Merhaba arkadaşlar vaktinizi alıyorum kusura bakmayın ama mantıklı bir bakışa ihtiyacım var sanırım fikirlerinizi söylerseniz sevinirim... Eşimle 2 aydır evliyiz onun öncesinde 8 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve severek evlendik. Benden önce 1.5 yıllık bir ilişkisi olmuş uzaktan yürüttüğü bir ilişkiymiş ancak kızın ailesi istemediği için evlilikten dönmüşler zira kendisi daha önce evlenmiş boşanmış ve çocuklu biri. Benimle birlikteyken de kız mesajlar atıyordu ancak cevap vermediğini söylediği için sorun etmiyordum. Bi defasında kız sabaha karşı 5 te mesaj atmış eşim de biz daha nişanlıyken evlendim demiş ama kız inanmamış ve benim sesimi duymak istemiş sabaha karşı eşim beni arayıp durumu anlatmıştı bu iyi bi şey tamam ama bu olayın öncesinde eğer gerekirse bu tip eski sevgili olaylarına 'gerekirse' el atabileceğimi söylüyordu ancak bu olayda öyle olmadı çünkü kız sesimi duymak istemiş ama eşim numarasını bana vermedi. Dolayısıyla kız eşime inanmamış bir şekilde mesajlarına devam etti, bunu da es geçtim. Fakat evlendikten sonra gece 3 gibi yine mesaj geldi ve ben artık budan sıkıldığım için ve eşimin bana verdiği söze de güvenerek kızı arayıp artık evli olduğumuzu söylemek istedim ama eşim hiç beklemediğim sinirli bir tavırla telefonunu vermek istemedi çek elini dur bi dakka falan demeye başladı e bende huylanmaya tabi... Eşim benim huylandığımı görünce olay uzamasın diye mecbur mesaj olarak benim istediğim cümleleri yazdı ama başta direndi çünkü ona artık evlendim ve bunu sana söylemiştim daha niye arıyorsun demesini söylemiştim sonuçta mecburen yazdı gelen cevap aynen şöyleydi: "evli olduğunu söyledin tamam ama sonra da yok öyle bi şey dedin beni yaralamaya çalışma ne yapmak istiyorsun?" Bu mesajı attığında kız evli olduğumuza inanmıyordu yani eşimin yanında benim olduğumu bilmiyordu bilerek yamıştır demeyin çünkü bende sinir birden tırmandı ve kızı aradım açtı ama konuşmadı ben konuştum cevap alamadım sonrasında şu şekilde bir özür mesajı çekti: "evli olduğunuzu gerçekten bilmiyordum özür dilerim aranızın benim yüzünden bozulmasını istemem eşin çok iyi bir insan onun kıymetini bil bir daha sesim çıkmayacak"... Eşim bana o kızın yurt dışında yaşadığı için türkçesinin çok iyi olmadığını ve daha önceki ben evlendim mesajına inanmıyorum cvbı gelince daha da cvp yazmadığını kızın da bunu ben evli değilim olarak algıladığını söyledi Allah'ım anlattıkça yaşıyorum resmen inandım ve uzatmadım ama içimde hala şüpheler var...
İkinci olay ise eşimin ilk eşini aldattığı ve sonrasında 10 yıl ilişki yaşadığı manken bir kadın varmış o kadını zamanında çok sevmiş daha doğrusu sevdiğimi sanmışım benim için sadece bir takıntıymış benim gerçekten sevdiğim tek kadın sensin diyor ancak evde uzun mu uzun ayakkabılığın üstündeki koca müzik setinin altına konulmuş yani zor ulaşılabilecek bir yerde bir defter buldum ve defterde o kadına denize yazılmış duygusal yazılar vardı daha önce de o kadına yazılmış yazılar bulmuştum ama normal yerlerdeydi bildiğim kadarıyla atmıştı bu defterin taa orada ne işi vardı? Bu arada ben eşimin bekar yaşadığı eve gelin geldim ama bu eve o kadınla ayrıldıktan yıllar sonra gelmiş. Bir gün bir film çekersem adı deniz yıldızı olur demişti ben bozulunca da o kişiyle alakası olmadığını Türkiye'de böyle bir film yapılmadığı için öyle düşündüğünü söylemişti ben yapılmamış film kalmadı mı demiştim
Bugün de işi vardı çıkacaktı motoru var bir tane genelde kaputun içine yedek sigara koyar ona bakayım derken bir bezi kaldırdım ve tomarla para vardı. Borcu olan biridir o yüzdeen o para ona fazla ve üstelik daha dün paramızın olmadığını söylüyordu ben de eve döndüm ve bugün ne yapacağını sordu işleri arasında bir alacağı olduğunu onu alacağını söyledi hiç paran var mı dedim yok dedi tam 3 defa sordum üçünde de yok dedi... Sonra neden yalan söylüyorsun dedim parayı gördüğümü söyledim o para yok sayılır gideceği yerler var o yüzden söylemedim dedi ama normalde birinden borç aldığında veya parasal bir işlem yaptığında mutlaka ayrıntılı şekilde anlatır.
Kusura bakmayın çok uzun oldu.. aslında daha çok şeyler var ama içinden çıkamadıklarımın bazıları bunlar neler oluyor arkadaşlar? ne olur bir akıl verin gözüm mü açılsın İyi mi düşüneyim ne yapayım şaşırdım (
İkinci olay ise eşimin ilk eşini aldattığı ve sonrasında 10 yıl ilişki yaşadığı manken bir kadın varmış o kadını zamanında çok sevmiş daha doğrusu sevdiğimi sanmışım benim için sadece bir takıntıymış benim gerçekten sevdiğim tek kadın sensin diyor ancak evde uzun mu uzun ayakkabılığın üstündeki koca müzik setinin altına konulmuş yani zor ulaşılabilecek bir yerde bir defter buldum ve defterde o kadına denize yazılmış duygusal yazılar vardı daha önce de o kadına yazılmış yazılar bulmuştum ama normal yerlerdeydi bildiğim kadarıyla atmıştı bu defterin taa orada ne işi vardı? Bu arada ben eşimin bekar yaşadığı eve gelin geldim ama bu eve o kadınla ayrıldıktan yıllar sonra gelmiş. Bir gün bir film çekersem adı deniz yıldızı olur demişti ben bozulunca da o kişiyle alakası olmadığını Türkiye'de böyle bir film yapılmadığı için öyle düşündüğünü söylemişti ben yapılmamış film kalmadı mı demiştim
Bugün de işi vardı çıkacaktı motoru var bir tane genelde kaputun içine yedek sigara koyar ona bakayım derken bir bezi kaldırdım ve tomarla para vardı. Borcu olan biridir o yüzdeen o para ona fazla ve üstelik daha dün paramızın olmadığını söylüyordu ben de eve döndüm ve bugün ne yapacağını sordu işleri arasında bir alacağı olduğunu onu alacağını söyledi hiç paran var mı dedim yok dedi tam 3 defa sordum üçünde de yok dedi... Sonra neden yalan söylüyorsun dedim parayı gördüğümü söyledim o para yok sayılır gideceği yerler var o yüzden söylemedim dedi ama normalde birinden borç aldığında veya parasal bir işlem yaptığında mutlaka ayrıntılı şekilde anlatır.
Kusura bakmayın çok uzun oldu.. aslında daha çok şeyler var ama içinden çıkamadıklarımın bazıları bunlar neler oluyor arkadaşlar? ne olur bir akıl verin gözüm mü açılsın İyi mi düşüneyim ne yapayım şaşırdım
Son düzenleme: