- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Canım sen tavsiye edersinde gelde bunu eşime anlar. Mazallah..Biz mesela böyle organizasyonlarda gittiğimiz şehirde asla akrabada kalmayız otel ayarlarız terside öyle gelenler kimsede kalmaz direk otel ayarlanır tavsiye ederim çok rahat
Aile olmak bu demek işte..söyleyin otelde kalsınlar hepsi eşinizde onlardan biri oda gitsin kalsın onlarla otel size uzak kalır diyen olursa konu komşudan rica edin sıkışıversinler el alemin evine oğlunun evi varken kalabalık dediğiniz kv teyze kuzen enişte..kalabalık deyince iki aşiret ailesi köy ağası marabalar fln toplanıp geliyor sandımMerhaba. Kısa anlatmaya çalışayım.
15 yıllık evliyim. Eşimin ailesi başka şehirde olmasına rağmen sık birarada oluyorlar. Tabi bende nasibimi alıyorum. 3 teyze var, 1 kv, 2 enişte ve 6 yeğen. Maşallah bayağı düşkünler birbirlerine. Neyse. Gelecek ay bir yeğen evlenecek benim bulunduğum şehirde. 2 teyze ve kv dâhil olmak üzere epey kalabalık grup gelecek. Bir kısmı bizim evde konaklamak isteyeceklerdir. Tahmin edeceğiniz gibi ben hiç istemiyorum. Evlenecek kuzenin ana babasının evi ve bizim ev bu şehirde.
Şimdiden kara kara düşünüyorum ben ne yapacağım bunlarla. Bizim şehri seviyorlar ve gitmek bilmiyorlar. Ben eşime söyleyince tartışıyoruz. Bunun bir yolu yordamı yokmu kızlar ya. Bıktım bu kalabalıktan, Samimiyeysiz samimi tavirlardan off.
Ne zamn ayıracaksınız eviniziBende ona benzer bi sey yasiyorum ama ben kaynanamla oturuyorum ve evin Geleni gideni hiç eksik olmuyor ya Kendi kardeşi geliyor ya eşinin kardeşi geliyor ya görümcesi geliyor ya dünürleri yani kızının kayınvalidesi geliyor inanın bana çok zorlanıyorum eşimde çok fazla gelen giden sevmiyor ve bizim henüz ayrılma gibi bir durumumuz yok yani ev ayırma gibi bir durumumuz yok ve ben buna katlanmak zorunda kalıyorum 3 gelini var içlerinden biri var Böyle şeyleri hiç sevmem buraya gelir yemeğini yer çıkar gider ne toplamaya karışır ne kendi evinde toplatma ya karışır çok fazla kendi evine çağırmaz ben ilk geldiğim zaman onu bana kötülüyor lardı ama ben anlamıyorum şu an anlıyorum en iyisini yapıyormuş bu anlattığım eltimle için kocasını bile değiştirdiğini kocası önceden böyle şeyleri seven ama şimdi böyle şeylere katlanamaz hale geldiğini söylüyorlar Aslında bence olması gereken bu şekilde Tamam her şey olur görüşülür hani anne baba Ne bileyim akraba ama bence Bunlar çok abartıyor ence bunun bir yolu yordamı Yok ben de eşimle aynı zamanda bu konudan dolayı çok kavga ediyorum İnşallah bu senenin sonunda rahat edebileceğim kendi evime geçtiğim zaman ya onları çağıracağım da onlara geleceğim bu 1 sene 2 sene böyle olacak 12 sene sonra bu durum düzelebilir
Bende kalmalarını ben isterim. Amakötü insanlarsaçekilmez olabilir durum.Merhaba. Kısa anlatmaya çalışayım.
15 yıllık evliyim. Eşimin ailesi başka şehirde olmasına rağmen sık birarada oluyorlar. Tabi bende nasibimi alıyorum. 3 teyze var, 1 kv, 2 enişte ve 6 yeğen. Maşallah bayağı düşkünler birbirlerine. Neyse. Gelecek ay bir yeğen evlenecek benim bulunduğum şehirde. 2 teyze ve kv dâhil olmak üzere epey kalabalık grup gelecek. Bir kısmı bizim evde konaklamak isteyeceklerdir. Tahmin edeceğiniz gibi ben hiç istemiyorum. Evlenecek kuzenin ana babasının evi ve bizim ev bu şehirde.
Şimdiden kara kara düşünüyorum ben ne yapacağım bunlarla. Bizim şehri seviyorlar ve gitmek bilmiyorlar. Ben eşime söyleyince tartışıyoruz. Bunun bir yolu yordamı yokmu kızlar ya. Bıktım bu kalabalıktan, Samimiyeysiz samimi tavirlardan off.
Bende seviyorum kalabalığı.Aile böyle günlerde belli olur. Ben şahsen severim öyle kalabalık görüşülmeleri, keşke bizimde öyle imkanlarımız olsaydı
Ama çok rahat oluyor duş tuvalet istediğin gibi gir çık. Mesela ben şahsen gece tuvalete çıkacak olsam misafirlikte gecelik yada şort ile elin evinde dolasamam en basitindenCanım sen tavsiye edersinde gelde bunu eşime anlar. Mazallah..
sizin çalışma durumunuz yokmu işte olursanız akraba ziyaretleri azalır en güzel kaçıstır buHenüz belli deyil esimin duzenli maasi olmasina ragmen para hic kalmiyo ve ben herseferinde cinnet geciriryorum taksitlede esya alinmiyo peain yada kredi kartina taksit oluyo tek tek alarak ne zaman bi ev olusturabilirsek ozaman ki saolsun kaynanamlarin misafiri bitmedigi icin tek tek esya alip parasini odemeye firsatimiz olmuyo
Bu denli kalabalık "çekirdek ailesi" olan bir adamla evlendiğin için mutlu musun (sadece akraba /aile ilişkileri açısından soruyorum) peki?Siz kalabalik aile görmemişsiniz bence. Eşimin 7 kardeşi 8 halası 5 amcası 7 teyzesi 6 dayısı var. 20 tane de irili ufaklı yiğen. Amca oğulları bilmem ne saymıyorum bile... bir kısmi ayni şehirde bir kısmı farklı yerlerde... ve ister istemez görüşülüyor. Çalıştığım için az çok uzak kalabiliyorum ama çocuktan sonra izin alınca ne halt yerim bilmiyorum ...
Canım kalabalık sirkülasyonu idare etmek için biraz rahat olun önce. Hızlı hazirlanabilecek iki ana yemek bulun iki gün için mesela ben dolabima nohutu kuru fasulyeyi barbunyayi öldürüp koyuyorum. Benim dolaptakikerin haddi hesabı yok gerçi börek bile var. Siz geldiklerinde kendinizi çok yormayacak şeyler yapın ama hafta içi çalışırken kendinizi de kasmayin yani geldiniz baktınız ki onlara zahmet olmuş yemek falan yapmamışlar siz normal rutininjz neyse yapmaya devam edin o saate kadar beklemisseler yemek pişene kadar da beklerler hiç acele etmeyin. Herşeye yetişmeye çalışmayın. Açıkçası biz de kalabalık olmayı severiz ama kendimi kimse için de helak edemem yani kalabalığı seviyoruz diye ben zulm edemem kendime.Merhaba. Kısa anlatmaya çalışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?