• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kadın erkek karışık işe gitmeleri ve bana yalan söylemesi

Benmi gereksiz kıskançlık yapıyorum kocam padişah torunu sanki dimi bugün doktora gittim kağıdı görmüş erkek doktora gitmişsin diyor tek doktor vardı dedim.

İlişkiniz saçma dermanın burda değil. Kafa yapılarınızı düzeltin. Bunun dinle minle alakası yok.

Benmi gereksiz kıskançlık yapıyorum kocam padişah torunu sanki dimi bugün doktora gittim kağıdı görmüş erkek doktora gitmişsin diyor tek doktor vardı dedim.
Valla eşin bu kafadaysa mümkün değil bir şey anlatamazsın. Namus timsali geçinip yalan söylemek neyin kafasıysa. Allah böyleleriyle karşılaştırmasın.

Ge
Gereksizce kiskanclik yapacagin icin saklamis olabilir ki su an yaptigin gibi
gereklice kıskançlık nerelerde yapılır. Madem söylede bundan sonra ona göre davraniyim.o kişiye göre değişir biliyoruzki bu ülkede svinger çiftlerde car kadın erkek ayrı oturup misafir geldiğinde birbirinin yüzünü görmeyen de var haremlik selamlık oturanda var dimi. Peki onlara ne diyeceksin bir odada otursa birbirinimi yiyecekler hayır öyle rahat edip öyle davranıyorlar mesela peki ona ne diyeceksin

Back
X