Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Kendisini savunmak için sizde kusur araması tam bir suçluluk psikolojisi. Muhtemelen yanlış giden bir şeyler var, eşiniz yanlış davranışlar içinde. Bence iyi araştırın.

Yalan.

Bence gereksiz bir suphede olabilirsiniz.Sürekli çalıştığı biri ve gerçekten iyi anlaştığı bir arkadaşıyla . Anlık fotoğraf çekimlerinde böyle pozlar olabilir. Bence kendini şüpheye sokup kendinin ve eşinin evliliğinin huzurunu bozma .eşinin aklına olmadık s eylerde sokma . Benim tavsiyem

Katılmıyorum.

Evli bekar demeden askıntı olan kadınlara evli erkekler sınır koymak zorunda.

Konu sahibi de yapı gereği sakin ve insanları kıramayan bir insan belli ki. Ama eşi kaç sene önce uçakta yanında oturan erkek meslektaşını bile gündeme getiriyor şu an. Aynısını konu sahibi yapsa kabul edemeyeceğini söylüyor.

Konu sahibi neden anlayış göstersin?

Yakın arkadaş olduklarını siz söylüyorsunuz zaten. Önceden biliyordunuz yani. Herkesin tarzı farklıdır samimiyet konusunda.

Koluna girme elini beline koyma beni rahatsız etmez, kıskanmam hatta şüphe de duymam. Çünkü eşimin yakın arkadaşı olduğunu önceden biliyorum. Söylemiş bana. Kadın da sosyal medyada paylaşmış.

Şüphe duyacağın bir durum olsaydı eşiniz size kadından bahsetmezdi ya da yakın olduklarını söylemezdi. Kadın da asla paylaşmazdı.

Gözler önündeki olaydan şüphelenmeyin hemen. Esas gizli kapaklısı kötüdür. Kendinizi de strese sokmayın. Üzülüp gerilmeyin.

Herkes her olay karsısında aynı tepkiyi vermiyor malesef tabi ki olmaması gereken bir görüntü ama eğer dediğim gibi ise eşini uyarır bir daha böyle yapma diye aralar bozulmaz

Aksi bir durum varsa da zaten sonu mahkemede bitmeli

Kendisini savunmak için sizde kusur araması tam bir suçluluk psikolojisi. Muhtemelen yanlış giden bir şeyler var, eşiniz yanlış davranışlar içinde. Bence iyi araştırın.
Bence de aralarında bi iliski yoksa bile eşinizde kiza karsi bi hoslanti seklinde biseyler var gibi bekleyip görmeli galiba net emin olabilmek icin

Hayır sadece iş yerinden tanışıyorlar
birbirlerinin ten temasından hiç rahatsız olmuyorlarsa normal değil bence herkes iş arkadaşı beline elini atıp foto çekse rahatsız olur garip gelir çünkü daha önceden ten teması olmadığı için ama bunlar alenen bu kadar rahatsa bi iş var bunlarda. Doğru anlattım mı bilmiyorum böyleee aynı bardaktan rahatça su içmek gibi

Tabi bu durum biraz tatsız hoş değil . Ama .seni aldattığını düşünmek içinde çok yetersiz

Tanımayan biri görse ' sevgili sanacaği ', tanıyanların ' yuh bu evli değil miydi ne bu samimiyet ' tarzında yorum yapacağı bir fotoğrafı normal karşılamazdım.
Yani bu aldatma değildir ama böyle cıvık cıvık samimiyet her zaman midemi bulandırır, bir tarafın evli vs. Olduğu durumlarda

Zümrem vardı okulda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi samimiydik ama karısının kıskanç olduğunu başka arkadaşlardan duyduğum için hiçbir zaman telefon numarasını bile kaydetmedim işim düşer ararım adamın huzuru bozulur diye. Benim bekar olduğum zamanlar başka bir zümrem vardı onunla daha samimiydik arabasıyla getirirdi götürürdü ama eşiyle de konuşurdum çocuğu doğdu evine gittim vs. Ama her zaman mesafeli olurduk fiziksel olarak. Bana normal gelmiyor. Kaldı ki bunlar sarılacak kadar samimiler ama getirip bir eşiyle tanıştırmıyor. Ben de eşimin samimi olduğu kız arkadaşlarıyla hep tanıştım kendisi tanıştırdı

Gördüğün görebileceğin en rahat insanlardan biriyim. Asla çekinmem aynı ortamı paylaştığım erkek arkadaşlarıma takılırım şakalaşırım yakışıklı ise muhakkak yorum yaparım utandırırım. Bunu da onların tavrına hayatındaki kişilerin tavrına göre de şekillendiririm. Eşim de bu tarzda bir insandır. Gerçekten sevdiği insanlara tatlı iyi kalpli güzel vs diye yorumda bulunur. Ammmma biz en samimi olduğumuz evimizi açtığımız dostlar dışında daha kimseyle böyle poz vermedik valla. Benim o pozu vereceğim adamı eşim muhakkak tanır bende onunkini. Eşin bana kıvırıyor gibi geldi..

Normal bir davranış olduğunu düşünüyorsa aynı hareketi yapmaya devam edecektir. Mesele bunu sizin kabul edip etmeyeceğiniz o yüzden tavrınızı net şekilde belirtin.

Aralarında hiç bir şey yoksa bile bu temaslar çok yanlış.
Hele ki fotoğraf çekilirken elimi attım, koluna girdim, omzunu tuttum tamamen fırsatçılıktır kusura bakmayın bence çok çirkin.
Kadın evli olsaydı, asla temas edemezdi. Kadının kocası görür diye korkardı.

Kıskanç biri değilim ama bence bu kadar yakınlık hoş değil. Eşimle evlebmemin nedeni bile ahlaki değerlerimizin uyusmasiydi. Muhafazakar bi insan da değilim ama bu erkeğin fotoğraf çekilirken eli belinde olması beni rahatsız eder aynı şekilde başka bi erkeğin koluna gitmek de mantıksız geliyo. Ancak tabiki bunlar benim değer yargılarım belli ki eşiniz böyle düşünmüyo

Parçalarım.

O zaman hic kusura bakmasin ama kendisi de masum degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…