- 29 Ağustos 2017
- 28
- 16
- 3
- Konu Sahibi Denizanasii-
herkese mrblr nerden başlamalıyım bilmiyorum günlerdir yemek yiyemiyor uyuyamıyorum. Eşimin yıllarca babası eşime sorun çıkarmış huzur bırakmamış tabi benle evliliğinden önce taki iki yıl önce vefat edene kadar. Şimdide annesi kızkardeşi kısacası ailesi aile gibi değil ve ben artık buraya kadar dedim ve bir nokta koydum artık iletişimi tamamen bitirdim. Vicdanım rahat elimden geleni verdim artık iş kendim olmaktan çıkmaya dayanınca bu kararı aldım. Eşimde bana hakveriyor ama tabi saygıda duyuyor ama son nefesine dek anne kardeş oldukları için ilişkisini sürdürecek bende ona saygı duyuyorum ve birbirimizi birbirimizin kölesi yapmamaya çalışıyoruz. Fakat bu konu bitmeyecek evet şimdi iyi bayramlarda gidecek eşim ben ailemle geçireceğim ama ilerde evime gelmedikleri gibi çocuğumu getirmesini isteyecekler eşimden. işte o zaman ne yapacağım benim herkese kapım açıktır ama çocuğumu paket servis gibi kişilerin egosuna malzeme yapamam. Eşimböyle bakmayacaktır tabi konuya işte bu durumda iznim dışında çocuğumu istemediğim onaylamadığım ortama götürme hakkı varmıdır. Ne olur tecrübelerinizle aydınlatın. Sevgiler..