- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorum
bi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.
ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde

ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde