Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Bence esınız le şu an ıcın aralarında bir sey yok. Ama o kız cok tehlikeli benden soylemesi. Esınızi elde etmeye calısabılır Esınızin size olan özenin kıskanıp o kadın neden ben olmayayım diye dusunecektur ha hıc bısey yapamıyorsa da boyle sızı huzursuz edecektir

Yuh hic mi omzuna cocugunu almis baba gormedin
Gördümde o hiç aklıma gelmedi.hani dedim adamların omuzuna popunun sağ lobunu sıkıştırmaya çalışmışsındır.oda nasıl olacak diye kendime sormuştum.
Sen bildiğin adamların omuzuna çıkıyorsun demek.ne diyim şaşırdım

Ahahah evet. Yani liseden uniden beri arkadas olunca 25 yillik dostluklar olabiliyor boyle hababam sinifi pozlari.

Umarim sizin durumunuz buna evrilmez ama ben istanbulda staj yaparken evli bir kadinin bekar bir erkekle Allahin her gunu flortune sahit oldum. Bir sure boyunca kadinin evli olduguna inanmadim hatta. Ofisteki herkes de farkindaydi, kadin gidince hemen muhabbet donmeye basliyordu. Ustune bir de dalga gecer gibi kadinin kocasiyla takiplesiyordu adam. Yani evli olmak da durdurmuyor bazi insanlari.

Bence saglam bir ayar cekmeniz lazim ama iclerinde varsa ne kadar ise yarar bilinmez.

Kız niye tehlikeli?

bekar iş arkadaşları bu samimiyette davranır çoğu zaman ama ben evli arkadaşlarıma daha dikkatli davranan biri olduğu. için garipsedim. bu samimiyetin iznini eşiniz vermiş zaten elini beline attığına göre. esinize kibarca rahatsız olduğunuzu belirtirsiniz yoksa ben aldatma gibi bi durum olduğunu düşünmezdim doğrudan

Bazen gözönünde olan şeylerden hiç şüphelenmeyiz yada canım bişey olsa o resmi koyarmıydı! Deriz. Bunlar güç gösterisi. Sizi eşiniz susturacak olabilir. Sizden izin isteneceğini sanmıyorum.iyi hisler yok bu konuda abartıyorsunuz demem.

Sende yakın ve yakışıklı bir erkek arkadaşınla samimi fotolar paylaş bakalım o zaman rahatsız olmayacak mı , rahatsız olmuyorsa sorun yok

Kızın profiline öylesine girdim, bana hiç inandırıcı gelmiyor. Eşimin zibilyontane kadın iş arkadaşı var , hadi yarısı ig de ekli diyelim , bir tanesine girip bakmadığını bu konu ile farkettim. Bana ne elin kızın profilinden yahu bende merak uyandırıcak nesi olabilir ? Vaktimi neden bir kadının boşbeleş profilinde harcayayım , fotolar eskiymiş özenle girip bakmışsınız.

Çalışan bir insanım ve erkeklerle ilişkilerim iyidir zaten iş yerimde kadın sayısı minimumda. Hiçbiriyle tokalaşma dışında bir temasım olmamıştır. Fotoğraf için sarılınabilir sırtına kolunu atarsın da ne bileyim samimi diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…