- 13 Ağustos 2019
- 45
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Budagecer85
-
bir program kimle konuştu yazıştı onu yükle onda habersiz kontrol et adı notification history soldan yukle
[/QUOTE eşimin telefonuna da yükleyecek miyim peki
Kapı,pencere, Pimapen işleri.Eslerle eşim özelikle gorusturmez, kadınların dahil olduğu her iş bozulur düşüncesindeNe gibi bir isyeri orasi yani ne isle ilgili ? 3 ortakta ayni isi mi yapiyor? Cocuklara sormadiniz mi hangi dolaptan buldunuz diye? Cok garibime gitti diger ortaklarin eslerini tanimamaniz.
siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.
Ofise habersiz gidemiyorum ama bir akrabam da orada çalışıyor,ona nasıl sorabilirim acabaHabersiz ofis ziyaretleri yapin..sessiz takipte kalin
Ikiside bekarmi evli mi?Ikisi de erkek
Bence onunMerhabalar, geçen gün çocuklarla eşimin bürosuna ziyaret e gittik, Bir büro yu 3 ortak kullanıyor.Neyse biz eşimle sohbete dalmistik ki , çocuklar elinde prezervatif ile "anneeeee bu ıslak mendil mi "diye cikageldier , şok oldum çocuklar gittikten sonra bu ne bunun işyerinde bulunmasının amacı ne diye sıkıştırdim eşimi, eşim kendinin olmadığını, orada olduğunu bile bilmediğini söyledi ve yeminler etti, eğer o seninse alt üst olursun inşallah dedim, eşim de inşallah dedi, inanmak durumumda kaldım ama bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim?
Eşiniz ofise habersiz gelmenize izin vermiyor mu?Ofise habersiz gidemiyorum ama bir akrabam da orada çalışıyor,ona nasıl sorabilirim acaba
Ofise habersiz gidemiyorum
Ben olsam gider diğer 2 kişiye sorardım bu hanginizin diye. Siz pek sabırlıymışsınız.
E sizin hikaye de bi, sekretere "yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı" diyen Şener Şen eksik.Ofise habersiz gidemiyorum ama bir akrabam da orada çalışıyor,ona nasıl sorabilirim acaba
inşAllah öyle değildir de tuhafE sizin hikaye de bi, sekretere "yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı" diyen Şener Şen eksik.
Ofise habersiz gidilmiyor, eşler iş bozar diye kesinlikle tanıştırılmıyor, iş yerinde prezervatif var. Çözülmesi çok zor bi bulmaca (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?