Esimin izin vermeme olayi sizce ??

O gozlemi bakiyodur cidden ya..ben en bastan alistrdm evet haklisinz ama daha yok dedim ben sana saygj duyuyosan sende bana duycaksin dedm cevap yok ise gidicem bak beni sinirlendrme dedi bende defol git desm zoruna gtti o okadar sey derkende benim zoruma gdiiyodu iste ama yok gidicem kaydolcam ne hali varsa gorsun sana asla daha yanasmicam dedim

Yahu sen sus diyen,sen kes diyen adam gün gelir bir tane de tokat atar illaki.
Gidisatiniz bu yönde.
Baksana konuşmaya bile yeltenmiyor..
Sus,konuşma,beni sinirlendirme.
Yapma,etme.Sizin fikirlerinize,düşüncelerinize,isteklerinize genel olarak size saygısı yok.
Peki şimdi soruyorum ben size,haydi benim dediğim gibi bakmıyor,nasıl bakıyor madem ? Siz nasıl betimliyorsunuz tavırlarını.

Evet dogru en sinir bozucuda o bi aciklama yok sadece sus kes beni sinirlendirme diyo beni tahrik ediyo sabahda boyleydi tamda sizin dedgnz gbi aci ama gercek uzaticam bu konuyu nereye kadar giderse gitsin gidip kayitta olucam ise gtcem sinirlendirme dedi defol git dedim zoruna gitti bende sinir oluyorum ve sana asla yanasmican dedim defol git dedigim icin pisman olcagin sey soleme diyor ya onun dedikleri ama artk dinlemicem onj kimseye biseyde demicem neler olcak bakalm

Okkali bi mesaj atmak istiyorum sabah yazdiklarima cevap vermedi gerci ama.

Ben izin almadim bende gidicem dedim zaten ama sinirlendi gtti yatti konusurken baktim sertlesmeye basliyo kalbimi kirmamak icin gitti yatti
yarın gidin yazılın
ohh paşama bak sen
işe git spora git kadın evde dursun

bide neden annenize bırakıyorsunuz çocuğu eğer o saatlerde evdeyse eşiniz çocuğa o baksın

siz çalışıyor musunuz?

Okkali bi mesaj atmak istiyorum sabah yazdiklarima cevap vermedi gerci ama.
Hala cesaret edebilmiş değilsiniz ondan izinsiz bişey yapmaya. Öyle olsa mesaj düşünmek yerine canınızın istediğini yapmakla meşgul olurdunuz.

yarın gidin yazılın
ohh paşama bak sen
işe git spora git kadın evde dursun

bide neden annenize bırakıyorsunuz çocuğu eğer o saatlerde evdeyse eşiniz çocuğa o baksın

siz çalışıyor musunuz?
Kesinlikle gidip yazilacagim umursamicam artik tamam ilk basta vicdan yapiyodum ben cocugumu birakiyorum keyfi diye dusunuyodum.haftaici calisiyor.hamilelikten once calisiyordum

Ben de valla.ama maalesef bizim ülkenin erkeklerinin çok büyık bir çoğunluğunun durumu bu.kabul etsen bir dert etmesen bir dert.eee insan seviyor da.iki arada bir derede kalıyorsun.

Hala cesaret edebilmiş değilsiniz ondan izinsiz bişey yapmaya. Öyle olsa mesaj düşünmek yerine canınızın istediğini yapmakla meşgul olurdunuz.
Bugun arkadasim gelicek cikamiyacagim disari ama yairn ilk isim kizimj anneme birakip kayit yaptirmaya gitmek olucak sabah gitte gorurum filan diyodu sonra tartstk sinrilendirme beni ise gdiicem bak defol git dedim zorunagitti oh iyi dedim

Atmak istiyorum yada nasil olcak bilmiyorum artik onu umursamadigimi gorsun bisey olsa beni tehdit edemezsin ben hicbiseyden korkmam diyo bence beni kaybetmekten bile korkmuyor en sonki tartismada guya vazgecilmezimsin biz bizsiz olamayz falan filan ayaklari cekti bana salak ben..cok safim

Bugun arkadasim gelicek cikamiyacagim disari ama yairn ilk isim kizimj anneme birakip kayit yaptirmaya gitmek olucak sabah gitte gorurum filan diyodu sonra tartstk sinrilendirme beni ise gdiicem bak defol git dedim zorunagitti oh iyi dedim
Adam bir yerde haklı. Pişman olacağın işler yapma diyor. Bunu karısına diyor. Çocuğunun anasına. Ben bunu ciddiye alırım. Sizi bizden iyi tanıyor. O yüzden, ağız dalaşına girmeden, tartışmadan, kavga etmeden, sadece yapacağınızı yapın. Bu adam laftan anlamaz, iletişime de kapalı zaten. Konuşmakla fikrini değiştiremezsiniz. Eldeki malzeme bu. Ona göre hareket edeceksiniz. Tartışmaya girmeden, bunu yaptım şunu yaptım. Bitti. Bir kere sinirlenir hiç yoktan, bir kere kavga edersiniz, yapacağınızı da yapmış olursunuz ama.

Yapacağınızı önceden söylemek, izin koparmaya çalışmak, defalarca tartışmaya girmek büyük hata. Zaten bunu istiyor. İyi eğitmiş sizi, en önemsiz şeyi bile ona rapor etmeden rahat etmiyorsunuz. O da önlemini rahatça alıyor.Bunu kırın.

Dogru duyorsunuz ama oda cok ters konusuyor evet gidicem yapicam dedigimi

Kirmak istiyorum ve yarin gidip kayit olucam oda anlamis olucak anlamiyorum neden istemiyo bisey de demiyor anca sus uzatma bilmem ne bende insanim yani skldm bktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…