- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 39
- Konu Sahibi onlyempathy
-
Mesafeyi koruyarak mecburen görüştüğümüz insanlar var hayatta. Yağlı ballı olunmasın zaten, yaranmak İçin İyilikler de yapılmasın. Ama asık suratla oturmak da değil. Ben hayatımdan çıkaramayacağım kişilere hep böyle davranıyorum. bilmem, zamanla oldu galiba bana kolay geliyor. Ucunda çok sevdiğim ve bana değer veren eşim olursa haydi haydi yaparım ve yaptım da..
Kv deniz size çektirirken eşiniz sizin arkanızda durdu mu, size sahip çıktı mı, eşime haksızlık yapma anne dedi mi?kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
evet geliyorlar benim ailem evliliğimizin ilk gününden itibaren eşimi benden ayırmadılar bana karşı ilgileri sevgileri nasılsa eşimede öyle oldular. eşimde bunun farkında ve inkar etmez gittiğimiz heryerde babam vefat ettikten sonra kayınbabam babamı aratmadı der.Sizin aileniz evinize gelebiliyor mu?
aynen öyle bu mesele bir iki günlük değil 12 yıllık bir meseleSende zamanin birikimi olmus.vaktinde seni delice savunmayip kendiside annesine sunger cekmektense sana eve cagir demesini hazmedemiyorsun.cagiramam geldiginde bile zor tahammul ediyorum kusura bakma de gec.
Bizimkiler her cumartesi geliyorlar.Ama bizimki istisna bi durum. Normalde bunda sorun çıkarırım ama bazı özel sebeplerden idare ediyorum sonsuza kadar bu şekilde yasamiycam diye. Şuana kadar ilk zamanlar dışında prob çıkmadı bunda etken benim biraz dişli ve mesafeli duruşum. 2 saat oturup giderler.E ayda 1 sefer geliyormuş zaten. Napacak bu kadın her hafta mı çağıracak.. O da zamanında yaptıklarını çekecek yok öyle
kv nin neler yaptığını yazsam sayfalar yetmez. ben öyle deyim siz beni anlayınSeviyormus gibi davranmana gerek yok ki. Hazirla kahvalti gelsin. O kadar iyi bir esin var katlanamayacak misin? Yazik esine. Bosaninca adami mutlu mu etmis olacaksiniz? Sizi cok seviyorsa yikilacak adam. Siz baska sebepleriniz olmadigina emin misiniz? Bir de kv ne yapti da bu kadar sogudunuz? Esinizden ayrilmayi göze alip onla kahvalti etmeyi göze alamiyorsunuz. Ilginc.
koruduğu zamanlarda oldu bıkıp tükenip bizi kendi halimize bıraktığı zamanlar da olduKv deniz size çektirirken eşiniz sizin arkanızda durdu mu, size sahip çıktı mı, eşime haksızlık yapma anne dedi mi?
Ben evlendim (kv yok), balayındayken ve daha sonra ailesinden kişiler beni rahatsız etmeye başladığında eşim öyle bı beni korudu ki...
Şimdi kimse bana bulaşamıyor.
Değermi ya yuvanızı yıkmaya bak kocan seni sevip sayıyormuşda kimin kv dört dörtlük ki ? Çok pişman olursun kv sevmemiş olabilirsin herkes neler çekiyor sen kalkmış kv için boşanacağım sen bilirsin erkek adama helede düzgün bir kişiliği varsa kadın çok sokaklar adam dolu a diyeceksin ama adam gibi Adam yokmu çok nadir varsada diyorum Allah yâr yardımcınız olsun kardeşim aminkocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
eşim her hafta sonu o gelsin yada biz gidelim istiyor. kendi zaten çocuklarla gidiyor. ama benimde gitmemi istiyormuş. ben çalışan bir kadınım hafta sonum işlere ancak yetiyor. kv ile aram cok cok iyi olsa bile her hafta sonu ona zaman ayıramam.E ayda 1 sefer geliyormuş zaten. Napacak bu kadın her hafta mı çağıracak.. O da zamanında yaptıklarını çekecek yok öyle
amin canım elbette yuvamı yıkmak istemem ama insan bazen öyle bir bunalıyorki sanki tek kaçış yolu buymuş gibi geliyor.Değermi ya yuvanızı yıkmaya bak kocan seni sevip sayıyormuşda kimin kv dört dörtlük ki ? Çok pişman olursun kv sevmemiş olabilirsin herkes neler çekiyor sen kalkmış kv için boşanacağım sen bilirsin erkek adama helede düzgün bir kişiliği varsa kadın çok sokaklar adam dolu a diyeceksin ama adam gibi Adam yokmu çok nadir varsada diyorum Allah yâr yardımcınız olsun kardeşim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?