Hadi mudahale ettim birlikte zaman gecirelim diye dedim.ama dinlemedi ve gitti spora.garipsedim cunku obeni dinlemesi gitti tabikide hayir zumba yapan kadinlardan kiskaniyorum filan demedi olayin zihniyetinin bukadar sapmasina gerek yokSonuç olarak eşinizin kendine ayırmak istediği zamana müdahale etmişsiniz. Siz bu hakkı kendinizde görüyorsunuz bunu normal buluyorsunuz eşiniz yapınca neden garipsediniz? Çokta farklı değilsiniz birbirinizden. Eşini sizi zumba yapan kadınlardan kıskanıyorsa hastalıklı bir zihniyeti var demektir, bunu da bugün farketmediniz herhalde.
Yapilmiyo bazen bazi seyler..Eski konunuz. Tam tahmin ettiğim gibi olay sadece spora izin vermeme falan değil.
Bu adam size fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor. Size zerre saygı duymuyor.
Eski konularınızda hatta ailenizle görüşmenize bile izin vermediğini söylemiştiniz.
Boşanmak için daha ne gerekiyor bilemedim.
Hadi mudahale ettim birlikte zaman gecirelim diye dedim.ama dinlemedi ve gitti spora.garipsedim cunku obeni dinlemesi gitti tabikide hayir zumba yapan kadinlardan kiskaniyorum filan demedi olayin zihniyetinin bukadar sapmasina gerek yok
Bence boşanma imkanınız yoksa spor için diretmeyin, Allah korusun yine fiziksel şiddet uygulayabilir sizeYapilmiyo bazen bazi seyler..
Bazi seyler duruldu ailemle gorusuyorum bi problem yok su durum zoruma gittigi icin paylasmak istedimEski konunuz. Tam tahmin ettiğim gibi olay sadece spora izin vermeme falan değil.
Bu adam size fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor. Size zerre saygı duymuyor.
Eski konularınızda hatta ailenizle görüşmenize bile izin vermediğini söylemiştiniz.
Sen ev hanımısın sanırım. Günboyu çocuk bakıyorsun. Akşam da biraz eşinle vakit geçirip dinlenmek istiyorsun sonuna kadar haklısın. Gerçekten çocuklar iyi ki varlar ömürleri de uzun olsun inş ama çok yoruyorlar.Evet oyle ben zaten izin veriyomusun demedim ona gidim yazilim sosyallesim biraz dedim bole gelisti olay ben ilk basta ona spora gitme birlokte zaman geciririz filan dedim yoksa kiskandigim icin gitme diye demedim ona
Calisiyordum bebekden sonra biraktim.aksam beste evde oluyor haftada ucgun gidiyor. Ya bisver birlikte geciririz zamanj dedgm halde gitti ve yazildi ben isteyince kavga cikiyorSen ev hanımısın sanırım. Günboyu çocuk bakıyorsun. Akşam da biraz eşinle vakit geçirip dinlenmek istiyorsun sonuna kadar haklısın. Gerçekten çocuklar iyi ki varlar ömürleri de uzun olsun inş ama çok yoruyorlar.
Kendisi eve ayırması gereken zamanı spora ayırıyor sen annenden destek alıp spora gideceksin diye tantana yapıyor. Çok bencilce Allah ıslah etsin Hidayet versin
Keşke bu yaratığın neslinin çoğalmasına vesile olmasaydınız.Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Aslinda birlikte zaman geciriyoruz ama yinede gitme sanki nolcak dedm amann bktm valla yaaSen ev hanımısın sanırım. Günboyu çocuk bakıyorsun. Akşam da biraz eşinle vakit geçirip dinlenmek istiyorsun sonuna kadar haklısın. Gerçekten çocuklar iyi ki varlar ömürleri de uzun olsun inş ama çok yoruyorlar.
Kendisi eve ayırması gereken zamanı spora ayırıyor sen annenden destek alıp spora gideceksin diye tantana yapıyor. Çok bencilce Allah ıslah etsin Hidayet versin
Evet gidicem yazilcam dicem yarin sabah esime.ister git desin ister demesin ama cok iyi biliyorum buyuk kavga cikarir bundan sen benim desigimi yapmadin diye evet yapmadim cikartsin sende benimkini yapmadin dicemTaviz tavizi dogurur bpyle izin vermedi gitmiyim derseniz onune gecemezsiniz yapmak istediginiz seyin arkasında durun kadinlara ozel bir yerse kiskanilacak bisey yok cikin
Gidin her lafini dinlerseniz oda sizi sahibi zanneder
İnsallah alisirYurt dışına tatile gideceğim zaman bile şu şu kişi ya da kişilerle şurata gidiyorum derim o kadar. Ne ben eşimden izin alırım ne de o benden alır. Kızım bile bir şeyleri yapmak istediğinde izin alma olaylarını geçti istiyorum diyor direkt. Kaç yaşında insanlar ne demek izin almak. Ben çevremden de görmedim kk da okuyorum hep. Güzellikle söyleyin ve izin istemiyorum gitmek istediğimi ve gideceğimi sana bildiriyorum diyin. Böyle böyle alışır belki sizin de birey olduğnuza.
İzin almak/izin vermek ne demek ya gözümde canlanmıyor. Ben bi ofiste yöneticimden izin alıyorum çok lazım olduğunda o da. İkiniz de birbirinizin aynısısınız siz de sanki kadınlar kocanıza atlamaya yer arıyomuşcasına izin vermem spora modundasınız ama adam sizi iplemiyor, o da erkek olduğu için size izin vermiyor ama siz lafını dinliyosunuz. Ne tuhaf evlilik ilişkileriniz var. He bir de çocuk yetişiyo bu ortamlardaBelediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Sizde pek kocanız izin vermeden gidecek bi hal yok ama ben giderdim. Ne ben eşime gitme derim ne de eşim bana diyebilir. Başta sizde karışmışsınız sizi takmamış ama niye müdehale etme gereği duyarsınız onu da anlamıyorum. Bu yüzden güvensiz bir evlilik olarak yorumluyoruz işte.Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
İzin vermiyor çünkü kendi oraya gidip spor yapan kadınlara ayı gibi bakıyor.Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Şarj aleti mevzusu tanıdık geldi. B Belgin315 mi acaba?Eski konunuz. Tam tahmin ettiğim gibi olay sadece spora izin vermeme falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?