- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
- Konu Sahibi sufisentir
-
Offf profil fotoğrafı çok manidar
Kadın derdini anlatıyor terbiyesiz inşallah senin basına da gelir cok komik dimiResmin esi cinsellik yapamadigi icin, mikremine yazan feristah yengemiz olmasida manidarmis,eksik noktalar cok, fake fake atiyor kalbim
Kadın derdini anlatıyor terbiyesiz inşallah senin basına da gelir cok komik dimi
Teşekkür ederim çok sağolun.Başlangıçta yoktu öyle bi isteksizlik hissetmedim hep kendisi yaklaşırdı bir şeyler için.Son zamanlarda değişti.Yani bence önemli olan sizinle neden bu konu hakkı'nda konuşup konuşmadığı çok mu muhafazakar biri o yüzden mi konuşmuyorsunuz?Yaşamamanızı anlarım,saygı duyarım.Gerçekten üzüntünüzü hissettim ve ben de sizin adınıza üzüldümBen evli değilim açıkçası bu sorun nasıl çözülür bilemedim, zaten doktora gitmişsiniz çözüm için elinizden geleni yapmışsınız. Ben evlilikte erkeklerin böyle sorunları olabileceğini bile bilmezdim o kadar uzakmışım bu konuya ama sizinki gibi evliliğinde sıkıntı yaşayan pek çok üye mesajına rastladım. Size bir şey soracağım yanlış anlamazsanız Benim de ciddi bir ilişkim var fakat erkek arkadaşımla cinsellik yaşamıyoruz hatta konuşmuyoruz, ben de evliliğimde sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşamaktan korktum açıkçası çünkü çok zor bir durum Evlenmeden önce eşinizde dikkatinizi çeken şeyler var mıydı bu isteksizliğine yönelik ben bunları merak ettim.
Başlangıçta üstüne gitmedim zaten.Hatta önceki sayfalara da yazmıştım 3ay hiç tepki vermedim acaba neler olacak diye.Bu durumun tersi bende var,asla istemiyorum esimi cok seviyorum aşığım ama is oraya gelince istemiyorum ya hamileyim belki o yuzdendir ,esim ise surekli istiyor agladigim bile oluyor cok anlayissiz oldugunu düsunüyorum bence sizde bunu surekli dile getirmeyin zamana birakin israr daha da uzaklastirabiliyor bazen..
süreklide zor ama hıc yoktan ıyıdır inan bana:)))istenilmemek daha kötüBu durumun tersi bende var,asla istemiyorum esimi cok seviyorum aşığım ama is oraya gelince istemiyorum ya hamileyim belki o yuzdendir ,esim ise surekli istiyor agladigim bile oluyor cok anlayissiz oldugunu düsunüyorum bence sizde bunu surekli dile getirmeyin zamana birakin israr daha da uzaklastirabiliyor bazen..
Sensin o agzini topla, kendini bil.Kadın derdini anlatıyor terbiyesiz inşallah senin basına da gelir cok komik dimi
Bunu daha önce de izah etmiştim ama tekrar yazayım.Bir demet tiyatro en sevdiğim en güldüğüm en eğlendiğim diziydi.Hatta arada hala açar izlerim.Feriştah da en orijinal bulduğum karakter olduğu için bu avatarı tercih ettim.Zaten aylar önce koyduğum bi resim.Resmin esi cinsellik yapamadigi icin, mikremine yazan feristah yengemiz olmasida manidarmis,eksik noktalar cok, fake fake atiyor kalbim
valla şunlara tek tek yorulmadan kızmadan cevap yazıyorsunuz ya hayran kaldım sızeBunu daha önce de izah etmiştim ama tekrar yazayım.Bir demet tiyatro en sevdiğim en güldüğüm en eğlendiğim diziydi.Hatta arada hala açar izlerim.Feriştah da en orijinal bulduğum karakter olduğu için bu avatarı tercih ettim.Zaten aylar önce koyduğum bi resim.
Bir de inanın keşke fake olsam hiç böyle bi derdim sıkıntım olmasa da sırf işsizlikten böyle şeylerle uğraşsam.O zaman hayat daha kolay ve eğlenceli olurdu benim için. İnsanların dertleriyle eğlenilmese keşke o zaman belki dünya da daha güZel bi yer olurdu kimbilir.
Çok ama çok teşekkür ederim sırf şunları yazmak için üye olmanız çok ince biri olduğunuzu gösteriyor.Merhabalar,
ben genelde üye olmadan burayı okuyan biriydim.. sırf size yazabilmek için kayıt oldum.. Dün gördüm sizin konunuzu gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm biliyorum bu sözlerin bi faydası yok ama ben evli olmadığım halde sizi anladım, emin olun bence çok aklı başında hareket eden,eminimde güzel bi kadınsınızdır.Bu evliliği sürdürün yada sürdürmeyin diyemem ama sizden bir tane daha yok ve asla olmayacak kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin biliyorum bi düzeni değiştirmek zor.. ben yine zaman verin derim ama oda bir yere kadar bir süre sonra gerçekten artık kendinizden ödün vermeyin bir insan ısrarla değişmek istemiyorsa veyahut değişemeyeceğini (elinde olmasa bile) söylüyorsa boşa giden zamana yazık olur.. iyi düşünün ve unutmayın sizden başka yok.. Allah yardımcınız olsun umarım bi mucizeyle düzelir..
sevgiler
Teşekkür ederim çok sağolun.Başlangıçta yoktu öyle bi isteksizlik hissetmedim hep kendisi yaklaşırdı bir şeyler için.Son zamanlarda değişti.Yani bence önemli olan sizinle neden bu konu hakkı'nda konuşup konuşmadığı çok mu muhafazakar biri o yüzden mi konuşmuyorsunuz?Yaşamamanızı anlarım,saygı duyarım.
Bir de ilişkiniz yeniyse çekindiği için de konuşmuyor olabilir.Nedenini bana söyleyin ona göre yorum yapıcam.
Ya okuyorum yorumları ve çok üzüldüm gerçekten belki bi düzelme olmuştur diye okuyorum sonra şükrediyorum halime yani ama bi arkadaşın yaptığı yorum dikkatimi çekti ve olabilir dedim kendi kendime burdaki benzer soruna sahip arkadaşlar için söylüyorum birde şunu deneyin kendinizi boyle erkeğini ze muhtaç gibi hissettirin yani bazı şeyleri yapsanız da yapamayin erkeginize yaptirin yani erkek kendini güçlü hissetsin ... siz güçlü olmayın kendi evlilik hayatimda düşünüyorum mesela eşim beni hep korur her isi o becerir yani bende yaparım ama o yapınca hoşuma gider onu överim ve eşim beni çok arzular yani belkide sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?