- 29 Ağustos 2017
- 28
- 16
- 3
- Konu Sahibi Denizanasii-
-
herkese mrblr nerden başlamalıyım bilmiyorum günlerdir yemek yiyemiyor uyuyamıyorum. Eşimin yıllarca babası eşime sorun çıkarmış huzur bırakmamış tabi benle evliliğinden önce taki iki yıl önce vefat edene kadar. Şimdide annesi kızkardeşi kısacası ailesi aile gibi değil ve ben artık buraya kadar dedim ve bir nokta koydum artık iletişimi tamamen bitirdim. Vicdanım rahat elimden geleni verdim artık iş kendim olmaktan çıkmaya dayanınca bu kararı aldım. Eşimde bana hakveriyor ama tabi saygıda duyuyor ama son nefesine dek anne kardeş oldukları için ilişkisini sürdürecek bende ona saygı duyuyorum ve birbirimizi birbirimizin kölesi yapmamaya çalışıyoruz. Fakat bu konu bitmeyecek evet şimdi iyi bayramlarda gidecek eşim ben ailemle geçireceğim ama ilerde evime gelmedikleri gibi çocuğumu getirmesini isteyecekler eşimden. işte o zaman ne yapacağım benim herkese kapım açıktır ama çocuğumu paket servis gibi kişilerin egosuna malzeme yapamam. Eşimböyle bakmayacaktır tabi konuya işte bu durumda iznim dışında çocuğumu istemediğim onaylamadığım ortama götürme hakkı varmıdır. Ne olur tecrübelerinizle aydınlatın. Sevgiler..
şimdi eşimle dediğim eşimle hayatlarına giren kimseye saygı ve sevgi besleme niyetinde olmayışları bunu eşimde kabul ediyor yıllarca babam huzursuzluk çıkardı kötülük yaptı şimdide annem ama annem görsemde duysamda annem diyor bende asla engellemiyor doldurmuyorum haksızlık edip eşime yansıtmıyorum ailesinin yaptıklarını ama cümle alem görüyor artık o yüzden nokta koydum. bebek bekliyorum ve bu defada bebeğimin üzerinden yürütecekler saçma egolarınıIyide anladığım kadarıyla eşinle sorunları var ailesinin seninle değil ki..
Bide henüz çocuğunuzu ailesine götürmemişken sen kendi kendine kafanda kurdukça kurmuşsun..
bunu unutmuş olsam inanınki göstermem der sorun çıkaran ben olur burda fikirlerinizle doğru yolu bulmaya çalışmam. Benim derdim kendi kızı yüzünden bizi gözden çıkarıyor tüm sorunları kızı üzerinden yürütüyorsa bizim aile birliğimizi ezip geçmek istiyorsa benm en özelim benden doğacak çocuğu evine paket gibi göndermek istemeyişim doğruymuş gibi geliyor o torununu görmeye tüm egolarını kenara koyup geldikten sonra ben ona seve seve gönderirim götürürüm ama burda asıl sorun torun görmek olsaydı bugünki tavrında ısrarcı olmazdı die düşünüyorum daha anne karnındayken bebeğim ameliyat geçirdi aramadı bile.. haklar doğuştan mı vardır hakmı edilir bunu tartışıyorum.Eşinizde, eşim çocuğumu anneme götürmemi istemiyor bu yaptığı yasal mıdır dese ona ne diyeceğiz.
Çocuk sizin olduğu kadar eşinizinde çocuğu bunu unutmayın.
burda problemin iki taraftan ortak olduğuna inandığınızda bunu yapmayı tercih edebilirsiniz ama gözgöre göre eşinize yapılan bi saygısızlıklar bütünününde yine böyle mi düşünürdünüz. eşim sadece evlatlık hakları yüzünden bayramlarda gidiyor ailesine çünkü onun dışında eşimi bile görmek için emek veren annesi kardeşleri yok oda farkında eşim evlatlığını yapabilir annesi torununuda görebilir ama sadece kendi istediği zamanlarda kendi evinde değil.Kendimi koydum eşinizin yerine , kocamın ailemle problemi olabilir ben gidiyorsam aileme çocuğumu da götürürüm. Size de gelince yapılanlar eşinize yapılmıyor mu o küsmüyorsa siz neden küstünüz
bizde kadın yada erkek egemen bi aile yapısı pek yok biz birbirimizin kişilik haklarına saygı duymaya çalışıyoruz aslında size akveriyorum ama bunu söyleme cesaretim yok galiba ben bu kadar kırmaktan kaçınır kırk kere düşünürken onların bi çırpıda ezdiği bi aile yapısında tek beni tutan şey eşime olan sevgim ve vicdanına olan inancımBen de eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Nasip olursa cocuğumuz olcak.. çok netim bu konuda benim olmadığım yerde çocuğumun da işi yok! Ne evime sokarım ne evlerine giderim... anasına saygı duymadıkları çocuğuda sevmesinler bi zahmet.. eşimle de bu konuyu peşin peşin konuştum tartışma konusu dahi olamaz bizde..
Canım eşin görüşüyorsa sen görüşmezsin..şimdi eşimle dediğim eşimle hayatlarına giren kimseye saygı ve sevgi besleme niyetinde olmayışları bunu eşimde kabul ediyor yıllarca babam huzursuzluk çıkardı kötülük yaptı şimdide annem ama annem görsemde duysamda annem diyor bende asla engellemiyor doldurmuyorum haksızlık edip eşime yansıtmıyorum ailesinin yaptıklarını ama cümle alem görüyor artık o yüzden nokta koydum. bebek bekliyorum ve bu defada bebeğimin üzerinden yürütecekler saçma egolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?