- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi Budagecer85
-
Yooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.
Yooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..
Aynen aynen çünkü aktif hayat bunu gerektirir :)Evin her odasina mi koydun? Esinin is yerine, arabasina, cebine koyman lazim ne evi...
İs yerinde, sagda solda, yol kenarina araba cekip sevismiyorsan cinsel hayatim var deme lutfenBaska fantazi yok cunku bunu yapman lazimdi. Buldugun her yere condom tıkıştır, yetiskin hayati sonucta.
Son cumleye cevap vereyim. Bunu yapmak dupeduz ahmakliktir. Zaten kimse o aldatan ya da aldatanlar yakinda kendilerini iyiden iyiye belli etmeye baslarlar bu ahmakliklaİclerinden birinin aldatiliyor olmasi iyi ihtimal 3u birden de aldatiliyor olabilir.:)))
Yaninda condomla gezen ya ergen coluk cocuktur ya da kendini playboy sanan sacma sapan tiplerdir.
Evden cikarken dur cantama bir condom atayim yolda nolur nolmaz demedim hiç
Evli degilken bile esimin cebinde cuzdaninda zirt pirt condom ciktigini gormedim.
Hadi illa tasiyacak diyelim illa fantazi yapacak, biri bir iki tane cantasina cuzdanina atar diyelim isyerinde cocuklarin bile denk gelip rahatlikla erişebilecegi kadar ortalik biyere condom koymak nedir.
Marketten gazete kagidina sarmak mi?siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.
Ben halay mendili gibi sallaya sallaya eve geliyorum sizinki ne ki?? PehhYooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..
Evet onunkineEşimin telefonuna da yükleyecek miyim peki
Evet öyle şeylerden hoşlanmazEşiniz ofise habersiz gelmenize izin vermiyor mu?
Ofis şehir dışında bir yerde geçerken uğrama şansım sıfırNiye diğer kadınlarla görüşemiyorsunuz ? garip geldi ofise neden habersiz gidemiyorsun geçerken ugradım de bi bahane bul ya bilmiyorum ... inŞAllah kötü bişi çıkmaz. ama tuhaf çocuk yerde bulsa hadi cebinden düşürdü biri dersin , ya buda mahrem bişi öyle ulu orta dolapta :/
Ticaret.Hic kadın Yokiş yeri dediğiniz yer ne ofisi tam olarak. ne yapıyor bu adamlar? yazılım mı ticaret mi nedir?
kadın çalışan var mı? sekreter vs
Bu imkansız işte.esimin telefonu şifreli ve ben de şifreyi bilmiyorumEvet onunkine
Affedebilecegim bir şey değilBi arkadasin dedigi gibi eger bosanmaya kalkismayacaksan hic karistirma bu konuyu.
Neden bilmiyorsunuz? İstediğinizde vermiyorsa şifreyi, sakladığı birşeyler olabilir.Ticaret.Hic kadın Yok
Bu imkansız işte.esimin telefonu şifreli ve ben de şifreyi bilmiyorum
Evet gözünün yaşına bakmamEğer bu işin altından eşiniz çıkarsa boşanma gücünüz var mı ?
Yoksa hiç kurcalamayın.
Uyurken Bir kaç kez karstirmistim telini, bundan hiç hosanmadigini söyledi ve şifre koyduNeden bilmiyorsunuz? İstediğinizde vermiyorsa şifreyi, sakladığı birşeyler olabilir.
Cok suphe cekmis yalnizUyurken Bir kaç kez karstirmistim telini, bundan hiç hosanmadigini söyledi ve şifre koydu
Aktif cinselligi olan her insan cebinde condomla gezmez boyle bir sacmalik yok ozellikle evliyse. 5 yillik evliyim evde kullandigimiz şeyi eşim neden iş yerine gotursun akil var mantik var. Hepsi de evli diyorsunuz. O büroda oluyordur biseyler, birileri eşlerini aldatiyor o kesin ama kimler...
Hangi akli basinda adam, 3 erkegin kullandigi 2 odali iş yerine karisini getirip fantazi yapar devamli kondom bulundurcak kadar...
Oo simdi bi de sifreli telefon eklendi olaya. Sen esine gercekten guveniyor musun tam olarak?Ticaret.Hic kadın Yok
Bu imkansız işte.esimin telefonu şifreli ve ben de şifreyi bilmiyorum
Yooo hic gazete kagidina falan sarmiyoruz alirken o kadar da gerici degiliz ben alinca ozellikle elimde tutuyorum hatta otobuse falan oyle biniyorum kapida komsuya rastlarsam da elimde oluyor tavsiye niyetine sonucta özel mi kalmis artik her sey aleni ne var bunda canim benim evde her odada 1 paket var hatta asansore de biraktik biz komsular için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?