarca yanına gelmezse sende azçymı olurdun
cinselık azgınlık degıl karı koca arasında olan en normal bır ıhtıyac cınsleıksız evlılık yürümez ev arkdasım degılkı kocamaman bee canım bee bırak allah askına bak keyfine yaa 15 te bir olsun nolur yaniii bide erkekler pis nefisli derler allah askıan bi kadın nasıl bi icindeki sehvet ve afersin azgınlıgı bastıramazda kocasını bosanmayı düsünür ayıp yahuuu annene ne dicen beni kocam her gece yapmıyo ellemiyo bu yüzden kocamdan ayrılcam mı dicen
yada bidahaki tanıstıgın adam sana sormıcak mı esinden neden ayrıldın sen ne dicen beni yatakta mutlu etmedigi icin sonra hangi adam alır seni yapma bencee yazık yuvana
dıllatlı oku hergun yapmadıgı ıcın degıl bır normal karı koca ılıkısımde hftada bır ıkı normaldır gerısı anormalaman bee canım bee bırak allah askına bak keyfine yaa 15 te bir olsun nolur yaniii bide erkekler pis nefisli derler allah askıan bi kadın nasıl bi icindeki sehvet ve afersin azgınlıgı bastıramazda kocasını bosanmayı düsünür ayıp yahuuu annene ne dicen beni kocam her gece yapmıyo ellemiyo bu yüzden kocamdan ayrılcam mı dicen
yada bidahaki tanıstıgın adam sana sormıcak mı esinden neden ayrıldın sen ne dicen beni yatakta mutlu etmedigi icin sonra hangi adam alır seni yapma bencee yazık yuvana
her iliski farklıdır cnm sen genelleme yapıp arkadasların lafıyla düsünmedıllatlı oku hergun yapmadıgı ıcın degıl bır normal karı koca ılıkısımde hftada bır ıkı normaldır gerısı anormal
Gerçekleşiyordu tabi ki ve bunu kendisi istedi zaten gerçekleşmesini.Ya şimdi çok detay vermek istemiyorum ama inan ben bir kadın olarak her erkeğin isteyebileceği arzu edebileceği şeyleri yaptım eşime.Sırf daha çok istesin bu sorun çözülsün diye.Ki kendisi hepsinde çok zevk aldığını söylüyor ama tekrarını neden istemiyor bilemiyorum.
Bir de karşıdakini mutlu etmeye çabalayıp uğraşıp karşıdan bir şey göremeyince açıkçası kendimi enayi gibi görmeye başladım.Çünkü biraz düşünceli olan bi insan ya bu kadın bana neler yapıyor beni mutlu ediyor en azından ben de birazcık onu mutlu edeyim der.Bunu göremeyince de açıkçası artık hiçbir şey yapmıyorum.Erkeklerin şikayet ettiği soğuk kadın modeline döndüm şu an.Belki böylesini hak ediyordur çünkü.Gerçi zaten 1 aydır bir şey yaşamıyoruz.
Sanırım siz konuyu yeni okudunuz ve tüm yazdıklarımı görmediniz.O yüzden anlamamanız çok normal.sırf cinsellik icim adamdan ayrılıcaksan yuhh yana sen burda taşlarlar tabiri yerindeyse esinle baska sorunu yok kaynana elti görümce yok maddi sıkıntı yok eeee daha ne istiyosun
allaha sükret sükret cinsellik icin evlilik bitirilmez
emin ol bundan kacarsın karsına cıkanın öyle dertleri olurki ben ne yapmısım diye yanarsın
Çocuk yok ekonomik gücüm de var.Evet hep onun gönlünün olmasını bekledim bu zamana kadar.Şimdi eminim bin tane takla atacak boşanmamak için bu tavırlarından da bıktım.Hayır olmuyorsa bırak insan gibi bitirelim değil mi?İlla düşman mı olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?