- 13 Ağustos 2019
- 45
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Budagecer85
-
Ikisi de erkekE üç ortak demişsiniz? Diğer iki ortak kadın mı erkek mi söylememişsiniz? Eğer iki erkekse onların olabilir. Sanmıyorum eşinizin olsun
Off yaa çok canım sıkılıyor nasıl takip edebilirim hiç bir fikrim de yokBüroya kadın getiriyorlar apaçık ortada..!! Yani garsoniyer gibi kullanıyorlar iş yerini.. muhtemelen eşinin de haberi vardır.. kendi de yapıyo olabilir.. biraz takipçisi ol..
Ben de anlamadım zaten, diğer adamların bile olsa eşim onu normal mi görüyor diye sinir oluyorumİs yerinde ne işi varmış. Eşinizin degildir de digerlerininse zaten ordan ne hayır gelecek ki :) cekmecelerde dosya yerine onlari mi sakliyorlar nasil is yeri is ahlâkı bu boyle.
Inşallah yaİş yerinde bulunması demek işyerinde seks yapıyorlar demek değildir diye düşünüyorum. Ortakları başka yerde yapıyordur
Hepsi de evliler, işyerinde olması normal mi yaniiş yerinde prezervatif olması ille orda bir şeyler oluyor demek değil ki.aktif cinsel hayatı olan her insan cüzdanında/arabasında/elinin altındaki dolapta kondom saklar zaten.
Nasıl takip edebilirim ki telefonu da sEşini takip et şimdilik inanıyor gibi yap
Iki odayı üç adam kullanıyorÇocuklar nereden bulmuş sormadınız mı?
3 ortaklarsa kendilerine ait masaları, kesonları vs vardır herhalde. Herkesin ulaşabileceği ortak dolaba prezervatif koyacak değillerdir. Çocukların nereden aldığı önemli.
Prezervatifler eşinize ait olmasa bile bu kadar çabuk bulunan bir yerdeyse haberi vardır. Çocuklar özel dolaptan vs aldılarsa haberi olmayabilir ancak.
Şimdi kim ne yapar bilinmez ama aktif cinsel hayatı olan her insan elinin altında kondom saklar.Çocuklar işyerinde nerden buldu çıkarttı ki onu? Çekmece de saklayabilirler,cüzdanından düşürmüştür, işe gelirken paket almıştır vs vs.Karısıyla orda fantazi yapar yani yetişkin hayatı.Zaten sizi bir kocanız bağlar.Dediğim gibi onda başka şüpheleneceğiniz herhangi bir şey var mı?Yahu yapan adam her şekilde yapar sırf buna takılmayın.[/QUOTE]Hepsi de evliler, işyerinde olması normal mi yani
Özel evet ama heryerinde kamera var bilmiyorum inşallah birşeyler dönmüyor durÖzel bir büromu. Korkutmak gibi olmasın öğrenci iken yurdun karşısında ofisler vardı muhasebesi ofisleri akşamları sürekli kadınlar gelirdi. Sigara falan içerlerdi cam perde açık ışık ta acık gözüküyordu. Daha sonra ya perdeler iner ya ışıklar sönerdi. Dikkat edin. Zaman kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?