Şahsen sorun etmeden kabul ederdim..ama baska geride ne gibi sorunlar var onları bilemeyizMerhaba. Kısa anlatmaya çalışayım.
15 yıllık evliyim. Eşimin ailesi başka şehirde olmasına rağmen sık birarada oluyorlar. Tabi bende nasibimi alıyorum. 3 teyze var, 1 kv, 2 enişte ve 6 yeğen. Maşallah bayağı düşkünler birbirlerine. Neyse. Gelecek ay bir yeğen evlenecek benim bulunduğum şehirde. 2 teyze ve kv dâhil olmak üzere epey kalabalık grup gelecek. Bir kısmı bizim evde konaklamak isteyeceklerdir. Tahmin edeceğiniz gibi ben hiç istemiyorum. Evlenecek kuzenin ana babasının evi ve bizim ev bu şehirde.
Şimdiden kara kara düşünüyorum ben ne yapacağım bunlarla. Bizim şehri seviyorlar ve gitmek bilmiyorlar. Ben eşime söyleyince tartışıyoruz. Bunun bir yolu yordamı yokmu kızlar ya. Bıktım bu kalabalıktan, Samimiyeysiz samimi tavirlardan off.
Kv de sık gelirde diğerleri sık gelmez. Ama gelince uzun uzun kalırlar15 senedir bu durumu cekiyorsaniz kolay degil tabi. Surekli gelip kalirlar mi? Siz de onlara gider misiniz mesela? Dugun dedigimiz sey surekli olmaz,birkac defa katlanilabilir diye dusunuyorum ama ota çöpe gelip sizde kaliyorlarsa haklisiniz
Eşim asla para harcatmaz onlara.Mecbur katlanacaksınız ,gelene rahat vermeyin koşturun ,çalıştırın para harcatın bezsinler sizden
Bizde en az 5 kişi kalır. Bunlar alışık böyle dipdibe yatmayaSürekli oluyorsa bu olay sıkıntı ama özel günlerdeyse pek sorun olmazdı sanırım. O kadar kişiyi eviniz alır mı? Yani tıklım tıklım doldurmadan birkaç kişiyi misafir edin, eşine de söylersin gerisi başka yer bulsun. Her odaya 5 adam atmanın manası da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?