- 22 Temmuz 2008
- 562
- 818
- 303
- Konu Sahibi sufisentir
-
Dün gece konuştum biraz bahsettim ama senin için tekrar yazayım daha detaylı olarak.
Eşime tüm nedenleri sıraladım.Beni aldatmıyorsun ,benimle bi sorunun yok ,eşcinsel değilsin ,aseksüel değilim diyorsun,kendini tatmin etmiyorsun,benim vücudumla ilgili bi sıkıntın yok,psikolojik bi sorunun olmadığını söylüyorsun dedim.Evet dedi.
O zaman neden 15 ayda bir kez olsun bana adım atmadın dedim her gün birbirinin neden aynısı üzüldüğümü ağladığımı gördüğün halde neden bekliyorsun dedim.Gittim araştırdım işte o ilacı aldım ya onu kullanıcam dedi.
Ben de bunu çok daha önceden neden yapmadığını sordum.Cevap vermedi.Hatta evlenmeden önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini söyledim.Şu an ben boşanmayayım diye yapıyorsun dedim.
Hayır öyle değil gibi bişeyler geveledi.
Peki bu iş ne olacak nereye kadar böyle sürecek benden ne bekliyorsun dedim?Sen haklısın tamam ama bunun başıma gelmesini ben istemedim ben de üzülüyorum dedi.
Ben de o zaman çaba gösterebilirdin her şeyle ben uğraştım didindim dedim.Cevap vermedi yine.
Yani tamam sen iyi olabilirsin ama evliliğimizde en temel şey eksik bu böyle devam ederse mecbur boşanmak zorunda kalıcaz zaten dedim.O zaman ben öleyim ya keşke ölsem filan gibi saçma sapan konuşmaya başladı.
Ben de bu iş çözülmezse boşanmaya kesin ve net kararlıyım artık bunu kabul et dedim.
Sonra ben burayı okurken burda bazı yorumları gördü işte sen daha gençsin çocuk yok boşan gibi yorumları.
Çok morali bozuldu sen milleti dinle filan dedi.Ben de bunun başkalarının değil benim kararım olduğunu söyledim.İçeri geçti yattı sonra kalktı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum filan tarzı şeyler söyledi.
Bense hiçbir tepki vermedim.Şİmdilik böyle durumlar uzun olduysa affola artık.
Yani ben de görmesini istemezdim aslında burada yazılanları ama gelip okudu tepemde bir şey yapamadım.Gururu kırıldı muhtemelen evet morali çok bozuldu.Ama ben onun çok sevinçli hayat dolu hallerini de gördüm o zamanlar da aynıydı değişen bir şey yoktu ki bu olaya yaklaşımında.Belki böyle bi tokat gerekiyordur bir de böyle yaşasın bakalım bu durumu.Bu boşanma işi daha çok yıpratır gururunu kırar mı kı erkeklık falan ne bıleyım .
Bende onu anlamıyorum işte ben karşımdaki insan mutlu olacaksa elimden gelen her şeyi yaparım. Bir çiçek nedir ki yaaa, 2 buçuk yıldır çiçek çiçek diye sayıklıyorum, alsa dünyalar benim olacak ama almıyor eşşek herif ! Neden bu kadar inatlaşıyor anlamıyorumKesinlikle ben de tüm erkeklerin aşırı istekli olduğunu yatakta hep onların istediğini zannederdim.
Ama acı gerçekleri evlenince anladım tabi.Valla sizin de 2 yıl olmuş offf ki ne off yani.Bilemiyorum ya valla dertleri nedir tam olarak? Yani ben erkek olsam canım istemese bile eşimi mutlu etmek için çabalardım ya bişeyler yapmaya çalışırdım.Ki zaten biz sabırlı kadınlarız her allahın günü olsun bunu yaşayalım filan demiyoruz ki.
Bu konu da tüm dertli kadınların buluşma noktası oldu hakikaten bunu yaşayan çok insan varmış.
Bende onu anlamıyorum işte ben karşımdaki insan mutlu olacaksa elimden gelen her şeyi yaparım. Bir çiçek nedir ki yaaa, 2 buçuk yıldır çiçek çiçek diye sayıklıyorum, alsa dünyalar benim olacak ama almıyor eşşek herif ! Neden bu kadar inatlaşıyor anlamıyorumKesinlikle ben de tüm erkeklerin aşırı istekli olduğunu yatakta hep onların istediğini zannederdim.
Ama acı gerçekleri evlenince anladım tabi.Valla sizin de 2 yıl olmuş offf ki ne off yani.Bilemiyorum ya valla dertleri nedir tam olarak? Yani ben erkek olsam canım istemese bile eşimi mutlu etmek için çabalardım ya bişeyler yapmaya çalışırdım.Ki zaten biz sabırlı kadınlarız her allahın günü olsun bunu yaşayalım filan demiyoruz ki.
Bu konu da tüm dertli kadınların buluşma noktası oldu hakikaten bunu yaşayan çok insan varmış.
Hiç yumuşamamak mı lazım acaba artık ? Ben öyle davranmak istiyorum çoğu zaman ama aynı evin içinde ortak paylaşımlarda bu pek mümkün olmuyor malesef diyaloğa giriliyor mutlaka.Benim herifte aynen böyle, konuşunca sarılır ağlar ben seni çok seviyorum der ama icraat yok! Ben yumuşayınca tekrar eski haline bürünür. 2 buçuk yılımı harcadım, 2 buçuk yılda bir sürü sağlık problemlerim çıktı. Ömür törpüsü bunlar....
Yani ben de görmesini istemezdim aslında burada yazılanları ama gelip okudu tepemde bir şey yapamadım.Gururu kırıldı muhtemelen evet morali çok bozuldu.Ama ben onun çok sevinçli hayat dolu hallerini de gördüm o zamanlar da aynıydı değişen bir şey yoktu ki bu olaya yaklaşımında.Belki böyle bi tokat gerekiyordur bir de böyle yaşasın bakalım bu durumu.
Aynen, ben de bazen karar alıyorum ama en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Asla olmadığım gibi davranamıyorum, içimden nasıl geliyorsa öyle. Lakin 2 gündür soğuk davranıyorum oda artık beni gerçekten tüketti, artık kafamda hep boşanma var o yüzden içimden ona sarılmak, gülümsemek pek gelmiyor. Oda hiç demiyor tabi neden böylesin bir sorun mu var diye. Erkeklerden nefret ettim bu adam yüzündenHiç yumuşamamak mı lazım acaba artık ? Ben öyle davranmak istiyorum çoğu zaman ama aynı evin içinde ortak paylaşımlarda bu pek mümkün olmuyor malesef diyaloğa giriliyor mutlaka.
Hipnoz yöntemi diyorsun evet ben onu düşündüm.Bulunduğum şehirde bi doktor da bulmuştum aslında tabi yazındı bu haziran ayında.Adamı o kadar çok aradım ki ya meşguldü ya açmadı geri dönüş de yapmadı.Yoksa düşündüm yani onu da düşünmedim değil son çare olarak.Hiç mi ya anlamıyorum bu adamları . Onun gururu dıyorum ya senın gururun acaba bılınc altımı su varya bazı doktorlar vs . beyın gucuyle bır seyler yaptırıyorlar .
Hipnoz yöntemi diyorsun evet ben onu düşündüm.Bulunduğum şehirde bi doktor da bulmuştum aslında tabi yazındı bu haziran ayında.Adamı o kadar çok aradım ki ya meşguldü ya açmadı geri dönüş de yapmadı.Yoksa düşündüm yani onu da düşünmedim değil son çare olarak.
Bu yorumu ilk kez siz yaptınız.Şimdi bulabildiğim şeyleri okudum bu konuyla ilgili.Epilepsi ve MS rahatsızlıklarında bu tip isteksizlikler olabilirmiş.Çoğu kişi hemcinslerden hoşlanmayı falan tahmin etmiş sanırım ama anladığıma göre eşiniz hiçbir şekilde ilgi ve aktiflik göstermiyor. Bu tarz belirtiler nörolojik bir hastalığa işaret ediyor olabilir. Ben bir nöroloğa danışmanızı tavsiye ederim.
Ben artık bayağı tavır aldım şu nerde bu nerde sorularının dışında hiç bir munasebetim yok. Pazar gününden beridir Ayniyım. Kv ile aynı binadayiz. Anannesi kv yanında bu sabah kadının dikkatini çekmiş. Hiç yüzü gulmuyor diye. Kv kusmusunuz diye sordu Hayır dedim geçiştirdim. Benimde kafamda deli gibi sorular. Tukendim bencillik bu yaptıkları. Rabbime dua ediyorum inşallah bir gün benim onu beklediğim gibi oda beni beklesin.Aynen, ben de bazen karar alıyorum ama en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Asla olmadığım gibi davranamıyorum, içimden nasıl geliyorsa öyle. Lakin 2 gündür soğuk davranıyorum oda artık beni gerçekten tüketti, artık kafamda hep boşanma var o yüzden içimden ona sarılmak, gülümsemek pek gelmiyor. Oda hiç demiyor tabi neden böylesin bir sorun mu var diye. Erkeklerden nefret ettim bu adam yüzünden
Gercekten sizi tanımıyorum ama derdinize çok üzülüyorumDün gece konuştum biraz bahsettim ama senin için tekrar yazayım daha detaylı olarak.
Eşime tüm nedenleri sıraladım.Beni aldatmıyorsun ,benimle bi sorunun yok ,eşcinsel değilsin ,aseksüel değilim diyorsun,kendini tatmin etmiyorsun,benim vücudumla ilgili bi sıkıntın yok,psikolojik bi sorunun olmadığını söylüyorsun dedim.Evet dedi.
O zaman neden 15 ayda bir kez olsun bana adım atmadın dedim her gün birbirinin neden aynısı üzüldüğümü ağladığımı gördüğün halde neden bekliyorsun dedim.Gittim araştırdım işte o ilacı aldım ya onu kullanıcam dedi.
Ben de bunu çok daha önceden neden yapmadığını sordum.Cevap vermedi.Hatta evlenmeden önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini söyledim.Şu an ben boşanmayayım diye yapıyorsun dedim.
Hayır öyle değil gibi bişeyler geveledi.
Peki bu iş ne olacak nereye kadar böyle sürecek benden ne bekliyorsun dedim?Sen haklısın tamam ama bunun başıma gelmesini ben istemedim ben de üzülüyorum dedi.
Ben de o zaman çaba gösterebilirdin her şeyle ben uğraştım didindim dedim.Cevap vermedi yine.
Yani tamam sen iyi olabilirsin ama evliliğimizde en temel şey eksik bu böyle devam ederse mecbur boşanmak zorunda kalıcaz zaten dedim.O zaman ben öleyim ya keşke ölsem filan gibi saçma sapan konuşmaya başladı.
Ben de bu iş çözülmezse boşanmaya kesin ve net kararlıyım artık bunu kabul et dedim.
Sonra ben burayı okurken burda bazı yorumları gördü işte sen daha gençsin çocuk yok boşan gibi yorumları.
Çok morali bozuldu sen milleti dinle filan dedi.Ben de bunun başkalarının değil benim kararım olduğunu söyledim.İçeri geçti yattı sonra kalktı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum filan tarzı şeyler söyledi.
Bense hiçbir tepki vermedim.Şİmdilik böyle durumlar uzun olduysa affola artık.
Teşekkür ederim eksik olmayın.Gercekten sizi tanımıyorum ama derdinize çok üzülüyorum
Basitmiş gibi geliyor ama öyle değil
Ne hayallerle evleniyoruz kiminin böyle derdi kiminin kaynana görümce ...
Sizin ki de bu imtihan
İnançlıysanız hergün istiğfar edin
İstiğfar edin imdadınıza yetişirim buyrulmuş
Hamilelikten sonra gecmezse bende bi psikologla konusmayi düşünüyorm artik :)Başlangıçta üstüne gitmedim zaten.Hatta önceki sayfalara da yazmıştım 3ay hiç tepki vermedim acaba neler olacak diye.
Bakın sizin durumunuz da hiç sağlıklı değil siz de tedavi olmalısınız.
Ama ısrar şöyle ilişki için değil ama tedavi olması için ısrar ettim zamanında evet.
Allahım çok üzüldüm ya, kendimi bıraktım size üzüldüm. Böyle erkeklerin düzelmediğinin bir kanıtı oldu bana...Ne yapacağım bilmiyorum. 37 yaşıma yeni girdim. Beğenilmemek arzulanmamak çok kötü. Düşünün güzel kokmuşsun kötü kokmuşsun bakımlısın bakımsızsın pijama giymişsin iç çamaşırı giymişsin kuaföre gitmişsin saç baş pejmurde olmuş zayıf olmuşsun şişmsn olmuşsun hiç ama hiç birşeyün anlamı yok. Beni seviyor aldatma yok eminim ama cinsellik aklıma gelmiyor diyor. Ne yaoacsğımı şaşırdım. Mutsuzum gerginim . Girdiğim ortamlarda dikkat çeken erkeklerin ilgi gösterdiği biriyim . Kendimden korkuyorum eşime aşığım allah korkum var ama yanlış yapmaktan korkuyorum . Bunun çözümü var mı bence yok. Bizim çırpınmamızla olacak iş deği. Erkek istemeli o upraşmalı bu yazıyı yazan o olmalı. Akıl danışmalı dr dr geZmeli. ...
Amin... bir gün çok pişman olacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olacak. Ben de 2 gündür tavırlıyım yüzüm gülmüyor (normalde çok neşeli biriyimdir) gerekmedikçe konuşmuyorumda, ama bi demiyor neyin var o kadar öküz işte. Ben böyle bi adamla nasıl bir ömür geçireyim. Kafama taktım yaza doğru ayrılıcam, ömrümü çürütemem bu adamın yanındaBen artık bayağı tavır aldım şu nerde bu nerde sorularının dışında hiç bir munasebetim yok. Pazar gününden beridir Ayniyım. Kv ile aynı binadayiz. Anannesi kv yanında bu sabah kadının dikkatini çekmiş. Hiç yüzü gulmuyor diye. Kv kusmusunuz diye sordu Hayır dedim geçiştirdim. Benimde kafamda deli gibi sorular. Tukendim bencillik bu yaptıkları. Rabbime dua ediyorum inşallah bir gün benim onu beklediğim gibi oda beni beklesin.
Amin... bir gün çok pişman olacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olacak. Ben de 2 gündür tavırlıyım yüzüm gülmüyor (normalde çok neşeli biriyimdir) gerekmedikçe konuşmuyorumda, ama bi demiyor neyin var o kadar öküz işte. Ben böyle bi adamla nasıl bir ömür geçireyim. Kafama taktım yaza doğru ayrılıcam, ömrümü çürütemem bu adamın yanında
Benim eşim de nişanlıyken son zamanlarda uzak durma sebebini böyle açıklamıştı.Aileler işin içine dahil oldu artık ayıp olur falan dedi.Ayrıca da günah dedi.Ama şu an bunun bir kılıf olduğunu yeni yeni anlıyorum tabi.
Çünkü günah ya da ayıp olduğunu düşünen insan en baştan öyle hareket ederdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?