Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Inan ki böyle koca olabilir. Benim vardi, 2 sene sonra bosadim onu. Tipki anlattiginiz gibiydi.

Olan olmuş zaten, hiç bir zaman keşke demeyin. İnsan yaşamadıkça bilemiyor ki. Şimdi önemli olan nasıl düzeltilmesi gerektiği. Umarım yoluna girer her şey.

Bende eski kocamla beraberken "cok iyi bir insan" oldugunu zannederdim. Baska caresi yok cünkü.. Ama bosanmaya kararli oldugumu görünce, o da aileside okadar igrenclestiki inanamazsiniz. Iftiraya bile ugradim bosandiktan sonra. Insan gercekten nasil bir mahlukatla evli oldugunu bosanma asamasinda anliyor.

Senin mutluluğun daha önemli ekonomik gücün varsa çocukta yoksa çekme arkadaş. Ömür boyu onun gönlünün olmasını mı bekleyeceksin. Bu en büyük hak. Seni tatmin etmemesi vebal
Çocuk yok ekonomik gücüm de var.Evet hep onun gönlünün olmasını bekledim bu zamana kadar.Şimdi eminim bin tane takla atacak boşanmamak için bu tavırlarından da bıktım.Hayır olmuyorsa bırak insan gibi bitirelim değil mi?İlla düşman mı olmak gerekiyor.

Ben de var aynısından ama çocuğum var yaşları küçük ileride babadan ayrı olduklarında beni suclayacaklari için sineye çekiyorum. Çocukları olmayanlar paketlesinler
ben cocuk bıle olsa paketlıcektım ama düzeldı b
Ben de var aynısından ama çocuğum var yaşları küçük ileride babadan ayrı olduklarında beni suclayacaklari için sineye çekiyorum. Çocukları olmayanlar paketlesinler
ben boşancaktım benımde esım mükeblel otesı ama aynı sorun bendede vardı ne zaman bosancam ve cıddı oldugumu anladı düzeldi

sırf cinsellik icim adamdan ayrılıcaksan yuhh yana sen burda taşlarlar tabiri yerindeyse esinle baska sorunu yok kaynana elti görümce yok maddi sıkıntı yok eeee daha ne istiyosun

allaha sükret sükret cinsellik icin evlilik bitirilmez

emin ol bundan kacarsın karsına cıkanın öyle dertleri olurki ben ne yapmısım diye yanarsın

ben cocuk bıle olsa paketlıcektım ama düzeldı b

ben boşancaktım benımde esım mükeblel otesı ama aynı sorun bendede vardı ne zaman bosancam ve cıddı oldugumu anladı düzeldi
B
Ayniyiz ben sadece şuan çocuklarımın psikolojisi için aynı ortamdayim. Yoksa inan çekmem

Benim eşimde nedense bu sorundan sonra daha bi anlayışlı şefkatli olmaya başladı ya buna hiç dikkat etmemiştim ama bu benim sesimi çıkarmamam için bilinçli bi iyi davranma galiba.Dediğiniz gibi başka çaresi olmadığından dolayı iyi sanırım.

bıtırılır cunkı ceken bılır. senın kocamdaaykarca yanına gelmezse sende azçymı olurdun

bıtırılır cunkı ceken bılır. senın kocamdaaykarca yanına gelmezse sende azçymı olurdun
aman bee canım bee bırak allah askına bak keyfine yaa 15 te bir olsun nolur yaniii bide erkekler pis nefisli derler allah askıan bi kadın nasıl bi icindeki sehvet ve afersin azgınlıgı bastıramazda kocasını bosanmayı düsünür ayıp yahuuu annene ne dicen beni kocam her gece yapmıyo ellemiyo bu yüzden kocamdan ayrılcam mı dicen

yada bidahaki tanıstıgın adam sana sormıcak mı esinden neden ayrıldın sen ne dicen beni yatakta mutlu etmedigi icin sonra hangi adam alır seni yapma bencee yazık yuvana

cinselık azgınlık degıl karı koca arasında olan en normal bır ıhtıyac cınsleıksız evlılık yürümez ev arkdasım degılkı kocam

dıllatlı oku hergun yapmadıgı ıcın degıl bır normal karı koca ılıkısımde hftada bır ıkı normaldır gerısı anormal

dıllatlı oku hergun yapmadıgı ıcın degıl bır normal karı koca ılıkısımde hftada bır ıkı normaldır gerısı anormal
her iliski farklıdır cnm sen genelleme yapıp arkadasların lafıyla düsünme
farzet her gece yapar kimi kimisi 15 te bir yapar yani bana sadece cinsellik ici evlilik bitmesi sacma geliyo siddet olur bosan aldatır bosan evine para getirmez calısmaz bosana am yatak icin bosanılmaz bide esindne dinlesek belki sen cok istiyosun sürekli bide bu acıdan bak sahsen karım olsa sürekli yatak istese icindeki f.. den korkardım yani

benleyken bu kadar azgın olan bi kadn derdim ben yokken isteyken ne yapar kendini biraz frenle yani

Eğer öyleyse haklısın diyecek söz yok =/ çocuk yapmayın bari. Sadakati de cok zorlayan bir sey bu durum. Yanlis anlama ama insanin aklı kayar yani.

Isi agir ola bilir onu yora bilir ve ya problemler vardir o yuzden isteksiz ola bilir. Bosanmak icin neden degil bence her sey cinsellikte degil cunki cinsel hayti aktif olupta iyi gecinemeyen ciftler o kadar ki ondan doktora gorunsun bi daha derim

Sanırım siz konuyu yeni okudunuz ve tüm yazdıklarımı görmediniz.O yüzden anlamamanız çok normal.
Yine de sabırla yazacağım.Şimdi esas sorun eşimin mücadele etmemesi hep benim çabalamam.Benim isteklerimi yok sayması beni mutlu etmeye çalışmaması.Kısaca kocalık görevlerini yerine getirmemesi.Doktorun önerdiği ilacı bile benim ikaz etmemle içmesi.Bu konuda hep benim araştırmalar yapmam üzerine kafa yormam.Bak şunu ye iyi gelir demem onu bile binbir nazla yemesi.
Her şeye rağmen yine de üzerime düşeni yapıp tüm kadınlığımı yapıp onu yatakta çok mutlu etmeme rağmen aynı karşılığı ondan asla ama asla görememem.
Anlatabildim mi ortada hasta bi adam yok adam sağlıklı ereksiyon sorunu yok.Karısı istekli ama karısı yaklaşmadan ona yaklaşmıyor.Şimdi biz sevişmeyeceksek neden evlendik? Sadece ortak ev almak araba almak için mi? Yoksa ev arkadaşlığı yapmak için mi? Yoksa kv kp e hizmet etmek için mi? Aa bi dakika ya yoksa çocuk yapmak için mi evlendik? Hmmm peki arkadaşlar çocuğu nasıl yapıyorduk? Karı koca sevişerek mi oluyordu bu çocuk?

Bir de burda seni taşlarlar filan demişsiniz de hiç kimse de taşlamadı bir hanımefendi densiz bir laf etti o da karşılığını aldı.Mantık akıl sahibi insanlar bana hak verdiler.

Kendi hayatınıza bakıp insanları yargılamayın lütfen.Dilerim aynı sorunu yaşamazsınız da beni böyle anlamak zorunda kalmazsınız!!!

Suan bu sorun cozulsede sen eşinden sogudun biliyosun dil mi.
Yani biseyleri az bucuk duzeltsede bu kez sen dokunmak istemiceksin ona.
Çünkü yipratti seni.
Ki duzelmeyecegini aslinda sende biliyorsun. Ihtiyacin olan tek sey biraz cesaret.
Her kadin kendini kadin gibi hissetmek ister. Bu saatten sonra esin için degil kendin icin kararlar almani cani gönülden diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…