- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
- Konu Sahibi onlyempathy
-
çpk teşekkür ederim size ve yorum yapan tüm arkadaşlara. eşimle konuştuk akşam hiç konuşmadık ben küçük kızla ilgilendim eşimde büyük kızın dersleri ile ilgilendi. birbirimizi görmezden geldik selamlaşmadık bile. bu sabah işe gelince aradı eşim. (ikimizde farklı kurumlarda kamuda memuruz) benim önceliğim sensin bana lazım olan sensin dedi. ama geçmişe sünger çekip annemle ilişkini biraz daha yumuşatmanı istiyorum dedi. bende aynı şekilde kendisini çok sevdiğimi ve durum için üzülmemesini herzaman olamayacağını ama zman zaman kv ye gidip onuda davet edeceğimi söyledim. bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek. rabbim hiç kimsenin evinden huzur ve mutluluğu eksik etmesin.
çpk teşekkür ederim size ve yorum yapan tüm arkadaşlara. eşimle konuştuk akşam hiç konuşmadık ben küçük kızla ilgilendim eşimde büyük kızın dersleri ile ilgilendi. birbirimizi görmezden geldik selamlaşmadık bile. bu sabah işe gelince aradı eşim. (ikimizde farklı kurumlarda kamuda memuruz) benim önceliğim sensin bana lazım olan sensin dedi. ama geçmişe sünger çekip annemle ilişkini biraz daha yumuşatmanı istiyorum dedi. bende aynı şekilde kendisini çok sevdiğimi ve durum için üzülmemesini herzaman olamayacağını ama zman zaman kv ye gidip onuda davet edeceğimi söyledim. bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek. rabbim hiç kimsenin evinden huzur ve mutluluğu eksik etmesin.
Hiçbirşey unutulmuyorokadar çok pişmanki eşim. hep söyler hayatımdaki en büyük hatam annemle seni aynı evde yaşatmak oldu der. şimdi evlenen arkadaşlarına dostlarına tembih eder sakın aynı eve çıkmayın diye.
Küsmesini tercih ederim. Eşim de annesini tanıdığı İçin çok üstüme gelmezdi sanırım. Manik depresif yani :))Anlıyorum sizi ben de sizin gibi düşünüyorum esasen ama benim kv de ortası yok, yani ya küs düşman ya da aşırı yağlı ballı samimi olma çabaları, istemeseniz de baskı yapıyor. Mesela her gün ama her gün tam çıkış saatimde arayarak zorla yemeğe çağırması, bir kere gidemeyince aşırı baskı yapması, bir şeyi kafasına taktı mı size yaptırana kadar baskı yapması, yani kadınla ortalama ilişki yürütmekte zorlanıyorum. Tam normal kıvama geldi dediğim an (işte haftada 1 görüşme konuşma ortalama) kadın sorun yaratmaya başlıyor. Küsmek, aramalara mesajlara dönmemek, evine gidince kapıyı açmamak gibi..İnanın eşim içinde olsa bir yerde tıkanıyorum ve öfkeleniyorum. Dengesiz insanlarla çok zor, denge kuramıyorsunuz çünkü uç noktalardalar.
Bu durumda olsanız ne yapardınız?
Olmaz. Alemsiniz :)ya ben önce ölürsem o zaman da annesinin bana yaptıkları aklına gelip annesine karşı buz gibi olur mu
Küsmesini tercih ederim. Eşim de annesini tanıdığı İçin çok üstüme gelmezdi sanırım. Manik depresif yani :))
eşin düpedüz rol yapıyor bana göre sen eziyet çekerken annesine ağlasaydı keşkedün dedim boşanalım belki anneni sevecek onunla iyi anlaşacak birini bulursun dedim. boşanmayı düşünmeden önce neden çözüme gitmiyorsun diyor. onun çözüm dediği eskilere sünger çekip kv ile samimi olalım istiyor.
Bencede boşanma aşamasına gelmemiş olurlardıeşin düpedüz rol yapıyor bana göre sen eziyet çekerken annesine ağlasaydı keşke
mutluluğuma engel oluyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?