Eşimin işyerindeki dolaptan ne çıktı dersiniz¿¿¿

Çok şaşırdı eşim o nerden çıktı diye , bilmiyorum ne yapmalıyım

[/QUOTE]
Yok ama erkeklere genel olarak güvenim yok.Dolaptan bulduklarını söyledi çocuklar

Aktif cinselligi olan her insan cebinde condomla gezmez boyle bir sacmalik yok ozellikle evliyse. 5 yillik evliyim evde kullandigimiz şeyi eşim neden iş yerine gotursun akil var mantik var. Hepsi de evli diyorsunuz. O büroda oluyordur biseyler, birileri eşlerini aldatiyor o kesin ama kimler...

Hangi akli basinda adam, 3 erkegin kullandigi 2 odali iş yerine karisini getirip fantazi yapar devamli kondom bulundurcak kadar...

Son düzenleme:
Hay aklinla bin yasa. Biri sunu yazdi mi diye yorumlari iyice okudum. 3 kadindan biri aldatiliyor o kesin. Biz de kondom kullaniyoruz da yani ne ben okuldaki dolabima gotururum ne esim karakoldaki dolabina. Evimizde yatak odamizda saklariz yani yilalrdir. Ne isi var evli adamin kullanacagi kondomun is yerinde?
Bence diger 2 kadinla da birlik olup bu halti kimin yedigini ogrenmeleri lazim. Cunku iclerinden en az biri aldatiliyor. Hayta ucu bile olabilir.

siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.

İclerinden birinin aldatiliyor olmasi iyi ihtimal 3u birden de aldatiliyor olabilir.:)))

Yaninda condomla gezen ya ergen coluk cocuktur ya da kendini playboy sanan sacma sapan tiplerdir.
Evden cikarken dur cantama bir condom atayim yolda nolur nolmaz demedim hiç
Evli degilken bile esimin cebinde cuzdaninda zirt pirt condom ciktigini gormedim.

Hadi illa tasiyacak diyelim illa fantazi yapacak, biri bir iki tane cantasina cuzdanina atar diyelim isyerinde cocuklarin bile denk gelip rahatlikla erişebilecegi kadar ortalik biyere condom koymak nedir.

Disarda yapmiyoruz diye condomu gazete kagidiyla yatak odasina sokuyor degiliz.
Aktif cinsel hayati olan herkes cebinde condom gezdirir demeyeceksin canim o zaman public fantazisi olanlar condomla dolanir etrafta, aktif cinsel hayati olan "herkes" degil.

Milletin acinca gorecegi yerlere condom koyulmaz neyin reklami bu? Orayi 3 ortak kullaniyor tek bir kişiye ait degil, ustelik özel esyani kilitli tutarsin. Yetiskin diye el atilan heryerden condom cikmaz.

Son düzenleme:
Muhtemelen eşinizin değildir ama bir süre detaylı olarak hal ve davranışlarını hissettirmeden izleyin. İş yerinde bulunmasını çok iğrenç buldugumu söylemeden edemeyeceğim..

Sitede ne garip konular açılıyor gülmemek elde değil
Konunuza gelecek olursak hemen eşinize suç atmayın bence. Diğer ortakları da erkekmiş sonuçta onlara ait olabilir. Eşinizle ilgili başka şüpheleriniz olursa o zaman kırmızı alarm durumuna geçersiniz...

Ben yeni mezunken kisa sureli bir sirkette calistim.Iki ortak ve ikisi de evliydi.Esleri sirkete gelecegi zaman onceden bi panik baslardi bunlarda.Onceleri anlayamazdim sonra kesfettim.Haftasonlari meger misafirleri gelirmis onlara alinan pahali hediye faturalarini benzin fislerini alinan ucak biletleri seyahatlerle ilgili dokumanlari ortadan kaldirmami istediginde carketmistim.Kisa bir sure sonra isten ayrildim.Tavsiyem cok cok dikkatli olun.

Kadınları tanımıyorum tanisam bile söyleyemem, eşim büyük olay çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…