eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

Ne kadar zor olmuş bu devirde hatır meselesi herkes kendi rahatına pek bir düşkün.. kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış.. sizde eş hatrı diye birşey yoksada varsın boşanın bencede.. bende hiç sevmediğim kayınbiraderimi sırf eşim mutlu olsun diye yılda 10 gün evimde ağırlıyorum.. öyle can ciğer değil sadece saygıda kusur etmiyorum evimi açıyorum eşim için.. ailesi gelince eşimin yüzündeki mutluluk yeter bana evet öfkem var onlara karşı ama eşimin hatrı öfkeme ağır basar.. onlar gidince mesafe aynı mesafe aramam sormam hiç.. onca çektirdiklerine rağmen yılda 10 gün eşim için katlanıyorum ve buda bana ağır gelmiyor.. sizede tavsiye ederim çok sevdiğiniz eşiniz için zor gelmez bu kadarı..

Anlıyorum sizi ben de sizin gibi düşünüyorum esasen ama benim kv de ortası yok, yani ya küs düşman ya da aşırı yağlı ballı samimi olma çabaları, istemeseniz de baskı yapıyor. Mesela her gün ama her gün tam çıkış saatimde arayarak zorla yemeğe çağırması, bir kere gidemeyince aşırı baskı yapması, bir şeyi kafasına taktı mı size yaptırana kadar baskı yapması, yani kadınla ortalama ilişki yürütmekte zorlanıyorum. Tam normal kıvama geldi dediğim an (işte haftada 1 görüşme konuşma ortalama) kadın sorun yaratmaya başlıyor. Küsmek, aramalara mesajlara dönmemek, evine gidince kapıyı açmamak gibi..İnanın eşim içinde olsa bir yerde tıkanıyorum ve öfkeleniyorum. Dengesiz insanlarla çok zor, denge kuramıyorsunuz çünkü uç noktalardalar.

Bu durumda olsanız ne yapardınız?

Ben de hala kara kara düşüneyim bunca olumsuzluk varken evlilik bitmeli mi diye hesaplar yapayım! Bu kadar sudan sebeplerle ayrılma kararı alabilen kadınları alkışlasam mı bilemedim...

E ayda 1 sefer geliyormuş zaten. Napacak bu kadın her hafta mı çağıracak.. O da zamanında yaptıklarını çekecek yok öyle

Kv deniz size çektirirken eşiniz sizin arkanızda durdu mu, size sahip çıktı mı, eşime haksızlık yapma anne dedi mi?
Ben evlendim (kv yok), balayındayken ve daha sonra ailesinden kişiler beni rahatsız etmeye başladığında eşim öyle bı beni korudu ki...
Şimdi kimse bana bulaşamıyor.

Seviyormus gibi davranmana gerek yok ki. Hazirla kahvalti gelsin. O kadar iyi bir esin var katlanamayacak misin? Yazik esine. Bosaninca adami mutlu mu etmis olacaksiniz? Sizi cok seviyorsa yikilacak adam. Siz baska sebepleriniz olmadigina emin misiniz? Bir de kv ne yapti da bu kadar sogudunuz? Esinizden ayrilmayi göze alip onla kahvalti etmeyi göze alamiyorsunuz. Ilginc.

Sende zamanin birikimi olmus.vaktinde seni delice savunmayip kendiside annesine sunger cekmektense sana eve cagir demesini hazmedemiyorsun.cagiramam geldiginde bile zor tahammul ediyorum kusura bakma de gec.

Sizin aileniz evinize gelebiliyor mu?
evet geliyorlar benim ailem evliliğimizin ilk gününden itibaren eşimi benden ayırmadılar bana karşı ilgileri sevgileri nasılsa eşimede öyle oldular. eşimde bunun farkında ve inkar etmez gittiğimiz heryerde babam vefat ettikten sonra kayınbabam babamı aratmadı der.

Eger esiniz sizin kiymetinizi bildi annesine karsi savunduysa evliliginize yazik etmeyin .Herkes kv ye bayilmiyor esi icin katlaniyor cogu insan .

Sende zamanin birikimi olmus.vaktinde seni delice savunmayip kendiside annesine sunger cekmektense sana eve cagir demesini hazmedemiyorsun.cagiramam geldiginde bile zor tahammul ediyorum kusura bakma de gec.
aynen öyle bu mesele bir iki günlük değil 12 yıllık bir mesele

E ayda 1 sefer geliyormuş zaten. Napacak bu kadın her hafta mı çağıracak.. O da zamanında yaptıklarını çekecek yok öyle
Bizimkiler her cumartesi geliyorlar.Ama bizimki istisna bi durum. Normalde bunda sorun çıkarırım ama bazı özel sebeplerden idare ediyorum sonsuza kadar bu şekilde yasamiycam diye. Şuana kadar ilk zamanlar dışında prob çıkmadı bunda etken benim biraz dişli ve mesafeli duruşum. 2 saat oturup giderler.

kv nin neler yaptığını yazsam sayfalar yetmez. ben öyle deyim siz beni anlayın

Kv’demden çok acı şeyler görmüş bir gelin olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Bende yüzünü sesini dahi görmek duymak istemiyorum.
3 aylık evliyim henüz.
Eşimde bende görüşmüyoruz.
Eşim 3 ayda 2 kere gitti evlerine o da eşya almak için.
Umarım ileride bende böyle birşeyle karşılaşmam.
Çok zor bir durum.
Ama boşanmayın böyle bir konu için.
Eşiniz görüşüyormuş işte ona düşüyor iş yetinsin bununla ki evinize de geliyormuş ayda 1 kere daha ne olsun.

koruduğu zamanlarda oldu bıkıp tükenip bizi kendi halimize bıraktığı zamanlar da oldu

Değermi ya yuvanızı yıkmaya bak kocan seni sevip sayıyormuşda kimin kv dört dörtlük ki ? Çok pişman olursun kv sevmemiş olabilirsin herkes neler çekiyor sen kalkmış kv için boşanacağım sen bilirsin erkek adama helede düzgün bir kişiliği varsa kadın çok sokaklar adam dolu a diyeceksin ama adam gibi Adam yokmu çok nadir varsada diyorum Allah yâr yardımcınız olsun kardeşim amin

eşim her hafta sonu o gelsin yada biz gidelim istiyor. kendi zaten çocuklarla gidiyor. ama benimde gitmemi istiyormuş. ben çalışan bir kadınım hafta sonum işlere ancak yetiyor. kv ile aram cok cok iyi olsa bile her hafta sonu ona zaman ayıramam.

amin canım elbette yuvamı yıkmak istemem ama insan bazen öyle bir bunalıyorki sanki tek kaçış yolu buymuş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…