- 13 Ağustos 2019
- 45
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Budagecer85
-
Çok şaşırdı eşim o nerden çıktı diye , bilmiyorum ne yapmalıyımYahu biraz gözü açık olun ya.
3 ortaktan hangisi olursa olsun, büroya diğerlerinin haberi olmadan prezervatif koymaya kim cesaret edebilir?
Eğer o prezervatif oraya koyulduysa 3 ortağın da haberi vardır hiç merak etmeyin.
Büroyu garsoniyer olarak kullanıyorlar diyen üyeye katılıyorum.
İnşallah yoktur.Özel evet ama heryerinde kamera var bilmiyorum inşallah birşeyler dönmüyor dur
[/QUOTE]Şimdi kim ne yapar bilinmez ama aktif cinsel hayatı olan her insan elinin altında kondom saklar.Çocuklar işyerinde nerden buldu çıkarttı ki onu? Çekmece de saklayabilirler,cüzdanından düşürmüştür, işe gelirken paket almıştır vs vs.Karısıyla orda fantazi yapar yani yetişkin hayatı.Zaten sizi bir kocanız bağlar.Dediğim gibi onda başka şüpheleneceğiniz herhangi bir şey var mı?Yahu yapan adam her şekilde yapar sırf buna takılmayın.
Hay aklinla bin yasa. Biri sunu yazdi mi diye yorumlari iyice okudum. 3 kadindan biri aldatiliyor o kesin. Biz de kondom kullaniyoruz da yani ne ben okuldaki dolabima gotururum ne esim karakoldaki dolabina. Evimizde yatak odamizda saklariz yani yilalrdir. Ne isi var evli adamin kullanacagi kondomun is yerinde?Aktif cinselligi olan her insan cebinde condomla gezmez boyle bir sacmalik yok ozellikle evliyse. 5 yillik evliyim evde kullandigimiz şeyi eşim neden iş yerine gotursun akil var mantik var. Hepsi de evli diyorsunuz. O büroda oluyordur biseyler, birileri eşlerini aldatiyor o kesin ama kimler...
Hangi akli basinda adam, 3 erkegin kullandigi 2 odali iş yerine karisini getirip fantazi yapar devamli kondom bulundurcak kadar...
siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.Hay aklinla bin yasa. Biri sunu yazdi mi diye yorumlari iyice okudum. 3 kadindan biri aldatiliyor o kesin. Biz de kondom kullaniyoruz da yani ne ben okuldaki dolabima gotururum ne esim karakoldaki dolabina. Evimizde yatak odamizda saklariz yani yilalrdir. Ne isi var evli adamin kullanacagi kondomun is yerinde?
Bence diger 2 kadinla da birlik olup bu halti kimin yedigini ogrenmeleri lazim. Cunku iclerinden en az biri aldatiliyor. Hayta ucu bile olabilir.
Hay aklinla bin yasa. Biri sunu yazdi mi diye yorumlari iyice okudum. 3 kadindan biri aldatiliyor o kesin. Biz de kondom kullaniyoruz da yani ne ben okuldaki dolabima gotururum ne esim karakoldaki dolabina. Evimizde yatak odamizda saklariz yani yilalrdir. Ne isi var evli adamin kullanacagi kondomun is yerinde?
Bence diger 2 kadinla da birlik olup bu halti kimin yedigini ogrenmeleri lazim. Cunku iclerinden en az biri aldatiliyor. Hayta ucu bile olabilir.
bir program kimle konuştu yazıştı onu yükle onda habersiz kontrol et adı notification history soldan yukleOff yaa çok canım sıkılıyor nasıl takip edebilirim hiç bir fikrim de yok
Disarda yapmiyoruz diye condomu gazete kagidiyla yatak odasina sokuyor degiliz.siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.
Kadınları tanımıyorum tanisam bile söyleyemem, eşim büyük olay çıkarırHay aklinla bin yasa. Biri sunu yazdi mi diye yorumlari iyice okudum. 3 kadindan biri aldatiliyor o kesin. Biz de kondom kullaniyoruz da yani ne ben okuldaki dolabima gotururum ne esim karakoldaki dolabina. Evimizde yatak odamizda saklariz yani yilalrdir. Ne isi var evli adamin kullanacagi kondomun is yerinde?
Kamera var ama bana kayıtları göstermezlerİşyrrinin kamerası fakan yokmmu? Oraya uygunsuz saatte kadınlar gelip gidiyorsa tespit edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?