- 29 Ağustos 2017
- 28
- 16
- 3
- Konu Sahibi Denizanasii-
-
Şöyleki endişem gerçek duygularla samimice görmek isteyen insana kimse engel olamaz görmek istediğim şey için yanına gidecek kadar emek veririm ama emek vermeye değer görmeyen kişinin görme isteği ne kadar samimi ben buna takılıyorum ve sürekli yalanlarla insanları yanıltan bir babane torununa zoraki eve servis sevgisiyle ne katabilir eline çikolata vermek vicdanını göstermelik rahatlatmaktır bu babanelik değil yoksa bi kere geldiğimiz bu hayatta bunlar aptalca geliyor bana inan ama işin içine evlat girince düşüncesi bile boğuyor insanıO babaanne ve halanın çocuğunuzu görmek hakkıdır demiyorum, ama bence çoçuğunuz babaannesini tanımalı, bırakın eşiniz götürsün, çocuğa ne zararları olacak?
Çocuk anneye yada babaya ait değildir çünkü bir insanın sahibi olması söz konusu değildir ama anne baba himayesinden kaynaklı sorunlar bunlar ortak alınmayan kararda da bu kez eşim çocuğun sahibi olacak size göre" fikir verirken objektif olmakla karşı tarafa empati duymayı karıştırılıyor bir çok yorumdaBoşanmadıysanız velayet ortaktır ve evet yasal. Çocuk anneye ait değil sadece.
Cümleniz çoğulla başlayıp " ikinizde" tekille bitiyor " isterse" e o zaman nasıl ikimizin vasisi oluyor kararlar tek kişilikte verilebiliniyorsa ben vereyim o razı olsuna gider bu konu ortak verilmeli kararlar fakat malesef ki anne baba kardeş i biz seçemiyor sağlığına ruhsal durumuna biz müdahale edemiyoruz anne babamız olduğu gerçeği bize zarar verecekleri gerçeğini gözardı etmemize sebep olmamalı ki aile birliği oluşabilsin benm derdim eşimi ortak karar almaya ikna etmek çünkü kendininde kabul ettiği durumlardan dolayı bu şekilde davranıyorum ama insan beyinden ibaret değil bide kalbi var o yüzden eşimi üzmeden bizim için doğru olanı yapmaya çalışıyorum teşkkr ederim yorumnz içinIkinizde cocugunuzun velayetine ortak vasileri oldugunuz icin goturmek isterse goturebilir.bunu engelleyemezsiniz.
En fazla rica edersiniz kabul ederse.
Sonucta annem torununu gorme hakkina sahip elbette goturecegim derse yapabileceginiz bir sey yok
bende esimin ailesine karsi ayni durumdayim sayilir..nefret ediyorum ama 3 bucuk yasindaki kizimi babasiyla gonderiyorum canjm...zaten kan bagi var cocuk zamanla onlari gormek isteyecek ve tabiatin geregi onlari sevecek...benim kizim ole mesela cok seviyo onlari heves ediyor babaanne hala sevgisini..bende onun bu akrabalik duygularini elinden almak istemem tabiki..ona saygisizlik gibi goruyorum hatta...gidiyor babasiyla onlarda seviyor geri geliyorlar..sende bu yaslarda bunu yapmak zorunda kalabilirsin cunku cocuk isteyecek onlari...ama benim simdiki korkum bazen halasi gecerken alayim falan derse duye korkuyorum babasi yokken...ve yatiya kalmasina asla musade edemem suan..ama buyudukce o da ister diye korkuyorum ..ki ister cubku ayni yas kuzeni de var kv lerdeikinci de yolda hala kizlari ilerde yawrumu surekli oraya cagircak biliuprum birlikte yatmak isticekler...bu da en dogal hakki tabiki..buna da izin vermek zorunda kalifam ama oldukca buyumeli ...ortaokul caglarinda anca izin veririm heralde ..of of cok zor seyler...
Evet haklisiniz.Cümleniz çoğulla başlayıp " ikinizde" tekille bitiyor " isterse" e o zaman nasıl ikimizin vasisi oluyor kararlar tek kişilikte verilebiliniyorsa ben vereyim o razı olsuna gider bu konu ortak verilmeli kararlar fakat malesef ki anne baba kardeş i biz seçemiyor sağlığına ruhsal durumuna biz müdahale edemiyoruz anne babamız olduğu gerçeği bize zarar verecekleri gerçeğini gözardı etmemize sebep olmamalı ki aile birliği oluşabilsin benm derdim eşimi ortak karar almaya ikna etmek çünkü kendininde kabul ettiği durumlardan dolayı bu şekilde davranıyorum ama insan beyinden ibaret değil bide kalbi var o yüzden eşimi üzmeden bizim için doğru olanı yapmaya çalışıyorum teşkkr ederim yorumnz için
İşte yaşanmış örnek tabiki her durum aynı kapıya çıkacak die birşey yok ama çıkma ihtimali yüksekken de bilerek lades demek aptalca olur insanlığımızdan vuruluyoruz hep merhameti avuçlarına verdiklerimizden geliyor bu taşlar birtek onlardan geliyor sanki bir parça insan olabilseler aile olabilseler aile olmak isteyene saygı duyabilseler ölecekler miş gibi davranıyorlar koşa koşa kaçıyorlar insan olmaktanEvet haklisiniz.
Cocugunuzu nasil etkileyip silinmeyecek cumleler etmelerinden tereddut edebilirsiniz.
Ben kizim 2 yasindayken bosanmama ragmen babasina verip al babanesi gorsun gotur derdim ki agzi bozuk kalitesiz karaktersiz bir kadindi.ilk torunu gostermemek yapamam dedim.tek vasi oldugum halde vicdanli davrandim.
Ta ki kizim bir gun gelip bana sarilip anne seni cope atmicam sen deli degilsin diyene kadar.
Ve bir daha kesinlikle gondermedim göstermedim.
Tereddütlerinizi o kadar iyi anliyorum ki.
Fakat siz ortak vasi oldugunuz icin esiniz sizin talebinizi anlarsa harika olur anlamaz ve goturmek isterse engel olmaniz yasal olarak imkansiz dedim aslinda.
Rica ederim.
Tv de sürekli başına kötü işler gelmiş çözümü aramak için ekrana çıkmış insanların proğramlarını izliyor mesela ve 8 yaşında türk vatandaşalrı tarafından tecavüz edilip öldürülen bir çocuğa amannn Suriyeliymiş zaten bişey olmaz diyen bir anneden sözde anneden yani burda torununu görme hakkına sahip olan babaneden bahsediyoruz ve masum savunmasız bebeğimden kuzuyu kurda teslim etmek gibi bu doğuştan gelen haklara sığınarak babane yada anane yada anne baba olunsaydı sokak çocukları diye bi kelime sözlüğümüzde olmazdı hak verilmez hak edilir die düşünüyorum"İşte yaşanmış örnek tabiki her durum aynı kapıya çıkacak die birşey yok ama çıkma ihtimali yüksekken de bilerek lades demek aptalca olur insanlığımızdan vuruluyoruz hep merhameti avuçlarına verdiklerimizden geliyor bu taşlar birtek onlardan geliyor sanki bir parça insan olabilseler aile olabilseler aile olmak isteyene saygı duyabilseler ölecekler miş gibi davranıyorlar koşa koşa kaçıyorlar insan olmaktan
Nokta virgül filan..?İşte yaşanmış örnek tabiki her durum aynı kapıya çıkacak die birşey yok ama çıkma ihtimali yüksekken de bilerek lades demek aptalca olur insanlığımızdan vuruluyoruz hep merhameti avuçlarına verdiklerimizden geliyor bu taşlar birtek onlardan geliyor sanki bir parça insan olabilseler aile olabilseler aile olmak isteyene saygı duyabilseler ölecekler miş gibi davranıyorlar koşa koşa kaçıyorlar insan olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?