Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Benim herifte aynen böyle, konuşunca sarılır ağlar ben seni çok seviyorum der ama icraat yok! Ben yumuşayınca tekrar eski haline bürünür. 2 buçuk yılımı harcadım, 2 buçuk yılda bir sürü sağlık problemlerim çıktı. Ömür törpüsü bunlar....

Bu boşanma işi daha çok yıpratır gururunu kırar mı kı erkeklık falan ne bıleyım .
Yani ben de görmesini istemezdim aslında burada yazılanları ama gelip okudu tepemde bir şey yapamadım.Gururu kırıldı muhtemelen evet morali çok bozuldu.Ama ben onun çok sevinçli hayat dolu hallerini de gördüm o zamanlar da aynıydı değişen bir şey yoktu ki bu olaya yaklaşımında.Belki böyle bi tokat gerekiyordur bir de böyle yaşasın bakalım bu durumu.

Bende onu anlamıyorum işte ben karşımdaki insan mutlu olacaksa elimden gelen her şeyi yaparım. Bir çiçek nedir ki yaaa, 2 buçuk yıldır çiçek çiçek diye sayıklıyorum, alsa dünyalar benim olacak ama almıyor eşşek herif ! Neden bu kadar inatlaşıyor anlamıyorum

Bende onu anlamıyorum işte ben karşımdaki insan mutlu olacaksa elimden gelen her şeyi yaparım. Bir çiçek nedir ki yaaa, 2 buçuk yıldır çiçek çiçek diye sayıklıyorum, alsa dünyalar benim olacak ama almıyor eşşek herif ! Neden bu kadar inatlaşıyor anlamıyorum

Hiç yumuşamamak mı lazım acaba artık ? Ben öyle davranmak istiyorum çoğu zaman ama aynı evin içinde ortak paylaşımlarda bu pek mümkün olmuyor malesef diyaloğa giriliyor mutlaka.

Hiç mi ya anlamıyorum bu adamları . Onun gururu dıyorum ya senın gururun acaba bılınc altımı su varya bazı doktorlar vs . beyın gucuyle bır seyler yaptırıyorlar .

Hiç yumuşamamak mı lazım acaba artık ? Ben öyle davranmak istiyorum çoğu zaman ama aynı evin içinde ortak paylaşımlarda bu pek mümkün olmuyor malesef diyaloğa giriliyor mutlaka.
Aynen, ben de bazen karar alıyorum ama en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Asla olmadığım gibi davranamıyorum, içimden nasıl geliyorsa öyle. Lakin 2 gündür soğuk davranıyorum oda artık beni gerçekten tüketti, artık kafamda hep boşanma var o yüzden içimden ona sarılmak, gülümsemek pek gelmiyor. Oda hiç demiyor tabi neden böylesin bir sorun mu var diye. Erkeklerden nefret ettim bu adam yüzünden

Hiç mi ya anlamıyorum bu adamları . Onun gururu dıyorum ya senın gururun acaba bılınc altımı su varya bazı doktorlar vs . beyın gucuyle bır seyler yaptırıyorlar .
Hipnoz yöntemi diyorsun evet ben onu düşündüm.Bulunduğum şehirde bi doktor da bulmuştum aslında tabi yazındı bu haziran ayında.Adamı o kadar çok aradım ki ya meşguldü ya açmadı geri dönüş de yapmadı.Yoksa düşündüm yani onu da düşünmedim değil son çare olarak.

Aslında ıyı bır çözüm gibi geldı , bılemıyorum o kadar garıp bır durum kı. Ve yada siz tekrar bır adım atsanız hergun denesenız belkı alısma ıstek vs . Hanı bır ınsana bagımlılık olur ya alısır bır seyler yapınca .

Çoğu kişi hemcinslerden hoşlanmayı falan tahmin etmiş sanırım ama anladığıma göre eşiniz hiçbir şekilde ilgi ve aktiflik göstermiyor. Bu tarz belirtiler nörolojik bir hastalığa işaret ediyor olabilir. Ben bir nöroloğa danışmanızı tavsiye ederim.

Bu yorumu ilk kez siz yaptınız.Şimdi bulabildiğim şeyleri okudum bu konuyla ilgili.Epilepsi ve MS rahatsızlıklarında bu tip isteksizlikler olabilirmiş.
Norolojik bi durum olması hiç aklıma gelmemişti.Aslında genel bi check-up yaptırabilir eşim en azından fiziksel sorun olma olasılığı ortadan kalkar.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi ve yorum için.

Ben artık bayağı tavır aldım şu nerde bu nerde sorularının dışında hiç bir munasebetim yok. Pazar gününden beridir Ayniyım. Kv ile aynı binadayiz. Anannesi kv yanında bu sabah kadının dikkatini çekmiş. Hiç yüzü gulmuyor diye. Kv kusmusunuz diye sordu Hayır dedim geçiştirdim. Benimde kafamda deli gibi sorular. Tukendim bencillik bu yaptıkları. Rabbime dua ediyorum inşallah bir gün benim onu beklediğim gibi oda beni beklesin.

Gercekten sizi tanımıyorum ama derdinize çok üzülüyorum
Basitmiş gibi geliyor ama öyle değil
Ne hayallerle evleniyoruz kiminin böyle derdi kiminin kaynana görümce ...
Sizin ki de bu imtihan
İnançlıysanız hergün istiğfar edin
İstiğfar edin imdadınıza yetişirim buyrulmuş

Teşekkür ederim eksik olmayın.
Yani evet o dertler de zordur eminim kv görümce vs. yaşamadığım için bilemiyorum.
Ama bu sorun hayatındaki en özel insanla yaşaman gereken şeyleri yaşayamamak büyük sıkıntı.
Çünkü bu böyle gidip te başkalarıyla yaşayabileceğin bir şey değil ki.
Yani görümce kaynana bir şekilde yok sayılır, mesafe koyulur araya falan ama bu sorun öyle değil işte hergün aynı yatağa girip yatıyoruz ve kardeş kardeş yatıyoruz

Hamilelikten sonra gecmezse bende bi psikologla konusmayi düşünüyorm artik :)

aslında burada açılan konulara bakarsak bile sizin hiç de yalnız olmadığınızı söyleyebilirim.ama gerçekte sizin yaşadığınız çok daha yaygın bir sorun cinselliğin hala tabu olduğu toplulumuzda
pek çok kişi eşinizin eşcinsel olduğu üzerinde durmuş ama anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz eşcinsele benzemiyor.erkeklerin evlendiği kişiye cinsel arzu duymaması ile ilgili ayşe arman'ın psikiyatr ve cinsel terapist doğan şahin'le yaptığı röportajı da buraya eklilyorum
http://www.hurriyet.com.tr/kocam-benimle-neden-sevismiyor-12613675

Allahım çok üzüldüm ya, kendimi bıraktım size üzüldüm. Böyle erkeklerin düzelmediğinin bir kanıtı oldu bana Ama inşallah sizin için bir umut olur...

Amin... bir gün çok pişman olacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olacak. Ben de 2 gündür tavırlıyım yüzüm gülmüyor (normalde çok neşeli biriyimdir) gerekmedikçe konuşmuyorumda, ama bi demiyor neyin var o kadar öküz işte. Ben böyle bi adamla nasıl bir ömür geçireyim. Kafama taktım yaza doğru ayrılıcam, ömrümü çürütemem bu adamın yanında

Haklisiniz...
Peki nisanliyken felan hic anlasilmiyor mu?

Hadi ya... hepsi ayni taktikleri kullaniyor demek ki. Kac gundur senin icin de kendim icin de bu durumdaki tum kadinlar icin de cok asabim bozuk. Bizi gizlenmek icin heba eden bu erkeklerin erkek olmadigini afise edecek bir dernek filan mi kursak ne yapsak :) mimliceksin bunlari bi daha da kimseyle evlenip kimsenin gunahina girmesinler. Hadi kendin yasiyosun bi durum bu saglik sorunu ama bi kadini buna mahkum etmek cok acimasizlik. Ustelik de habermz olmadigi halde.. "surpriiiz omur boyu kardes kardes yasicazzz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…