Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Neyse canım olan olmuş gerçekten can sıkıcı bir durum ama bundan sonra daha dikkatli olmasını söylemelisin ve çaktırmadan da takip etmelisin bence dediğim gibi abartmamak lazım.. Sonuçta eşin seni seviyorsa çok da kalp kırıp üzmemek gerekiyor dış kapının dış mandalı kadınını aranıza sokup büyük bir insan izlenimi de vermemek lazım.. ama tedbiri de elden bırakma tabi alttan alttan takibini yap..
 
normalde kiskanc bir insan degilseniz huylandiysaniz biraz sessiz kalip takip edin derim
 
Ya aslında çok da anormal gelmedi bana. Bazen iş ortamında toplu fotoğraf çekinirken bu tarz durumlar olabiliyor. Mesela iş ortamı bile değil benim bahsetceğim şey, bilmem kaç yıl önce eşimin iş arkadaşının düğününe gitmiştik. Gelin damat fotosu çekinmek için yanına gittik çocuk benim yanıma, eşimde gelinin yanına durdu. Sonra fotoğrafı aldık bakıyoruz adamın eli benim belimde yani demem o ki art niyet vs olduğunu sanmıyorum. Anlık düşünmeden verilen poz. Ha içinize de kurt düştüyse uzaktan izleyin eşinizi, huzurunuzu bozmadan.
 
Aldatılıyor musunuz bilemeyiz ama kocanızın size saygı duymadığı sizi hafife aldığı çok açık. Çünkü savunmasının hiçbir elle tutulur yanı yok. O yüzden iyice düşünün taşının. Kocanızın iyi niyetli olduğunu düşünmek yerine neden size saygı duymadığı konusu üzerine kafa yorun bence.
 
Normal degil. Esinizin zihniyetinden hoslanmadim. Ayip olacak diye dusunup hayir diyemeyen esinizi yarin bu kadin opmeye kalksa bence ona da hayir diyemez. Ben boyle biriyle evli olmak istemezdim.
 
K Kafalar pırıl
 

Esim asla hayir diyebilen biri degil demissiniz. O zaman kadin gel seviselim dese gidecek mi yani?
 
Peki esiniz bundan sonrasi icin ne diyor? Size hak verip bundan sonra kendime ceki duzen verecegim diyor mu?

Yillardir calisiyorum ben de ki erkek cogunluktur calistigim ortamlar, ki esim rahat biridir bana karismaz yani, ama niye gidip de bu kadar yakin olayim ki is arkadasimla, kadin erkek fark etmez yani, el ele goz goze cok sacma degil mi.
Sebep ne ben hala anlamadim. Ne fotografiymis bu mesela?
Hani bazen 30 kisi fotograf cekinmeye calisilir da kadraja girmek icin sacma sapan yere ilisirsib, oyle bisey mi
 
Ben kızı tanıyorum ama benim sadece iş yerine giderken selam vermişliğim var.
Fotoğrafları görene kadar şüphem hiç yoktu.
Bu fotolar normal degil.muhtemelen bir seyler yaşanıyor kız ozgurce foto koyuyor adam arkadasim diyor ki arkadasi sansinlar.
Benim eski isyerimde de vardı aşk yasadiklarini hepimiz biliyorduk öpüşürken de yakalandilar birkac kişiye hatta instada adam karisiyla foto attiginda kız begenip harikasiniz falan yazardi ki kimse suphelenmesin arkadas imaji çizerlerdi yani kız kendi de fotolarda adamın koluna girerdi hani arkadaslar ya..Adam da eşine samimi is arkadasim diyordu.
 
Bilmiyorum aralarında bir şey olsa herkesin içinde belli etmezlerdi. Benimde yakın arkadaşlarım var evli olanlarda var bende abi Kardeş gibi görürsem koluna giriyorum sorun etmiyorum belki öyle.
 
Hiç hoşlanmam çok kızar eşimin burnundan getiririm
 
Valla eşim o fotoğrafı çekildiğinden birak, fotoğraf makinesinin icadından bile pişman olurdu. Boşanmaya kadar götürürdüm durumu okadar katıyımdır bu konuda.
Hem eşiniz bir anda size eski konularınızı açmış yok sen de bununla çekildin filan demiş tamamen suclu psikolojisi. Aralarında bir şey vardır diyemem ama bence adı konmayan ama flört, cilvelesme tarzı şeyler olur ya hani, öyle bir şeyler var gibi.
 
Her evlilik kendine ozel galiba..ben nasil bir erkegin beline sarilamazsam esim de bir kadina bunu asla yapamaz..amasiz fakatsiz yapamaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…