Bebim icin sorun degil canim banane ama evet bugun soylucem gidip kaydimi yaptiricam oda bana yaptir gorursun der kavga cikar amagercekten gidip yaptiricam umrumda degil he kavga cikarirsa dicegim tek sey bende sana yok diyorum ama kale almayip gidiyosun bende gidicem bitti bn sıkıldm ve gidicem istedigi kadar kavga etsinKadın erkek günleri ayrı olmasa ne oluyor?
Kadınlar adamları yalıyor adamlar kadınları mı yiyor?
Sizin gözünüzde kocanız tehlikede olmuyor, onun gözünde karısı kötü yola düşmemiş mi oluyor?
Birincisi ben sizin canınız filan değilimBebim icin sorun degil canim banane ama evet bugun soylucem gidip kaydimi yaptiricam oda bana yaptir gorursun der kavga cikar amagercekten gidip yaptiricam umrumda degil he kavga cikarirsa dicegim tek sey bende sana yok diyorum ama kale almayip gidiyosun bende gidicem bitti bn sıkıldm ve gidicem istedigi kadar kavga etsin
Ben size canim demedim tamam cok yanlis anlamissinizBirincisi ben sizin canınız filan değilim
İkincisi hem benim için sorun değil diyorsunuz hem adamın gitmesine izin vermemeye çalışıyorsunuz hem aynı şeyi o yapınca önce peki diyip sonra kavga çıkarsa çıksın diyorsunuz
??????
Ne elde ettiniz peki bunları yapıp söyleyerek?Cok kotuyum sabah sabah neyin tiribini atiyosun dedi beni sinirlendirme dedi bende gidicem ne dedigin umrumda degil ilk isim gidip kaydolcam sen beni kale almiyisan bende almicam dedim geldim yatti odadan biseyler solenip durdu.gittim bana soylenme kizim git simdi ise gitcem bilmem neler elime alirim filan dedi o cocugu kime birakican bana sormadan ben birakicam ve gidicem tamam dedim kolumu sıktı bak ise gidicem defol git dedim cunku canimi acitti agzi alisti elime alirim sole yaparim bilmem ne diye yuzumu tuttu bak ben kotu bisey demeden sen bana yine defol git dedin dedi bende gogusune elimi bastirarak seni gebertirim bana el suremezsin asla dedm o takildi simsi defol git dedgme dedim senin dediklerin daha agir kusura bakma asla yanasmicam son kavgalarimizdada asla konusmak icin yanasmicam asla asla. Biktim senden dedim cunku cidden biktim
Konu sahibinin size canım demediği uzaydan anlaşılıyor ama neyse. Size yazılan her şeyi üzerinize alınıyorsanız vay halinizeBirincisi ben sizin canınız filan değilim
İkincisi hem benim için sorun değil diyorsunuz hem adamın gitmesine izin vermemeye çalışıyorsunuz hem aynı şeyi o yapınca önce peki diyip sonra kavga çıkarsa çıksın diyorsunuz
??????
Çocuğu bırakın ve yazılın. En fazla el kaldırır hayvan adam, o zaman da boşanırsınız. Kadına hayat hakkı tanımayan erkeğe şuraya gidiyorum diye haber vermek bile çok fazla incelik içeriyor benceCok kotuyum sabah sabah neyin tiribini atiyosun dedi beni sinirlendirme dedi bende gidicem ne dedigin umrumda degil ilk isim gidip kaydolcam sen beni kale almiyisan bende almicam dedim geldim yatti odadan biseyler solenip durdu.gittim bana soylenme kizim git simdi ise gitcem bilmem neler elime alirim filan dedi o cocugu kime birakican bana sormadan ben birakicam ve gidicem tamam dedim kolumu sıktı bak ise gidicem defol git dedim cunku canimi acitti agzi alisti elime alirim sole yaparim bilmem ne diye yuzumu tuttu bak ben kotu bisey demeden sen bana yine defol git dedin dedi bende gogusune elimi bastirarak seni gebertirim bana el suremezsin asla dedm o takildi simsi defol git dedgme dedim senin dediklerin daha agir kusura bakma asla yanasmicam son kavgalarimizdada asla konusmak icin yanasmicam asla asla. Biktim senden dedim cunku cidden biktim
Kendisi baslatti yok elime alirim yok gorusuruz gelip kolu skmalar mesaj attm artk dedgn olmucak sana asla yanasmicam sen yanassanda yanasmicam dedimNe elde ettiniz peki bunları yapıp söyleyerek?
Bugun arkadasim gelicek ama yarin ilk firsatta gidicem kayit olucam ben ona soyledim gogusune elimi vurara parmagimj kaldrim sakin bana el kaldrmayi deneme gebertrim seni asla kaldrmam dedim.yok cocugu benden habersiz kime birakcan bilmem ne anneme bisaat tamam annemle kendi baglari kuvvetli olmayabilir gorusuyoruz yine babaa cok iyi vakit gecirir oynar mesela kizim.babam oldugunda bana gelir isteyken anneme birakirim bende keyif icin birakmiyodum buzamana kadar ama yanlis dusunuyorum benimde hakkim kizimo ihmal etmiyorumkiÇocuğu bırakın ve yazılın. En fazla el kaldırır hayvan adam, o zaman da boşanırsınız. Kadına hayat hakkı tanımayan erkeğe şuraya gidiyorum diye haber vermek bile çok fazla incelik içeriyor bence
Laf gelisi cumleye gore denir ya osekil dedm yoksa ben tanimadagim kisiye niye canim diyimkiKonu sahibinin size canım demediği uzaydan anlaşılıyor ama neyse. Size yazılan her şeyi üzerinize alınıyorsanız vay halinize
Aynen o sekil kendisi gidiyo bana gelince yok geldi basima kizim bak sinirlendirme neyin tribi dedi bende gidip yazilcam gorusuruz yazil noluyo dedi yazilcam gorusuruz tm dedim.sonra icerden kalkti geldi ococugu benden habersiz kime birakcan dedi kolumu sıktı anneme birakccam brakta gorelim tamam dedim ise gitcem bak sus desi bense defol git dedim gogusune elimi vurarak sakin bana dokunim deme gebertrim seni susmam dedim. Elleriyle yuzumu tuttu bana dalga gecer gibi sana kotu bise demedigim halde bana defol git dedin yine dedi. Agzima ederken iyi iyikide dedim pisman da degilim mesajda attim ne dusundugum umrumda degil bktm dedim ve sana asla yanasmicam asla yanassanda yanasmicam dedimgordu yazmadi huyu batsin sabah sabahSize hiç birşeyi layık görmüyor. Mantıklı bi açıklaması varsa niçin izin vermediğini açıklasın. Sinirleniyim kızıyım ohhh ne güzel hayat
Sizce haksizmiyim bence degilim kolumu tutup canimi yakti kalkip sakin dokunma onceki gibi kaldrmam gebertrm seni dedm bak ise gidicem sus dedi sinirlendi ve defol git dedm zoruna gtti ya onun dedikleri simdi ben denilen yapilanlara karsi defol gt dedigm icin ben suclu oldum gozunde ama inanin bktm umrumda degil msjda attim sana asla yanasmicam bana yanassanda asla ama asla yanasmicam dedim bunu yapanda sensin dedim rahatliktan oluyormus bana bunlarNe elde ettiniz peki bunları yapıp söyleyerek?
Esiniz olacak dingo sizi birakin es, bir insan olarak bile gormuyor maalesef. Gercek bu.Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Galiba ve sevdigim adamin bole beni gormesi gercekten uzucu bi durumEsiniz olacak dingo sizi birakin es, bir insan olarak bile gormuyor maalesef. Gercek bu.
Sabah birde azarladi kolumu tutuyo o cocugu benden habersz biyere birakip gidemezsin bilmem ne dedm cek elini ise gidixem dedi defol gt dedm zoruna gtti bide bak ben sana kotu bise denedim sen bana defol gt dedin diyo daha nedicekskn dedm asla yanasmicam sana dedmEsiniz olacak dingo sizi birakin es, bir insan olarak bile gormuyor maalesef. Gercek bu.
Benim için sorun değil canım bana ne diye başlayan bana verilmiş bir cevaptaki canım I uzaylılara demiştir dimiKonu sahibinin size canım demediği uzaydan anlaşılıyor ama neyse. Size yazılan her şeyi üzerinize alınıyorsanız vay halinize
Ben demiştim size diretmeyin yine dayak yersiniz diye. Dinlemediniz beni.Cok kotuyum sabah sabah neyin tiribini atiyosun dedi beni sinirlendirme dedi bende gidicem ne dedigin umrumda degil ilk isim gidip kaydolcam sen beni kale almiyisan bende almicam dedim geldim yatti odadan biseyler solenip durdu.gittim bana soylenme kizim git simdi ise gitcem bilmem neler elime alirim filan dedi o cocugu kime birakican bana sormadan ben birakicam ve gidicem tamam dedim kolumu sıktı bak ise gidicem defol git dedim cunku canimi acitti agzi alisti elime alirim sole yaparim bilmem ne diye yuzumu tuttu bak ben kotu bisey demeden sen bana yine defol git dedin dedi bende gogusune elimi bastirarak seni gebertirim bana el suremezsin asla dedm o takildi simsi defol git dedgme dedim senin dediklerin daha agir kusura bakma asla yanasmicam son kavgalarimizdada asla konusmak icin yanasmicam asla asla. Biktim senden dedim cunku cidden biktim
Kolumu skti dayak yemedim yememde daha onu gecicek ben ona soyledim sabah.imkanim var ama yapamiyorum suan icin ama gidip o zumba dersine kayit olucam ne olcak ben ellerinden kayip gitcegimimi zannediyo ben anlamiyorum susmucam benim dedigim olucakBen demiştim size diretmeyin yine dayak yersiniz diye. Dinlemediniz beni.
O evden çıkıp gitme imkanınız yok belli ki. Can güvenliğiniz için ne derse tamam deyip susacaksınız başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?