- Konu Sahibi sufisentir
-
Arkadaşlar merhaba
Birçok kişinin açtığı bir konu bu.Ben de yazmadan duramadım belki rahatlamak belki bi çözüm bulmak için.Sizlerin de fikrini merak ediyorum açıkçası.
Evet konumuz eşimin cinsel isteksizliği.
1 yıl 3 aydır evliyiz.Evlendiğimiz günden beri eşimde hep bir isteksizlik mevcuttu.
Ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Suratında bu konu açıldığı zaman bi bıkkınlık ifadesi oluyordu.
Bir üroloğa gitti -tabi ki benim ısrarımla-tüm testler yapıldı her şey normaldi.
Doktor psikolojik olabileceğini söylemiş.Psikoloğa da gittik ancak net bir sonuç alamadık
.Zaten eşim anlatacak bir sorununun olmadığını da söylüyor.Ben elimden ne geliyorsa yaptım.Sabrettim,hiç üstüne gitmedim,çok üstüne gittim,çok çekici giyindim vs.bir sürü şey...
Zaman içerisinde bu yolların hepsini denedim.
Eşime bu iş böyle devam edecekse boşanacağımı söyledim.Ancak asla boşanmaya yanaşmıyor yalvarıyor bana şans ver seni seviyorum diyor.
Evliliğimizde bunun dışında bi sorun yok diyebilirim.İnanılmaz saygılı,beni düşünen,her şeyden önce iyi kalpli bi eşim var.Ama bu konu söz konusu olunca beni hiç düşünmüyor nedense buna anlam veremiyorum.
Ki ben çok net konuşan derdimi anlatan bir insanım.
Defalarca konuştum ama o her seferinde hayatımızda böyle bir sorun yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.Üstelik herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde.
Beni çekici bulup bulmadığını defalarca sordum ama benim çok güzel olduğumu sorunun bununla ilgili olmadığını söylüyor.
Bu arada evliliğimizde maddi manevi hiçbir problem yok.Kv Kp görümce vs. gibi dertler yok.Eşimin ağır ve yorucu bi işi yok.Ama bu sorun beni içten içe tüketiyor.Hele eşimin her şey çok yolunda halleri daha da çok sinir ediyor ve ona saygı duymamaya başladım.Çözüm odaklı olmaması çok canımı sıkıyor.Ve elbette her kadın gibi eşim tarafından arzulanmak istiyorum.Ama malesef böyle bi durum yok ve bu beni çook ama çok yaralıyor
Klak memesinden anlasılıyormus..sertse yapmıştır
Zaten ceza almissin..ama bu böyle ben sevmiyorum...netden araştır böyle insanlarda varGenellikle boyle diyenlerde tik yok ya gec bi ayaklari ruyanda yapiyorsun galiba
. Ülkemizde yalnız kadınlar değil erkekler de cinsellikten çok uzak bir gençlik geçirmek o duygularını baskılamayi öğrenmek durumunda kalıyorlar. Bence esiniz bakarken çok nadir böyle şeyler yaşadığı için bu düzene alışmış durumda. Nisanliyken zaten öyle bi imkânı çok seyrek elde ediyordunuz muhtemelen. Ustelik hem yeni bir bedeni tanımanın hevesi, kaçamak gibi olmasının heyecanıyla istegi de artıyor olabilir. Evlenince duzene girmesi heyecanını öldürmüştür. O da eski bekarlık düzenine geri donmuştur. Ya da ergenlik doneminde ilk tecrübesini çok küçük yaşta travmatik bi şekilde bi hayat kadınıyla yaşayıp sonrasında seksin iğrenç bi şey olduğunu filan bilincaltina yerleştirmiş olabilir. Bence siz bu işin üzerine gitmeyi birakmayin. Psikolog la gorusmeye devam edin. Böyle şeyleri insan kendine bile itiraf edemezken esinizin size veya bi iki gorusmede psikologa itiraf etmesini beklemeyin. Sürecin uzun olacağını kabul edin ve bu konuyu hayatınızın merkezine koymaktan vazgeçin. Benzer şeyleri evliligimin ilk bi kaç ayında ben de yaşadım. Su an mükemmel her şey. Sayılara takilmayin. Niteliğine bakın. Her gün mutlaka iki filan diyenlere bakmayın. Nasıl bazılarımizin boyu daha uzun bazilarimizin daha kısaysa aynı şekilde bazı erkeklerin bu konuda daha az performans sergilemesini bireysel farklılıklarına verin.Evet evet o da olabilir çünkü her şeyden memnun bi hali var yani.
eşiniz burada yazılanları okuyor mu?İnanılmaz arzulu istekli bi adamdı.Şu an bu konuyu açınca bile suratına bi bıkkınlık ifadesi yerleşiyor.Bıktıracak bir şey de yaptırmadım halbuki.
Yok olmadi denemeler ayda bir olunca denk getirmek cok zor oluyor, zaten isteksiz olunca sirf bebek icin yapmak daha zor.10 yıl mı oldu oyy oyy.Evden kasıtlı gitmedim de ailemin yanına gittiğim zamanlar oldu en fazla 1 hafta.Bi 10 gün de iş dolayısıyla ayrı kalmıştık.Yani belirgin bi değişiklik göremedim ben.Sadece çok sarıldı öptü falan.
Bu süreçte bebeğiniz oldu mu peki sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?