- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
Gördümde o hiç aklıma gelmedi.hani dedim adamların omuzuna popunun sağ lobunu sıkıştırmaya çalışmışsındır.oda nasıl olacak diye kendime sormuştum.Yuh hic mi omzuna cocugunu almis baba gormedin
Gördümde o hiç aklıma gelmedi.hani dedim adamların omuzuna popunun sağ lobunu sıkıştırmaya çalışmışsındır.oda nasıl olacak diye kendime sormuştum.
Sen bildiğin adamların omuzuna çıkıyorsun demek.ne diyim şaşırdım
Merhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşim yakın arkadaşız normal diyor ama bana normal gelmiyor..
Not:Fotoğrafları kızın İnstagram hesabında gördüm eşimde yok.
Sevgili kk kadınları aldatıp, suçlu olup da ayağa kapanmayan, ağlamayan erkek gördünüz mü hiç konularda?
Ben görmedim.
Ağlamadıysa yakındır ağlaması da. Kanmayı böyle şeylere.
Kuran'a el basmalar, çocukların üzerine yemin etmeler, ağlamalar, intihara kalkışmalar neler neler.birde yeminler etmek, özellikle cocuklarin üzerine.....
Kız niye tehlikeli?Bence esınız le şu an ıcın aralarında bir sey yok. Ama o kız cok tehlikeli benden soylemesi. Esınızi elde etmeye calısabılır Esınızin size olan özenin kıskanıp o kadın neden ben olmayayım diye dusunecektur ha hıc bısey yapamıyorsa da boyle sızı huzursuz edecektir
Fiziksel temas varsa, aralarında mutlaka adı konmamış bir durum vardır.
Belini adamın elinin altına yerleştirdiği için.Kız niye tehlikeli?
Allah belasını versin oyleyse.......Belini adamın elinin altına yerleştirdiği için.
Yani tabisiAllah belasını versin oyleyse.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?