Neyse canım olan olmuş gerçekten can sıkıcı bir durum ama bundan sonra daha dikkatli olmasını söylemelisin ve çaktırmadan da takip etmelisin benceAynen bu fikirdeyim ben de..
Ben ordayken yapamayacağın şeyi (saygın ve sevginden) ben yokken de yapma diyorum..
Kız koluma girince ayıp olur diye itmedim ya da terslemedim diyor ya da belime girince ben de sap gibi kalmamak için yani yine ayıp diye ben de elimi attım beline diyor
normalde kiskanc bir insan degilseniz huylandiysaniz biraz sessiz kalip takip edin derimEşim bu yıl biraz değişti yani nasıl desem ilgisi alakası bana karşı eskisi gibi değil (bazen de pandemi sebepli hep evdeydim düşünüp kurdum,ben vesvese ettim diyorum) ama onun dışında bişey hissetmedim.
Aldatılıyor musunuz bilemeyiz ama kocanızın size saygı duymadığı sizi hafife aldığı çok açık. Çünkü savunmasının hiçbir elle tutulur yanı yok. O yüzden iyice düşünün taşının. Kocanızın iyi niyetli olduğunu düşünmek yerine neden size saygı duymadığı konusu üzerine kafa yorun bence.Kanıksamak değil dediğiniz gibi kanıksamış olsam dert edip buraya yazmazdım,dün gördüm dünden beri ağzıma lokma girmedi,gece 3 e kadar onla kavgamı da ettim,eve de gelme git istediğin yerde takıl kal ama bana gelme dedim..
Daha ne yapabilirim?
Elimde keşke açıkça aldattığına dair bişey olsa çocuklarımı alır başımı giderim o kadar netim.
Heleki defalarca aldatılmış bi annenin kızıyım.
Ya iste bu da aldatma zaten , benim gözümde zerre farkı yokAma bi çekim hissedio belli ki kıpır kıpır yürüyorlar birbirlerin
Kafalar pırılbu ne perhız bu ne lahana tursusu dedıklerı bu olsa gerek
belkıde ıyı kankalar ben anormal karsılamam arkadaslarımın omuzlarına otururum dedıkten hemen sonra ama esım yapamaz kan alırım dıyorsunuz
esınızın genelde arkadaslarının erkek olmasıyla alakası yok sıze yapılmasına tahammulunuz olmadıgından o kanı alıyorsunuz ama sız aynı seyı yapıyorsunuz
Çok güldümOmzuna nasıl oturuyorsun hayal edemedim de
Değilim.Hatta eşim yakınır da sevmiyorsun hiç bugüne kadar telefonuma bakmadın kimle konuştuğumu sormadın dernormalde kiskanc bir insan degilseniz huylandiysaniz biraz sessiz kalip takip edin derim
Fotoğrafları yeni gördüm
asla hayır diyebilen bir tip değil eşim,yani gel bizde yemeğe gidelim dese kadın erkek fark etmez gider,evde eşim çocuklarım var demez,ayıp yani nasıl herkes gider ben gelmem derim kafasında.
Geçenlerde pikniğe gideceğiz,sen de gel beraber gidelim dedi ben de misafirimiz gelecek unuttun mu deyince ya ben de unutmuşum hemen de tamam dedim onlara sence nasıl gelmeyeceğimi söyleyebilirim diye bana sordu..
Bu konuda eminimyani aldatmaz demiyorum ama asla hayır diyebilen biri değil,Karşıdakini reddetmez.
Yeterince sert uyardım ama ona ne kadar geçti bilmiyorum ve bi dahaki böyle gevşek hareketlerinde kapı eşiğine giremezsin dedim Tamam dedi
Bu gidişle evet ne bileyim ben de şoktayımEsim asla hayir diyebilen biri degil demissiniz. O zaman kadin gel seviselim dese gidecek mi yani?
Bu fotolar normal degil.muhtemelen bir seyler yaşanıyor kız ozgurce foto koyuyor adam arkadasim diyor ki arkadasi sansinlar.Ben kızı tanıyorum ama benim sadece iş yerine giderken selam vermişliğim var.
Fotoğrafları görene kadar şüphem hiç yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?