- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
bu arada sevgiliyken bambaşka bir adamdı her hafta çiçekler alır her hafta başka bir konsere giderdik sabahlara kadar sahilde oturur sohbet ederdik hiç böyle olacağını tahmin etmezdim seni dünyanın en mutlu insanı yapıcam evlenince derdi çok mutlu olucaz derdi ama işte öküz çıktıBu adamin saygisi hic mi yoktu sonradan mi oldu boyle? Sevgisi biten insanlar bahane arar bitirmek icin. Sorsaydiniz derdi neymis? Otu boku bahane edecegine adamsa ne istedigini acikca soylesin. Kivirmasin.
Insan severse evde bos yere huzursuzluk cikarmaz, karsisindakini de kirmaz. S.ktir git ne demek ya? Begenmiyorsa buyursun o gitsin.
S.ktir git deyip kufur ederek evden kovan insan saygisizdir. Baskasina saygili olabilor ama size saygisi yok. Bunu benim kulagima anlatsin.ona göre o herkese aşırı saygılıdır kimseye saygıda kusur etmez bana da saygısızlık yapmıyor ona sorarsan ben söz dinlemiyorum ona sinir oluyor sözde.
ama en başından beri böyleydi eve ayı alıp beslesem daha saygılı davranırdı
Sevgili iken ayni evde degildiniz. Adamin gercek yuzu ortaya cikmis. Okuz olmasina okuz orasi kesin de bu adamin gram sevgisi yok. Ben olsam bu evlilik icin hic caba sarfetmezdim.bu arada sevgiliyken bambaşka bir adamdı her hafta çiçekler alır her hafta başka bir konsere giderdik sabahlara kadar sahilde oturur sohbet ederdik hiç böyle olacağını tahmin etmezdim seni dünyanın en mutlu insanı yapıcam evlenince derdi çok mutlu olucaz derdi ama işte öküz çıktı
defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde söyledim bak böyle davrandığına göre var birşeyler istiyorsan boşanırız ben de mutlu degilim bu şekilde dedim istesem bir dk durmam burda diyor ödü koptu benimle evlenemiycek diye 6ayda evlenme teklifi etti ben koşmadım bile onun peşinden bilmiyorum derdi ne ama ben boşanmak istiyorum en azından yaşım daha gençS.ktir git deyip kufur ederek evden kovan insan saygisizdir. Baskasina saygili olabilor ama size saygisi yok. Bunu benim kulagima anlatsin.
Soz dinlemedigim icin demissiniz de bu adam sizi 5 yasinda mi goruyor. Ne sozuymus? 15 yasinda ogluma bile ben boyle davranmiyorum. Sizin u adamin gozunde degeriniz yok, kiymetiniz hukmunuz yok. Sadece kole olarak goruyor sizi. Bu evliligi istemiyor mudur nedir? Gecinmeye gonlu yok. Kafasina silah dayanilarak evlenmedi herhalde. Bosanmak istiyorsa acikca aoykesin. Bahane ariyor bitirmek icin. Sevgisi olmadigi kesin.
bende hiç bir çaba sarfetmiyorum artık eskiden çok üzülürdüm ağlardım ruh gibi olurdum şimdi öyle olamıyorum evin içinde iki yabancı takıldık dün gece o bi koltukta ben bi koltukta uyuya kalmışız yemek vs yapmadım naparsa yapsınSevgili iken ayni evde degildiniz. Adamin gercek yuzu ortaya cikmis. Okuz olmasina okuz orasi kesin de bu adamin gram sevgisi yok. Ben olsam bu evlilik icin hic caba sarfetmezdim.
Sana bu sekilde daveanmasina biraz da sen musade etmissin. Sesini yukseltmeden cazgirlasmadan onun seviyesine inmeden net ol konus gerekirse bitir eger bir daha saygisiz davranirsa. Onun "tamam bosanalim demesini beklemek ben aslinda bosanmak istemiyorum bosanmayalim de diye ondan olur" beklemektir. Bitirmek icin karsi tarafin oluruna ihtiyac yoktur. Kendini ezdiren sana busekilde davranmasina mussde eden sensin.defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde söyledim bak böyle davrandığına göre var birşeyler istiyorsan boşanırız ben de mutlu degilim bu şekilde dedim istesem bir dk durmam burda diyor ödü koptu benimle evlenemiycek diye 6ayda evlenme teklifi etti ben koşmadım bile onun peşinden bilmiyorum derdi ne ama ben boşanmak istiyorum en azından yaşım daha genç
Bu davranislar bu tavirlar onun aklini basina getirmezki.bende hiç bir çaba sarfetmiyorum artık eskiden çok üzülürdüm ağlardım ruh gibi olurdum şimdi öyle olamıyorum evin içinde iki yabancı takıldık dün gece o bi koltukta ben bi koltukta uyuya kalmışız yemek vs yapmadım naparsa yapsın
çok konuştum defalarca dilimde tüy bitti artık sorun zaten beni ezmeye çalışıp benim ona baş kaldırmamdan oluyor geri kafa zihniyete sahip biraz sanırım o herşeyi diyecek ben susacağım onu istiyor ama hiç öyle olmadımSana bu sekilde daveanmasina biraz da sen musade etmissin. Sesini yukseltmeden cazgirlasmadan onun seviyesine inmeden net ol konus gerekirse bitir eger bir daha saygisiz davranirsa. Onun "tamam bosanalim demesini beklemek ben aslinda bosanmak istemiyorum bosanmayalim de diye ondan olur" beklemektir. Bitirmek icin karsi tarafin oluruna ihtiyac yoktur. Kendini ezdiren sana busekilde davranmasina mussde eden sensin.
ben aklı başına gelmesini geçtim artık boşanmak istiyorum onun aklı başına gelmesini beklersem boşa kürek çekerim bu haftsonu annemlerin yanına gideceğiz uzakta annemler ve tatile gidecekler moral bozmak istemiyorum gidelim annemlere dönelim boşanmak için ne gerekiyorsa yapacağımBu davranislar bu tavirlar onun aklini basina getirmezki.
Neden hayatınızın insiyatifini ona bırakıyorsunuz ki. O boşanmak isterse boşanmak ne demek? Siz bu evlilikte mutsuzsunuz, sevilip saygı görmüyorsunuz, üzerine hakaretler, kaç kez konuşmuşsunuz değişen bir şey olmamış. Attık hayatınızın iplerini eline almanızın vakti gelmiş. Ömrünüzü bunlara katlanıp onu yontmaya çalışmakla neden geçiresiniz? Bu şekilde devam ederseniz kabullenir, duyarsızlaşırsınız ,mutsuz ruhsuz ezik bir kadın kalır geriye. İlk adımınızı atın ve kurtulun esaretinizden.defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde söyledim bak böyle davrandığına göre var birşeyler istiyorsan boşanırız ben de mutlu degilim bu şekilde dedim istesem bir dk durmam burda diyor ödü koptu benimle evlenemiycek diye 6ayda evlenme teklifi etti ben koşmadım bile onun peşinden bilmiyorum derdi ne ama ben boşanmak istiyorum en azından yaşım daha genç
Anlıyorumben ona hep öyle davrandım ama ondan da anlamıyor kaç kere konuştum ben senin eşinim böyle en ufak şeyde s.ktir git diyemezsin bana dedim saygıyı yitirmemeliyiz dedim o inadına yapar gibi yaptı artık susmuyorum çünkü çizgiyi aştı herşey bıktım
hayır ben ona defalarca söyledim boşanmak istediğimi ona da yanaşmadı hiç bir şekilde yani niyetin boşanmaksa ondan böyle davranıyorsan boşan dedim yoksa ona deli divane olmuyorum artıkNeden hayatınızın insiyatifini ona bırakıyorsunuz ki. O boşanmak isterse boşanmak ne demek? Siz bu evlilikte mutsuzsunuz, sevilip saygı görmüyorsunuz, üzerine hakaretler, kaç kez konuşmuşsunuz değişen bir şey olmamış. Attık hayatınızın iplerini eline almanızın vakti gelmiş. Ömrünüzü bunlara katlanıp onu yontmaya çalışmakla neden geçiresiniz? Bu şekilde devam ederseniz kabullenir, duyarsızlaşırsınız ,mutsuz ruhsuz ezik bir kadın kalır geriye. İlk adımınızı atın ve kurtulun esaretinizden.
evet mecburen. keşke bu haftaya denk gelmeseydi annemler tatile gidecek birtane kedimiz var bana bırakacaklar kediyi o yuzden de gitmemiz gerekiyor her şey birbirine girdi orada nasıl davranacağız birbirimize hiç bir fikrim yokAnnene birlikte mi gideceksiniz kuzum.
benimde içimden geçen o ama işyerinde izin hakkım yok bu sene keşke olsada onu bırakıp gidebilsem annemlerle.Evet biraz karisik oldu simdi bu durum. Izle bakalim orada nasil bir tavir sergileyecek.
Aslinda tam da zamani herseyi ortaya dokup konusmanin da neyse.
Keske annenlerle sen de gidebilseydin. Biraz uzaklasmak kafani toparlamak acisindan cok iyi olurdu.
Kendini kandirirsin boyle sadece. Baskaldirmakla ya da susmakla olmaz. Ona haddini bu sekilde bildiremezsin.çok konuştum defalarca dilimde tüy bitti artık sorun zaten beni ezmeye çalışıp benim ona baş kaldırmamdan oluyor geri kafa zihniyete sahip biraz sanırım o herşeyi diyecek ben susacağım onu istiyor ama hiç öyle olmadım
Bosanmaya karar verdiginde ona soyleme once, bir avukata git konus. Ne yapman gerektigini ogren. Sonra ac davani ve sasirt onu. Ne yaparsam yapiyimm beni seviyor nasilsa bitiremez diye dusunuyor sanirim. Seni nasil kaybettigini bir gorsun. Ona bosanmak istedigini soylemek zorunda degilsin. Soylemeden avukata git. Eline dilekce gelince adamin suratindaki ifadeyi cok merak ediyorum.ben aklı başına gelmesini geçtim artık boşanmak istiyorum onun aklı başına gelmesini beklersem boşa kürek çekerim bu haftsonu annemlerin yanına gideceğiz uzakta annemler ve tatile gidecekler moral bozmak istemiyorum gidelim annemlere dönelim boşanmak için ne gerekiyorsa yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?