Kendisini savunmak için sizde kusur araması tam bir suçluluk psikolojisi. Muhtemelen yanlış giden bir şeyler var, eşiniz yanlış davranışlar içinde. Bence iyi araştırın.Benim de aynı okulda 4. Yılım; erkek olan aşırı gevşek bi hocamız var ve anaokuluyuz,samimi olmak için ortamlarımız oluşuyor (mutfak gibi oyun alanı gibi) Ama daha hiç samimi fotoğraf çekilmedik ki o gevşek biri olmasına rağmen ne o talep etti ne biz.
Resmî bir durumda çekilinenler hariç onlarda da gayet resmî duruyoruz (23 nisan öğretmenler günü gibi)
Hatta geçen yıl fidan diktik onda da fotoğraf çektik her birimiz ayrı gayrı duruyoruz öyle dipdibe de değiliz 4.yılımız olmasına rağmen ancak eşim bu akşam o fotoğrafı hatırlattı “fidan bahanesiyle fotoğraf çekmiştiniz” dedi
Yalan.Aynen bu fikirdeyim ben de..
Ben ordayken yapamayacağın şeyi (saygın ve sevginden) ben yokken de yapma diyorum..
Kız koluma girince ayıp olur diye itmedim ya da terslemedim diyor ya da belime girince ben de sap gibi kalmamak için yani yine ayıp diye ben de elimi attım beline diyor
Bence gereksiz bir suphede olabilirsiniz.Sürekli çalıştığı biri ve gerçekten iyi anlaştığı bir arkadaşıyla . Anlık fotoğraf çekimlerinde böyle pozlar olabilir. Bence kendini şüpheye sokup kendinin ve eşinin evliliğinin huzurunu bozma .eşinin aklına olmadık s eylerde sokma . Benim tavsiyemMerhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşim yakın arkadaşız normal diyor ama bana normal gelmiyor..
Not:Fotoğrafları kızın İnstagram hesabında gördüm eşimde yok.
Eşiniz yapı gereği sakin kırmayan bir kişilikse karşıda ki bayanda rahat bir insanda eşiniz doğru söylüyor olabilir
Aralarında bişey olsa şüphelenirdiniz tel gizleme eve geç gelme v.s eşiniz doğru söylüyor olabilir emin olmadan suçlamayın bence
Bu devirde ahlaksız kadında çok fazla evli bekar demeden askıntı oluyorlar malesef
Herkes her olay karsısında aynı tepkiyi vermiyor malesef tabi ki olmaması gereken bir görüntü ama eğer dediğim gibi ise eşini uyarır bir daha böyle yapma diye aralar bozulmazKatılmıyorum.
Evli bekar demeden askıntı olan kadınlara evli erkekler sınır koymak zorunda.
Konu sahibi de yapı gereği sakin ve insanları kıramayan bir insan belli ki. Ama eşi kaç sene önce uçakta yanında oturan erkek meslektaşını bile gündeme getiriyor şu an. Aynısını konu sahibi yapsa kabul edemeyeceğini söylüyor.
Konu sahibi neden anlayış göstersin?
Bence de aralarında bi iliski yoksa bile eşinizde kiza karsi bi hoslanti seklinde biseyler var gibiKendisini savunmak için sizde kusur araması tam bir suçluluk psikolojisi. Muhtemelen yanlış giden bir şeyler var, eşiniz yanlış davranışlar içinde. Bence iyi araştırın.
birbirlerinin ten temasından hiç rahatsız olmuyorlarsa normal değil bence herkes iş arkadaşı beline elini atıp foto çekse rahatsız olur garip gelir çünkü daha önceden ten teması olmadığı için ama bunlar alenen bu kadar rahatsa bi iş var bunlarda. Doğru anlattım mı bilmiyorum böyleee aynı bardaktan rahatça su içmek gibiHayır sadece iş yerinden tanışıyorlar
Tabi bu durum biraz tatsız hoş değil . Ama .seni aldattığını düşünmek içinde çok yetersizBence gereksiz bir suphede olabilirsiniz.Sürekli çalıştığı biri ve gerçekten iyi anlaştığı bir arkadaşıyla . Anlık fotoğraf çekimlerinde böyle pozlar olabilir. Bence kendini şüpheye sokup kendinin ve eşinin evliliğinin huzurunu bozma .eşinin aklına olmadık s eylerde sokma . Benim tavsiyem
Zümrem vardı okulda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi samimiydik ama karısının kıskanç olduğunu başka arkadaşlardan duyduğum için hiçbir zaman telefon numarasını bile kaydetmedim işim düşer ararım adamın huzuru bozulur diye. Benim bekar olduğum zamanlar başka bir zümrem vardı onunla daha samimiydik arabasıyla getirirdi götürürdü ama eşiyle de konuşurdum çocuğu doğdu evine gittim vs. Ama her zaman mesafeli olurduk fiziksel olarak. Bana normal gelmiyor. Kaldı ki bunlar sarılacak kadar samimiler ama getirip bir eşiyle tanıştırmıyor. Ben de eşimin samimi olduğu kız arkadaşlarıyla hep tanıştım kendisi tanıştırdıCildiririm tabiki bide herkese acik yapmis terbiyesiz. Nispetmi bu. Cok cok kiskanc kadinlar icin bu is ayrilmaya kadar gider cunlu bu saatten sonra insan kil kapar. Kirk yarar. Uzaktan bir gozlemleyin ikisini bakalim. Esiniz paylasamayacak kadar korkuyosa eli bele atmacak. Digeride evli bir adamin resmini atacak herlese acik yapacak esinin gorecegibi dusunup varsayarsak fazla cesaretli geldi bana. Milletin kizi ne cesaretli yahu ben evli is arkadaslarina birak dokunmayi aksam is konusumda bile arayamazdim esi yanlis anlar aman bir msj atmiyayim sabah mesaide gorur soylerim diye..bak normal arkadaslardir muhtemelen ama belliki samimiyetin dozu yok. Ona dikkat et diyorum
Kadın evli olsaydı, asla temas edemezdi. Kadının kocası görür diye korkardı.Aralarında hiç bir şey yoksa bile bu temaslar çok yanlış.
Hele ki fotoğraf çekilirken elimi attım, koluna girdim, omzunu tuttum tamamen fırsatçılıktır kusura bakmayın bence çok çirkin.
Kıskanç biri değilim ama bence bu kadar yakınlık hoş değil. Eşimle evlebmemin nedeni bile ahlaki değerlerimizin uyusmasiydi. Muhafazakar bi insan da değilim ama bu erkeğin fotoğraf çekilirken eli belinde olması beni rahatsız eder aynı şekilde başka bi erkeğin koluna gitmek de mantıksız geliyo. Ancak tabiki bunlar benim değer yargılarım belli ki eşiniz böyle düşünmüyoMerhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Parçalarım.Merhaba herkese,
O zaman hic kusura bakmasin ama kendisi de masum degil..Asla müsade etmez hatta Kıyameti koparır.
Ben bu fotoğrafları görüp sorunca, taa kaç yıl önce iş gereği gittiğim seyahatte uçakta yanımda öğrencimin mi erkek iş arkadaşımın mı yanıma oturduğunu sorgulamaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?