• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaprisleri ve çocuk gibi kusmesi

derdimyuregimde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
7
0
36
35
Ankara
Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapsam küsme ve kapris huyunu değiştiremedim. Bazen sadece küsmek için kustugunu düşünüyorm. Öyle küçük bir şeylerden kusuyor ki. Teyzesine gidecektik gitmeden önce ara dedim diye kızdı. Artık sinirlerim o kadar yıprandı ki sınır krizleri geçiyorum aşağılayıcı laflar ve küfürlerin ardından yanıma gelmediği gibi kuser bir de ... haftalarca hemde. Ne yapacağım bilmiyorum usandım. Sevgim de azalıyor.

Sevgililik döneminde de böyle miydi?
Alıp karşınıza konuştunuz mu?
Bir de hakaretler vs demişsiniz, eşiniz mi size hakaret ediyor siz mi ona anlamadım?

Sizde onunla küsün ama o sizinle küsmeden böyle çocukça hareketler belki yapmaz kısasa kısas

Onu da denedim o zaman daha çok yapıyor gidiyor arkadaşlarıyla telefon da gülüyor tv odasında otururken yanına gideyim hemen kalkıp gidiyor sofraya oturmuyor

O zaman eşinin bi doktora görünmesi lazım bunun iyi bişey olduğunu sanıyor be düşünüyor Bu konuda yardım almalı çocuklar bile böyle hareketler yapmax

Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapsam küsme ve kapris huyunu değiştiremedim. Bazen sadece küsmek için kustugunu düşünüyorm. Öyle küçük bir şeylerden kusuyor ki. Teyzesine gidecektik gitmeden önce ara dedim diye kızdı. Artık sinirlerim o kadar yıprandı ki sınır krizleri geçiyorum aşağılayıcı laflar ve küfürlerin ardından yanıma gelmediği gibi kuser bir de ... haftalarca hemde. Ne yapacağım bilmiyorum usandım. Sevgim de azalıyor.
Sağlığını yitirmeden ayrılırsın inşallah.

Offff kaprisli,küsen kadın çekilmez evet ama erkek hiç çekilmez...
Isiniz gercekten zor.
35 yasına gelmis bir insanı degistiremezsiniz.
Siz de degismemelisiniz!
Konusun ve rahatsizliginizi anlatmaktan ziyade hissettirmeye calisin.
Aksi halde boyle devam eder bu sürec...

Back
X