- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi sufisentir
-
İşte adam akıllı yazdıklarımı okumadan yorum yapmasanız keşke.Ben diyorum ki hastalıkta sağlıkta diye söz verdim.Ben de vajinismus olabilirdim.Mesele seks değil mesele soruna çözüm aramamak ilaç alıyoruz ilacı bile ben zorluyorum iç diye.Ya da diğer bitkisel şeyler vs.Yani bu bi sorun değil de ne sizce?Hayatta sorunlar olabilir ama illaki çözümler de vardır.Benim boşanma isteğim de buydu çaba göstermemesi mücadeleyi etmemesiydi.Yoksa iyi özelliklerini de anlattım eşimin tamamen kötülemedim.Adam sex yapmiyor diye bosanacakmis. E git bosan. Baskasi da alasini yapar onune iki parca ekmek koymaz. Sabirli ol biraz.
10 yıl mı oldu oyy oyy.Evden kasıtlı gitmedim de ailemin yanına gittiğim zamanlar oldu en fazla 1 hafta.Bi 10 gün de iş dolayısıyla ayrı kalmıştık.Yani belirgin bi değişiklik göremedim ben.Sadece çok sarıldı öptü falan.Bazi erkekler diger erkekler kadar ihtiyac duYmuyor,konu aslinda cok basit. Onlar icin sorunda olmuyor cunku akillarina gelmiyor ve biz niye dert Ediyoruz diye sasiriyorlar, sonra hak veriyorlar,sözler falanama degisiklil yok.
Ben 10 senedir evliyim ve bizde duzelmedi, ne zaman bir sure evden ayrilsam donusum harika oluyor ama en fazla bir hafta.
Sizde bir sure evden gitseniz, en azindam bu sekilde gercekten escinselmi degilmi anlarsiniz dondugunuzde.
Bu durumda hamile kalmakda cok zor ve sinir bozucu...
Evet çok takip ettim.Ama inanın hiç ilgisi yok öyle şeylere ya.Ya da çok gizli yapıyor bilemiyorum.Esini hic takip ettinmi pc net gibi seylerden bazi erkekler bekarliktan gelen aliskanlikla masturbasyonu iliskiden daha guzel buluyorlar.urolojiye gitmisiniz bi sorun yokmus.erkeklerin dogasi geregi belli bi zaman sonra bosalmalari sart.yoksa kasik agrisi cekiyorlar.benim aklima ilk gelen bu.
Yaşı 34.Ama yaşına göre daha genç gösterir.Yani olmuş birileri tabi hayatında.Ama çok yoğun ve uzun süreli olmamış bu konuda güveniyorum saklamaz çünkü benden.Kaç yaşında? Belki gerçekten bıkmıştır evlilikten önce çok aktifse..
Bunun ikiside problem ortası yok mu bunun?Adam sex yapmiyor diye bosanacakmis. E git bosan. Baskasi da alasini yapar onune iki parca ekmek koymaz. Sabirli ol biraz.
Kesinlikle öyle eminim bu açıdan düzgün olsa kv görümce derdi olurdu :)Hayatta hersey dort dortluk olmuyor malesef...
Belki cinsel bir hastalık var size bulaştırmak istemiyordur AIDS gibiYaşı 34.Ama yaşına göre daha genç gösterir.Yani olmuş birileri tabi hayatında.Ama çok yoğun ve uzun süreli olmamış bu konuda güveniyorum saklamaz çünkü benden.
Bir de yorum çok çirkin.Önüne ekmek koymaz filan.Sanki ben evcil hayvanmışım gibi.Malesef Allah bazı insanlara nezaket vermemiş.Bunun ikiside problem ortası yok mu bunun?
Düşte gör demişler.Bir de yorum çok çirkin.Önüne ekmek koymaz filan.Sanki ben evcil hayvanmışım gibi.Malesef Allah bazı insanlara nezaket vermemiş.
Bir de beni evcil hayvan yerine koymuş sağolsun.Önüne ekmek koyulsun diye evlendiyse belki hanımefendi o yüzden olabilir.Dediğiniz gibi karı koca arasında yaşanmayacaksa nasıl yaşanacak o zaman bu cinsellik?İşte talep eden kadın olunca tuhaf geliyor insanlara sanırım.Halbuki sağlıklı olan ve olması gereken de bu.Çok teşekkürler iyi niyetiniz için.evlı barklı adam karışıyla sex yapmayacakta ne yapacak acaba? önune ekmek koymak nedir kı baska bı vanlı mı kadın? herneyse bazı yorumları anlamak imkansız da neye göre evlenilecek bu adamlarla evlenmeden önce ıyıydı dıyorsunuz taş dümedi ya kafasına. allah yardım etsın sana konu sahıbı.
Evet evet o da olabilir çünkü her şeyden memnun bi hali var yani.Belkide olmadıgı için bu şekilde alıştı şimdi de öyle devam ediyor :) sexi önemsemiyor da olabilir.
Yani normal bi erkek biraz bacak çatal gördümü kudurur. Doktora da gidilmiş psikoloğa da gidilmiş başka cintende hoşlanmaz herhalde başka ilişkiside yoksa. O zaman senle yaptığı seksten zevk almıyordur desem ondandan emin değilim bi dönemden geçio desem 1 yıl 3 ay geçmiş bence biz sizin gerdek gecenize dönelim muhtemelen ilk gece yaşadığı bir olay onu soğutmuş olabilir. Ay çok zor valla allah yardımcın olsunArkadaşlar merhaba
Birçok kişinin açtığı bir konu bu.Ben de yazmadan duramadım belki rahatlamak belki bi çözüm bulmak için.Sizlerin de fikrini merak ediyorum açıkçası.
Evet konumuz eşimin cinsel isteksizliği.
1 yıl 3 aydır evliyiz.Evlendiğimiz günden beri eşimde hep bir isteksizlik mevcuttu.
Ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Suratında bu konu açıldığı zaman bi bıkkınlık ifadesi oluyordu.
Bir üroloğa gitti -tabi ki benim ısrarımla-tüm testler yapıldı her şey normaldi.
Doktor psikolojik olabileceğini söylemiş.Psikoloğa da gittik ancak net bir sonuç alamadık
.Zaten eşim anlatacak bir sorununun olmadığını da söylüyor.Ben elimden ne geliyorsa yaptım.Sabrettim,hiç üstüne gitmedim,çok üstüne gittim,çok çekici giyindim vs.bir sürü şey...
Zaman içerisinde bu yolların hepsini denedim.
Eşime bu iş böyle devam edecekse boşanacağımı söyledim.Ancak asla boşanmaya yanaşmıyor yalvarıyor bana şans ver seni seviyorum diyor.
Evliliğimizde bunun dışında bi sorun yok diyebilirim.İnanılmaz saygılı,beni düşünen,her şeyden önce iyi kalpli bi eşim var.Ama bu konu söz konusu olunca beni hiç düşünmüyor nedense buna anlam veremiyorum.
Ki ben çok net konuşan derdimi anlatan bir insanım.
Defalarca konuştum ama o her seferinde hayatımızda böyle bir sorun yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.Üstelik herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde.
Beni çekici bulup bulmadığını defalarca sordum ama benim çok güzel olduğumu sorunun bununla ilgili olmadığını söylüyor.
Bu arada evliliğimizde maddi manevi hiçbir problem yok.Kv Kp görümce vs. gibi dertler yok.Eşimin ağır ve yorucu bi işi yok.Ama bu sorun beni içten içe tüketiyor.Hele eşimin her şey çok yolunda halleri daha da çok sinir ediyor ve ona saygı duymamaya başladım.Çözüm odaklı olmaması çok canımı sıkıyor.Ve elbette her kadın gibi eşim tarafından arzulanmak istiyorum.Ama malesef böyle bi durum yok ve bu beni çook ama çok yaralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?