Esimin izin vermeme olayi sizce ??

Hadi mudahale ettim birlikte zaman gecirelim diye dedim.ama dinlemedi ve gitti spora.garipsedim cunku obeni dinlemesi gitti tabikide hayir zumba yapan kadinlardan kiskaniyorum filan demedi olayin zihniyetinin bukadar sapmasina gerek yok

Yapilmiyo bazen bazi seyler..

Hadi mudahale ettim birlikte zaman gecirelim diye dedim.ama dinlemedi ve gitti spora.garipsedim cunku obeni dinlemesi gitti tabikide hayir zumba yapan kadinlardan kiskaniyorum filan demedi olayin zihniyetinin bukadar sapmasina gerek yok

Konuyu kıskançlığa geçen sizsiniz ben kıskanmakla ilgili tek kelime yazmamıştım. Eşinizin şu an size müdahale etmesi ne kadar yanlışsa sizin zamanında müdahale etmeniz o kadar yanlış. Bunu anlayabilirseniz belki bir şeyleri çözebilirsiniz. Eski konunuzu okudum bir evlilikte olmaması gereken ne varsa mevcut. Gerçekten bu Evliliğe devam etme sebebiniz nedir?

Bazi seyler duruldu ailemle gorusuyorum bi problem yok su durum zoruma gittigi icin paylasmak istedim

Evet oyle ben zaten izin veriyomusun demedim ona gidim yazilim sosyallesim biraz dedim bole gelisti olay ben ilk basta ona spora gitme birlokte zaman geciririz filan dedim yoksa kiskandigim icin gitme diye demedim ona
Sen ev hanımısın sanırım. Günboyu çocuk bakıyorsun. Akşam da biraz eşinle vakit geçirip dinlenmek istiyorsun sonuna kadar haklısın. Gerçekten çocuklar iyi ki varlar ömürleri de uzun olsun inş ama çok yoruyorlar.
Kendisi eve ayırması gereken zamanı spora ayırıyor sen annenden destek alıp spora gideceksin diye tantana yapıyor. Çok bencilce Allah ıslah etsin Hidayet versin

Calisiyordum bebekden sonra biraktim.aksam beste evde oluyor haftada ucgun gidiyor. Ya bisver birlikte geciririz zamanj dedgm halde gitti ve yazildi ben isteyince kavga cikiyor

Keşke bu yaratığın neslinin çoğalmasına vesile olmasaydınız.

Aslinda birlikte zaman geciriyoruz ama yinede gitme sanki nolcak dedm amann bktm valla yaa

Taviz tavizi dogurur bpyle izin vermedi gitmiyim derseniz onune gecemezsiniz yapmak istediginiz seyin arkasında durun kadinlara ozel bir yerse kiskanilacak bisey yok cikin
Gidin her lafini dinlerseniz oda sizi sahibi zanneder

Taviz tavizi dogurur bpyle izin vermedi gitmiyim derseniz onune gecemezsiniz yapmak istediginiz seyin arkasında durun kadinlara ozel bir yerse kiskanilacak bisey yok cikin
Gidin her lafini dinlerseniz oda sizi sahibi zanneder
Evet gidicem yazilcam dicem yarin sabah esime.ister git desin ister demesin ama cok iyi biliyorum buyuk kavga cikarir bundan sen benim desigimi yapmadin diye evet yapmadim cikartsin sende benimkini yapmadin dicem

Yurt dışına tatile gideceğim zaman bile şu şu kişi ya da kişilerle şurata gidiyorum derim o kadar. Ne ben eşimden izin alırım ne de o benden alır. Kızım bile bir şeyleri yapmak istediğinde izin alma olaylarını geçti istiyorum diyor direkt. Kaç yaşında insanlar ne demek izin almak. Ben çevremden de görmedim kk da okuyorum hep. Güzellikle söyleyin ve izin istemiyorum gitmek istediğimi ve gideceğimi sana bildiriyorum diyin. Böyle böyle alışır belki sizin de birey olduğnuza.

İnsallah alisir

İzin almak/izin vermek ne demek ya gözümde canlanmıyor. Ben bi ofiste yöneticimden izin alıyorum çok lazım olduğunda o da. İkiniz de birbirinizin aynısısınız siz de sanki kadınlar kocanıza atlamaya yer arıyomuşcasına izin vermem spora modundasınız ama adam sizi iplemiyor, o da erkek olduğu için size izin vermiyor ama siz lafını dinliyosunuz. Ne tuhaf evlilik ilişkileriniz var. He bir de çocuk yetişiyo bu ortamlarda

Sizde pek kocanız izin vermeden gidecek bi hal yok ama ben giderdim. Ne ben eşime gitme derim ne de eşim bana diyebilir. Başta sizde karışmışsınız sizi takmamış ama niye müdehale etme gereği duyarsınız onu da anlamıyorum. Bu yüzden güvensiz bir evlilik olarak yorumluyoruz işte.

Adam sizi dövmüş bildiğiniz, siz daha zumba derdindesiniz. Pes valla.
Sakın inada bindirip "izinsiz" yazılmayın, gelir o salondan sizi sürükleyerek çıkarır, evde de döver. Bir yerinize bir şey falan olur aman ha.
Yatıyorken kalkmadınız diye bacaklarınıza girişen adam, izinsiz spora gittiğinizde neler eder neler.

İzin vermiyor çünkü kendi oraya gidip spor yapan kadınlara ayı gibi bakıyor.

Şarj aleti mevzusu tanıdık geldi. B Belgin315 mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…