Esimin izin vermeme olayi sizce ??

Bebim icin sorun degil canim banane ama evet bugun soylucem gidip kaydimi yaptiricam oda bana yaptir gorursun der kavga cikar amagercekten gidip yaptiricam umrumda degil he kavga cikarirsa dicegim tek sey bende sana yok diyorum ama kale almayip gidiyosun bende gidicem bitti bn sıkıldm ve gidicem istedigi kadar kavga etsin

Birincisi ben sizin canınız filan değilim
İkincisi hem benim için sorun değil diyorsunuz hem adamın gitmesine izin vermemeye çalışıyorsunuz hem aynı şeyi o yapınca önce peki diyip sonra kavga çıkarsa çıksın diyorsunuz
??????

Ben size canim demedim tamam cok yanlis anlamissiniz

Cok kotuyum sabah sabah neyin tiribini atiyosun dedi beni sinirlendirme dedi bende gidicem ne dedigin umrumda degil ilk isim gidip kaydolcam sen beni kale almiyisan bende almicam dedim geldim yatti odadan biseyler solenip durdu.gittim bana soylenme kizim git simdi ise gitcem bilmem neler elime alirim filan dedi o cocugu kime birakican bana sormadan ben birakicam ve gidicem tamam dedim kolumu sıktı bak ise gidicem defol git dedim cunku canimi acitti agzi alisti elime alirim sole yaparim bilmem ne diye yuzumu tuttu bak ben kotu bisey demeden sen bana yine defol git dedin dedi bende gogusune elimi bastirarak seni gebertirim bana el suremezsin asla dedm o takildi simsi defol git dedgme dedim senin dediklerin daha agir kusura bakma asla yanasmicam son kavgalarimizdada asla konusmak icin yanasmicam asla asla. Biktim senden dedim cunku cidden biktim

Ne elde ettiniz peki bunları yapıp söyleyerek?

Size hiç birşeyi layık görmüyor. Mantıklı bi açıklaması varsa niçin izin vermediğini açıklasın. Sinirleniyim kızıyım ohhh ne güzel hayat

Konu sahibinin size canım demediği uzaydan anlaşılıyor ama neyse. Size yazılan her şeyi üzerinize alınıyorsanız vay halinize

Çocuğu bırakın ve yazılın. En fazla el kaldırır hayvan adam, o zaman da boşanırsınız. Kadına hayat hakkı tanımayan erkeğe şuraya gidiyorum diye haber vermek bile çok fazla incelik içeriyor bence

Bugun arkadasim gelicek ama yarin ilk firsatta gidicem kayit olucam ben ona soyledim gogusune elimi vurara parmagimj kaldrim sakin bana el kaldrmayi deneme gebertrim seni asla kaldrmam dedim.yok cocugu benden habersiz kime birakcan bilmem ne anneme bisaat tamam annemle kendi baglari kuvvetli olmayabilir gorusuyoruz yine babaa cok iyi vakit gecirir oynar mesela kizim.babam oldugunda bana gelir isteyken anneme birakirim bende keyif icin birakmiyodum buzamana kadar ama yanlis dusunuyorum benimde hakkim kizimo ihmal etmiyorumki

Size hiç birşeyi layık görmüyor. Mantıklı bi açıklaması varsa niçin izin vermediğini açıklasın. Sinirleniyim kızıyım ohhh ne güzel hayat
Aynen o sekil kendisi gidiyo bana gelince yok geldi basima kizim bak sinirlendirme neyin tribi dedi bende gidip yazilcam gorusuruz yazil noluyo dedi yazilcam gorusuruz tm dedim.sonra icerden kalkti geldi ococugu benden habersiz kime birakcan dedi kolumu sıktı anneme birakccam brakta gorelim tamam dedim ise gitcem bak sus desi bense defol git dedim gogusune elimi vurarak sakin bana dokunim deme gebertrim seni susmam dedim. Elleriyle yuzumu tuttu bana dalga gecer gibi sana kotu bise demedigim halde bana defol git dedin yine dedi. Agzima ederken iyi iyikide dedim pisman da degilim mesajda attim ne dusundugum umrumda degil bktm dedim ve sana asla yanasmicam asla yanassanda yanasmicam dedimgordu yazmadi huyu batsin sabah sabah

Ne elde ettiniz peki bunları yapıp söyleyerek?
Sizce haksizmiyim bence degilim kolumu tutup canimi yakti kalkip sakin dokunma onceki gibi kaldrmam gebertrm seni dedm bak ise gidicem sus dedi sinirlendi ve defol git dedm zoruna gtti ya onun dedikleri simdi ben denilen yapilanlara karsi defol gt dedigm icin ben suclu oldum gozunde ama inanin bktm umrumda degil msjda attim sana asla yanasmicam bana yanassanda asla ama asla yanasmicam dedim bunu yapanda sensin dedim rahatliktan oluyormus bana bunlar

Esiniz olacak dingo sizi birakin es, bir insan olarak bile gormuyor maalesef. Gercek bu.

Esiniz olacak dingo sizi birakin es, bir insan olarak bile gormuyor maalesef. Gercek bu.
Sabah birde azarladi kolumu tutuyo o cocugu benden habersz biyere birakip gidemezsin bilmem ne dedm cek elini ise gidixem dedi defol gt dedm zoruna gtti bide bak ben sana kotu bise denedim sen bana defol gt dedin diyo daha nedicekskn dedm asla yanasmicam sana dedm

Konu sahibinin size canım demediği uzaydan anlaşılıyor ama neyse. Size yazılan her şeyi üzerinize alınıyorsanız vay halinize
Benim için sorun değil canım bana ne diye başlayan bana verilmiş bir cevaptaki canım I uzaylılara demiştir dimi
Siz uzaydan mı bildiriyorsunuz
Yok ben komşuya yazılan herşeyi üzerime alınıyorum, bana yazılanları da sağlık bakanı üzerine alınıyor
Ne saçmalıyorsunuz ya

En başından kontrolü kocana birakmissin zaten.
Sen sus,sen kes diyen adam : Size karısı gibi değil kölesi gibi görüyor.
Yemek yapan,temizlik yapan,çocuğa bakan bir gündelikçi gibisiniz onun gözünde.
Söz hakkiniz yok,dolayısıyla böyle bir evlilik de yok.Zaten şu tavır ; evlilik kurumunun ruhuna aykırı.
Salona yazılmak için maddi imkanlar el veriyorsa kocaya sorulmasına gerek yok,sadece bilgilendirmek kâfi.
"Canım,haftada 4 saat su yerde su isimli salonda zumbaya gideceğim"
Diyeceksiniz.

Ben demiştim size diretmeyin yine dayak yersiniz diye. Dinlemediniz beni.

O evden çıkıp gitme imkanınız yok belli ki. Can güvenliğiniz için ne derse tamam deyip susacaksınız başka çare yok.

Ben demiştim size diretmeyin yine dayak yersiniz diye. Dinlemediniz beni.

O evden çıkıp gitme imkanınız yok belli ki. Can güvenliğiniz için ne derse tamam deyip susacaksınız başka çare yok.
Kolumu skti dayak yemedim yememde daha onu gecicek ben ona soyledim sabah.imkanim var ama yapamiyorum suan icin ama gidip o zumba dersine kayit olucam ne olcak ben ellerinden kayip gitcegimimi zannediyo ben anlamiyorum susmucam benim dedigim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…