Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Resmin esi cinsellik yapamadigi icin, mikremine yazan feristah yengemiz olmasida manidarmis,eksik noktalar cok, fake fake atiyor kalbim

Kadın derdini anlatıyor terbiyesiz inşallah senin basına da gelir cok komik dimi

Sanane benim yorumumdan yahu?
Sen kimsin?terbiyesiz falan demiş,yavaş ol.
Bak bak beddua etmiş bir de hadsiz!
Neyse kendi tarzındakilerle dalaş sen ,polemik yaratma.kib ledim seni zaten.
Bye bye

Bu durumun tersi bende var,asla istemiyorum esimi cok seviyorum aşığım ama is oraya gelince istemiyorum ya hamileyim belki o yuzdendir ,esim ise surekli istiyor agladigim bile oluyor cok anlayissiz oldugunu düsunüyorum bence sizde bunu surekli dile getirmeyin zamana birakin israr daha da uzaklastirabiliyor bazen..

Teşekkür ederim çok sağolun.Başlangıçta yoktu öyle bi isteksizlik hissetmedim hep kendisi yaklaşırdı bir şeyler için.Son zamanlarda değişti.Yani bence önemli olan sizinle neden bu konu hakkı'nda konuşup konuşmadığı çok mu muhafazakar biri o yüzden mi konuşmuyorsunuz?Yaşamamanızı anlarım,saygı duyarım.
Bir de ilişkiniz yeniyse çekindiği için de konuşmuyor olabilir.Nedenini bana söyleyin ona göre yorum yapıcam.

Başlangıçta üstüne gitmedim zaten.Hatta önceki sayfalara da yazmıştım 3ay hiç tepki vermedim acaba neler olacak diye.
Bakın sizin durumunuz da hiç sağlıklı değil siz de tedavi olmalısınız.
Ama ısrar şöyle ilişki için değil ama tedavi olması için ısrar ettim zamanında evet.

süreklide zor ama hıc yoktan ıyıdır inan bana:)))istenilmemek daha kötü

Okuduğum kadarıyla nisanliykende birseyler yaşanmış o dönemde cinsellikle alakali birsey söyleyerek yada yanlis bir harekette bulunarak onu mu kirdiniz ki ? Ondan mi bu sogukluk

Ya okuyorum yorumları ve çok üzüldüm gerçekten belki bi düzelme olmuştur diye okuyorum sonra şükrediyorum halime yani ama bi arkadaşın yaptığı yorum dikkatimi çekti ve olabilir dedim kendi kendime burdaki benzer soruna sahip arkadaşlar için söylüyorum birde şunu deneyin kendinizi boyle erkeğini ze muhtaç gibi hissettirin yani bazı şeyleri yapsanız da yapamayin erkeginize yaptirin yani erkek kendini güçlü hissetsin ... siz güçlü olmayın kendi evlilik hayatimda düşünüyorum mesela eşim beni hep korur her isi o becerir yani bende yaparım ama o yapınca hoşuma gider onu överim ve eşim beni çok arzular yani belkide sorun bu

Bütün sayfaları tek tek okudum aynı sorunu olan ne çok çift varmış meğer. Benim de erkek arkadaşım o mükemmel erkeklerden yani bi insanın hiç mi kötü yani olmaz sürekli iyi ve kibar davraniyo daha sesini yukseltmedi iki buçuk yıldır ben ne kadar bagirsam cagirsam alttan alır şimdi bende tereddüt e düştüm bu da mı öyle ki acaba ve daha hic cinsellik le ilgili konuşmadık biraz utangaç olduğunu hissediyorum suan 26 yaşında bi iki seneye evlenmeyi düşünüyoruz ben nasıl anlayabilirim acaba?
Bu arada konu sahibine üzüldüm allah sabır versin ama bi çok kişi nin de dediği gibi böyle gelmiş böyle gider kimsenin ki degismemis bence ayrılmak en mantiklsii yoksa olan gidecek yıllara olacak gibi görünüyor

Resmin esi cinsellik yapamadigi icin, mikremine yazan feristah yengemiz olmasida manidarmis,eksik noktalar cok, fake fake atiyor kalbim
Bunu daha önce de izah etmiştim ama tekrar yazayım.Bir demet tiyatro en sevdiğim en güldüğüm en eğlendiğim diziydi.Hatta arada hala açar izlerim.Feriştah da en orijinal bulduğum karakter olduğu için bu avatarı tercih ettim.Zaten aylar önce koyduğum bi resim.
Bir de inanın keşke fake olsam hiç böyle bi derdim sıkıntım olmasa da sırf işsizlikten böyle şeylerle uğraşsam.O zaman hayat daha kolay ve eğlenceli olurdu benim için. İnsanların dertleriyle eğlenilmese keşke o zaman belki dünya da daha güZel bi yer olurdu kimbilir.

Siz bosverin ya fake fake diye bagiranlar olmasa zaten eksiklik olurdu kk da o yuzden Allah yardimciniz olsun insallah dua edicem size

valla şunlara tek tek yorulmadan kızmadan cevap yazıyorsunuz ya hayran kaldım sıze
belli ki cok mantıklı akıllı bırısınız
allah ınsallah derdınıze derman verır
ben sıze hak verıyorum
cok zor bı durum
bosan gitsin demek de kolay degıl
ama cok zor bı durum dua edın
bu arada haı tartıstık demıstınız suan nasıl drum ?
bırde eşiniz ne bileyim siz böyle dert ettıkce hıc mı uzulmuyor ben nıye boyleyım deyıp ?

Çok ama çok teşekkür ederim sırf şunları yazmak için üye olmanız çok ince biri olduğunuzu gösteriyor.
İnanın hepsinin farkındayım Zaten hep kendi içimde tartışmalar yapıyorum.
Açıkçası bi süre daha zaman tanıdıktan sonra ve yapılacak son şeyleri de yaptiktan sonra ayrılık kararı almayı düşünüyorum.
Tekrar sağolun güZel fikirleriniz için.

İlişkimiz yeni değil. Çok muhafazakar diyemem. İkimiz de şu aşamada cinsellik konusunda hem fiziksel hem de diyalog olarak mesafeli olmanın daha doğru olduğunu düşünüyoruz, bu yüzden bu konulara pek girmiyoruz. Zaten o yüzden ben size sorma ihtiyacı hissettim, acaba yanlış mı yapıyoruz konuşmamız mı gerekiyor diye.

Ben evliligimde kavanoz kapagini acmak icin bile ona muhtac gibi yapiyordum. Surekli erkek oldugunu hissettiriyodum. Hic bi ise de yaramadi. Sorun bizim davranislarimizda degil. Ben kendimi boyle cok sucladim megerse sorunu yanls kiside ariyormusum. Erkegin istegi yoksa olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…