Esimin izin vermeme olayi sizce ??

Benim eşim tam tersi spor git stres atar hem zinde kalırsın diyor. Eşler arasında izin alma olayını hiç anlamıyorum. Kimse kimsenin sahibi değil, oturulur konuşulur karar verilir.

Bugün 2. oldu :) Yine bir konuyu sayenizde detayıyla öğreniyorum :)

Sevgili konu sahibi, sizin çok daha büyük problemleriniz var. Adamla evlenmişsiniz ama eş olamamışsınız. Kendi çabanızla düzelir mi, sanmıyorum. Beyefendinin! de kendini değiştirmesi imkansız görünüyor. Çocuk da büyümüş, bari işe girin de kendinizi garantiye alın.

Sherlock olmayı işin piri kk kadınlarından öğrendim

Bir de konu sahipleri genelde eşleri hakkında konu açınca yüzeysel kalıyor, olayı iyi anlamak için önceki konularına da bakayım diyorum ve %90 ının altından daha büyük saygı, sevgi sorunları çıkıyor

Benim de böyle durumlarım oluyordu. Nişanlıyken çok kıskançtı. evlendikten sonra azaldı ama bazı şeylere müsaade etmiyordu yine de. İzin almak istediğimde hayır diyordu. Ben de izin almayı bıraktım. Direk şunu bunu yapacağım diyorum. O zaman izin almış olmadığım için hayır demiyor pek. Ben karşılıklı istekle bseylerin yapılması taraftarıyım ama baktım bunu çok suistmal ediyor. Ben de eşimi takmamaya başladım. Mecbur

Spora giderken niye eşinizden izin alacaksınız ki. Vala üzmek değil niyetim ama çokmu aradınız bu kişiyi ya.
Evladınız var kocaman bireysiniz, ne güzel anneniz varmış bakacak oh gidin kayıtmı oluyorsunuz nasıl oluyorsa başlayın. Hergün bir saat kendinize ayırın
Ayrıca siz niye izin vermiyorsunuz ki. Birşey yaparken hep izin mi alırsınız birbirinizden anne baba gibi

Bir zaman sonra da sizi begenmqez sosyal değilsin bakımlı değilsin kilon var gibi cümleler gelir. Ayrıca niye izin alıyoruz eşlerden üç yaşında değiliz onlarda babamız değil

Takmamaya kendileri mecbur ediyorlar bende oyle yapicam

Benim eşim tam tersi spor git stres atar hem zinde kalırsın diyor. Eşler arasında izin alma olayını hiç anlamıyorum. Kimse kimsenin sahibi değil, oturulur konuşulur karar verilir.
Bende gidicem ama bizde buyuk bi kavga cikar vay efendim benim dedigim olmadi diye

Bazi seyler duruldu yazmak bile istemiyorum onceye dair.suan oyle seyler yok ama olmayacaginin garantisi yok.ben ozamanki buraya yazdiklarimdan sonra tavrimi net sekilde koydum esime karsi.sadece torpuleyemedigim bikac seyleri var dedigim olacak kafasi ve beni yipratiyor o 29 ben 27 yasindayim 9 yildir birlikteyiz genelde hep bu kafadaydi bilmiyorum cok skldm ben dedigini yapmicam ve kavga cikarir ama skldm artik ciksin napim evde duruo bunalan benim

Bir zaman sonra da sizi begenmqez sosyal değilsin bakımlı değilsin kilon var gibi cümleler gelir. Ayrıca niye izin alıyoruz eşlerden üç yaşında değiliz onlarda babamız değil
9 yildr hic osekil cumleler kurmadi kurmaz 5 yildirda evliyiz osekil cumleler kurmaz kilom yok sorunum yok kendimede istedigim gibi bakarimm paspal takilmam zaten kendimi sevdigim icin.sosyal medya filanda yillardir kullanmiyoruz sadece istedigim kendime zaman ayirmak gidip yazilcam ve kavga cikarcak adim kadar eminim benim dedigimi yapmadin siye ama umrumda degil

Bazen takildigi noktalar var cok takiliyor biseye izin muhabbeti oldu suan hani soyle yapcaz bole yapcaz diye konusuruz ikimizde karisik ya beyfnedinin seyine bagli sinir oluyorum sjnkr kuplere biniyorum kendi gidiyor bana yok diyor ama dinlemicem kavga cikaricak umrumdada degil zaten kadin erkek gunleri ayri oluyor

Çocuğa da bir saat kendi baksın
Haftaici gunduz iste dusunun onu teklif bile etmedm kizimla guzel zaman gecirir ama isin icine spor grerse inadina belki bakmam der. Ve simdi gidip yazilcam kesin buyuk kavga cikaricak cikarsin sende beni dinlemeyi ogrenceksin ozaman allahalla bktm valla

Kadin ve erkekler farkli gunler oluyor bu spor alaninda neden istemiyosun demekki bi haltlar var orada dedim.sizce acaba yoksa baska seylermi donuyorda oraya dahil olmami istemiyo yada kendime ait zaman ayirip ozguvenim yukselsin istemiyo ama gidicem kendisi disardan suratsiz gorunur sert gorunur yani micmic lacka tip degil kadinlarla muhatap olmaz ama bazen dusunmuyo degilim neden

İzin isterseniz doğal olarak onun da hayır deme hakkı olmuyor mu?
Yok oralarda birşeyler oluyor demekki yok bana izin vermiyorsun yok sen gidiyorsun amaaaa…..ne diye uzatıp duruyorsunuz. Bende spora gitmeye karar verdim, o sıra annem bakacak çocuğa, çarşamba başlıyorum saat 17 de ararsan merak etme telefonumu soyunma odasında bırakacam, tüm diyeceğiniz bu

Kadın erkek günleri ayrı olmasa ne oluyor?
Kadınlar adamları yalıyor adamlar kadınları mı yiyor?
Sizin gözünüzde kocanız tehlikede olmuyor, onun gözünde karısı kötü yola düşmemiş mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…