eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

eşim hatrı için boşanmadım ben onun için katlandım birçok şeye.

çok zor bu durumda olan herkeze rabbim yardım etsin

Sensiz mutlu olacak mı eşin peki? Annesi senin yerini tutacak mı? Güzel güzel konuşun tamam gelsin ama benim içimden gelen bu kadarı, daha fazlasını yapamıyorum sahte olamıyorum de, bundan dolayı ayrılmak çok gereksiz. Seni anlıyorum taraflar iyi bile olsa evliliğin ilk yıllarında doz aşımı oluyor kv, hele ki sinir bozucu hal ve hareketleri olduysa.

Ben eşinizi çok sevdiğinizi düşünmüyorum.
Sevgi ile Boşanma kelimesi yan yana gelebilecek durumda ise zaten o sevgi bitmiştir.
Elbette çok cekmissindir ne yaşadığını bilemiyorum ama eşinizin hatrina ayda bir ( ki bu çok güzel bir süre ) en azından bir araya gelebilirsiniz..
Sizden çok fazla şeyler beklenilmemis.
Eşinizden sizde bu olayı neden bu kadar dramatize ettiniz anlamıyorum.

İki tane kızım var diyorsunuz bir anne için mantıklı düşünmesini beklerim .. sizce bu boşanmak için geçerli bir sebep mi yapmayın Allah aşkına..
Eşiniz de küçük çocuk sanki bir garip..

Kızlarınızı neden hiç düşünmüyorsunuz? Ev huzurlu, ebeveynler birbirini seviyor, mutlu bir ortam var. Ayda bir kahvaltı günü yapın kayınvalidenizle, sonrasında bir kahve için. Ama mesafenizi öyle bir ayarlayın ki sizin isteğiniz dışında bir samimiyet oluşmasın. Lütfen yapıcı olum biraz, eşinizi de anlayın annesi o ne yaparsa yapsın kopamaz ondan. Sizi anlamıyorum sanmayın lütfen, çektirmiş evet ama hayatınızdan tamamen çıkarabileceğiniz biri de değil maalesef.

Yakın arkadaşım olsanız şöyle derdim.
-bi saçmalamaz mısın? Silkelen ve kendine gel. Şu yazdıklarını bir oku derin nefes al.

Bence cocuklar ve eş kaynanaya gidilsin kaynana size gelmese de olur maksat cocukları oglunu görmek . Belli ki anlaşamıyosunuz eşinizi anlıyorum bir olmak bütün olmak istiyor ama belli ki kv size çok çektirmiş alttan alamayacak duruma getirmiş eşinizi alın karşınıza konusun bosuna arada kalma deyin sakın ha böyle severken de eşinizi boşanmayın burda neler neler okuyoruz karısını aldatan çekip giden döven bi ton şey var iyi bi eş bulmuşsunuz kv yi düşünmeyin takmayın böyle

bir pazar kahvaltısına çagırmakla neyi kaybedersiniz?
eskiden olanlar degişmeyecek ama önünüzde taşımakdan vazgeçmekle çok şey degişebilir bir deneyin.
eşinizden vazgeçmeyi denemekden daha kolay.
size neyaptı diye sormayacagım canınızı yakan herşey sizin için büyüktür ama bir yuvanın büyüklügü kadar degil.
herşeyi kenara alın arada bir bazen görüşmeyi deneyin olmuyorsa yine eskisi gb devam edersiniz

Mutluysan neden boşanasın canım ya, hem gene sen o kadar şey yaşamışken evine bile kabul ediyormuşsun ben evime bile almıyorum eşimin tarafını, eşim gitsin görsün ailesini ama benim evime gelemezler hem zaten mantıksız oluyor gelmeleri eşim 10 günde bir gidiyor ailesini görmeye, eşimin ailesi zaten beni istemiyor bu durumda bize gelmeleri saçma oluyor kuru evime dört duvara bakmaya mı gelecekler :))
Bu arada ben de senin gibiyim yaşananları yaşanmamış gibi kabul edemem bu kim olursa olsun ben eşimin annesini ve ablasının fotolarına bile bakamıyorum o kadar görmek istemiyorum psikolojik olarak ne kadar etkilenmişim onlar eşittir acı üzüntü gözyaşı geliyor aklıma

Duygusal bir insansiniz anladigim kadariyla. Eşinizi bosamak yerine kayinvalidenizi sevmeye calisin.ben de kayinvalideme kirginim. Olumlu yonlerini gore gore sever oldum kendisini. Simdi eşime git anneni getir kalsin biraz diye biliyorum. Kinle ofkeyle nereye Kadar.elbet o kadinin da iyi yonleri vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…