Eşimin kabak tadı veren şakası

Sen bilirsin arkadaşım.
Bu saatten sonra ben onlara selam bile vermezdim.
Daha doğrusu ilk bu cümleleri kurduktan sonra.
Senin gibi beklemezdim.
Bu durumu hep sorguladım acaba ben mü abartıyorum dedim. Eşim şakasını yapsa öyle bi halt yemez yiyemez de. Ama hiç kaynımdan eltim için duymadım öyle bi şaka. Masada bi ben gömülünce gerçekten içerledim ya kendimi çok kötü hissettim

Ya keşke sizin gibi olabilsem

Eşin yapar,eder demedim ki.
Şu lafları ettikten sonra yapsa ne yapmasa ne?
Sen hala şaka diyorsun benim için şaka bile değil bu.

'' Sen birinin p.kunu yedin de 2.nin peşine mi düştün?'' de. Yeterli.

Gülüp geçtiğin için böyle olmuş.
Bence bir sonraki esprisinde (buna gülecek zekaya sahip adamın dnalariyla çocuk doğurmak sizin ve bebek için üzücü olsa gerek)
Hemen siz de kendinizi dahil edin
Mesele
'+gelinlik damatlık için ihtiyacı olan birini bulalım'
'-Vermeyelim,belki ben ikiNciyi alirim'
'+iyi fikir, çok kilo almadım nasılsa,yeni eşimde de aynı gelinliği giyebilirim'
Örnekler çoğaltılır. Mümkünse herkesin içinde uyuz uyuz soyle, ortamın huzuru kaçsın.bunu bir iki yap, üçüncüsü olmayacaktır. Eminim

Ya keşke sizin gibi olabilsem
Eskiden çekiniyordum ben de şimdi besmelemeyi çekip söylüyorum her seyi artık onlar düşünsün. Ve inanır mısınız bu tavrımı gördükçe sakladılar bütün değneklerini bir alttan almaya başladılar. 35 yılda öğrendiğim tek şey insanlar iyi niyetten asla anlamıyor ne kadar iplemezseniz o kadar kıymetli oluyorsunuz.

Aynen sizde 2. Yi alacağınızı soyleyin. 1 2 bozulunca bir daha yapamaz. Hepimiz ayni evde gul gibi yaşar gideriz dersiniz.

Açıkçası çok fazla tekrarlanan şeylerin şaka olduğunu düşünmüyorum.Siz bence gözünüzü açık tutun bu kötü bir sinyal de olabilir çünkü kalpte ne varsa dile o dökülür.Bir kere daha tekrarlarsa gerekeni yap o zaman ben sana mani olmayayım diyip kenara çekilmek var ama neyse hadsiz saygısız adam

Hadsiz terbiyesiz. siz de deyin bakalım 2. kocayı alayım diye nasıl oluyormuş. ama yok öyle denmez çünkü adamın kanına dokunur erkeklik gururu incinir. Çünkü gurur erkeklere özel bir şey
allahım her konuda böyle güzel cümleler kurmana bayılıyorum

Bana bir kere yapıldı o şaka çünkü cevabını aldılar.
Kaynana ve eltisi eşime Gel sana ikinci kadını alalım dediler. Amaan dedim ona kadın çoksa bana da koca çok.

Bir daha böyle bir şaka yapan olmadı.

allahım her konuda böyle güzel cümleler kurmana bayılıyorum
Ben de bu BDV konularının bir çoğunu yaşadım. Zamanla pişe pişe gözüm açıldı sanırım. bir nevi tecrübe kazandım
Utandırdın beni

Adam şaka yapmiyor ki nabzını yokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…