Evet cocuk dusunmuyorum.hayir ne istiyosa onu yapmicam dayakda yemicem gecicek o isi artikBoşanmayı düşünmüyorsanız eğer bu adamla inatlaşıp tekrar dayak yemeyin.
Ne istiyorsa onu yapın.
Sakın başka bir çocuk daha düşünmeyin.
Kolumu skti sadece tabi devami geleblrdi ama gelirse evi terkederim busefer net bi dille soyledim evet diyorum cunki artik kendime karistirmicamHanimefendi tekrar siddet görmussunuz hala spor diyorsunuz?
Ben kizimlada cikarim ederim arkadasmlada cikarim o bensiz cikmaz genelde.ama olay bu spora gelince degisti bilmiyorim fikri neyÖyle düşünüyor çünkü fikri zihniyeti pis. Yalnız bir yere çıkarsanız sizi sahipsiz sanarlar diye korkuyor. Çünkü ona göre kadın kocasız dışarı çıkıyorsa sahipsizdir.
Kızınızla çıkın anne olduğunuz belli olsun, arkadaşlarla çıkın arada kaynayın ama yalnız çıkmayın işte bütün derdi. Israrla anlamamakta diretiyorsunuz. Kocanızın zihniyeti pis.Ben kizimlada cikarim ederim arkadasmlada cikarim o bensiz cikmaz genelde.ama olay bu spora gelince degisti bilmiyorim fikri ney
Hanimefendi kolumu sıktı sadece ne demek? Bir insanin canini yakmak icin fiziksel ya da psikolojik bir mudahelede bulunmak siddettir iste. Siz de hem fiziksel hem de psikolojik siddete maruz kaliyorsunuz. Saglikli dusunemiyorsunuz sanirim. Arkadaslara da sasirdim. Nasil git yazil diyorsunuz? Belli ki bu kadin inatla gidip yazilsa siddetin devami gelecek. Bosanmak gibi bir dusunce zaten yok, siddet olarak bile gormuyorsunuz olayi. Adamin huyuna gidin, sozunden cikmayin cok ciddi soyluyorum.Kolumu skti sadece tabi devami geleblrdi ama gelirse evi terkederim busefer net bi dille soyledim evet diyorum cunki artik kendime karistirmicam
Kaç yaşında insansınız izin mi alıyorsunuz birdeBelediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Zihniyet pis derken mesela orneklendrirmsnzKızınızla çıkın anne olduğunuz belli olsun, arkadaşlarla çıkın arada kaynayın ama yalnız çıkmayın işte bütün derdi. Israrla anlamamakta diretiyorsunuz. Kocanızın zihniyeti pis.
Çocuğunuza anneniz bakacakmis zaten. Bu kötü bir şey değil, benim buna ihtiyacım var deyin. İkna etmek için uğraşmayın. Siz kötü bir şey yapmıyorsunuz. Eşiniz sizin uzerinizdeki kontrolü kaybetmek istemiyorBelediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Bastan alistirdim saf gibiKaç yaşında insansınız izin mi alıyorsunuz birde
Evet bencede oyle aklincada tehdit ediyor gorusuruz bilmem nediyeÇocuğunuza anneniz bakacakmis zaten. Bu kötü bir şey değil, benim buna ihtiyacım var deyin. İkna etmek için uğraşmayın. Siz kötü bir şey yapmıyorsunuz. Eşiniz sizin uzerinizdeki kontrolü kaybetmek istemiyor
Demin de dedim, yalnız bir yerlere giden kadınlar onun gözünde "sahipsiz". O yüzden yalnız yapacağınız her işe yalnız gideceğiniz her yere karşı.Zihniyet pis derken mesela orneklendrirmsnz
Hayir gidip yazilcam inat ugruna degil kendim istedigim icin umrumda degil artik onun dusunceleri artik umursanmadigini gorsunHanimefendi kolumu sıktı sadece ne demek? Bir insanin canini yakmak icin fiziksel ya da psikolojik bir mudahelede bulunmak siddettir iste. Siz de hem fiziksel hem de psikolojik siddete maruz kaliyorsunuz. Saglikli dusunemiyorsunuz sanirim. Arkadaslara da sasirdim. Nasil git yazil diyorsunuz? Belli ki bu kadin inatla gidip yazilsa siddetin devami gelecek. Bosanmak gibi bir dusunce zaten yok, siddet olarak bile gormuyorsunuz olayi. Adamin huyuna gidin, sozunden cikmayin cok ciddi soyluyorum.
Hmm anladim tesekkur ederimDemin de dedim, yalnız bir yerlere giden kadınlar onun gözünde "sahipsiz". O yüzden yalnız yapacağınız her işe yalnız gideceğiniz her yere karşı.
Hanimefendi siddete maruz kalmissiniz, siddete maruz kalmissiniz, siddete maruz kalmissiniz. Olay basit bir inatlasma degil aaa.Hayir gidip yazilcam inat ugruna degil kendim istedigim icin umrumda degil artik onun dusunceleri artik umursanmadigini gorsun
Özgüven sorunu var.aldatılma ihtimali sıfıra düşsün diye eve mi kapatacak sizi ? Helal olsun kız.bu devirde böyle şeylere pabuç bırakmayın.bu zihniyetteki adamlarla da evlenmeyin.anlamamişsınız galiba ama en azından tepkinizi koymayı bilmişsiniz.Bugun arkadasim gelicek cikamiyacagim disari ama yairn ilk isim kizimj anneme birakip kayit yaptirmaya gitmek olucak sabah gitte gorurum filan diyodu sonra tartstk sinrilendirme beni ise gdiicem bak defol git dedim zorunagitti oh iyi dedim
Ben izin almadim bende gidicem dedim zaten ama sinirlendi gtti yatti konusurken baktim sertlesmeye basliyo kalbimi kirmamak icin gitti yatti
Kafanı kırmak istemiyorum diyor aslında.kalbini kırmamak için mi yaaa zaten o kalbi izin vermiyorum diye artistlik yaparken kırmadı mı
Oylemi yapmaya calisiyo nebilim gonlum birinemi kaycak diye dusunuyor ee ole dusunse neden calismaya karsi cikmiyo ozamanÖzgüven sorunu var.aldatılma ihtimali sıfıra düşsün diye eve mi kapatacak sizi ? Helal olsun kız.bu devirde böyle şeylere pabuç bırakmayın.bu zihniyetteki adamlarla da evlenmeyin.anlamamişsınız galiba ama en azından tepkinizi koymayı bilmişsiniz.
Kol sıkmak ta şiddetKolumu skti dayak yemedim yememde daha onu gecicek ben ona soyledim sabah.imkanim var ama yapamiyorum suan icin ama gidip o zumba dersine kayit olucam ne olcak ben ellerinden kayip gitcegimimi zannediyo ben anlamiyorum susmucam benim dedigim olucak
evet o kadar haklısın ki kalp kırmak istemeyen adam izin verir zaten konu sahibi de zannediyor ki kalbimi kırmamak için gitti yattıKafanı kırmak istemiyorum diyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?