- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi karamelize bulut
Gereksizce kiskanclik yapacagin icin saklamis olabilir ki su an yaptigin gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmi gereksiz kıskançlık yapıyorum kocam padişah torunu sanki dimi bugün doktora gittim kağıdı görmüş erkek doktora gitmişsin diyor tek doktor vardı dedim.Gereksizce kiskanclik yapacagin icin saklamis olabilir ki su an yaptigin gibi
bu tepkiyi vermenizden korktuğu için saklamıştır.Evet sizce eşimin 4 erkek bir kadın işe arabayla gitmeleri, ve bunu benden saklaması aylar sonra tesadüfen öğrendim sizce ne yapmalıyım sizce niye saklamış olabilir.
Ben buna fikir zikir meselesi derim.Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
Benmi gereksiz kıskançlık yapıyorum kocam padişah torunu sanki dimi bugün doktora gittim kağıdı görmüş erkek doktora gitmişsin diyor tek doktor vardı dedim.
Valla eşin bu kafadaysa mümkün değil bir şey anlatamazsın. Namus timsali geçinip yalan söylemek neyin kafasıysa. Allah böyleleriyle karşılaştırmasın.Benmi gereksiz kıskançlık yapıyorum kocam padişah torunu sanki dimi bugün doktora gittim kağıdı görmüş erkek doktora gitmişsin diyor tek doktor vardı dedim.
Bu mAntıkta bir adamdan ne bekliyorsun anlamadım. Doktorun erkeği kadını olmaz diyemedin mi...Benmi gereksiz kıskançlık yapıyorum kocam padişah torunu sanki dimi bugün doktora gittim kağıdı görmüş erkek doktora gitmişsin diyor tek doktor vardı dedim.
Sordum kadını rahat etsin diye öne oturtuyolarmış 3 arkaya sıkışarak gidiyomuş araçta küçük araçmış yani
gereklice kıskançlık nerelerde yapılır. Madem söylede bundan sonra ona göre davraniyim.o kişiye göre değişir biliyoruzki bu ülkede svinger çiftlerde car kadın erkek ayrı oturup misafir geldiğinde birbirinin yüzünü görmeyen de var haremlik selamlık oturanda var dimi. Peki onlara ne diyeceksin bir odada otursa birbirinimi yiyecekler hayır öyle rahat edip öyle davranıyorlar mesela peki ona ne diyeceksinGereksizce kiskanclik yapacagin icin saklamis olabilir ki su an yaptigin gibi