Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

bu arada sevgiliyken bambaşka bir adamdı her hafta çiçekler alır her hafta başka bir konsere giderdik sabahlara kadar sahilde oturur sohbet ederdik hiç böyle olacağını tahmin etmezdim seni dünyanın en mutlu insanı yapıcam evlenince derdi çok mutlu olucaz derdi ama işte öküz çıktı

S.ktir git deyip kufur ederek evden kovan insan saygisizdir. Baskasina saygili olabilor ama size saygisi yok. Bunu benim kulagima anlatsin.
Soz dinlemedigim icin demissiniz de bu adam sizi 5 yasinda mi goruyor. Ne sozuymus? 15 yasinda ogluma bile ben boyle davranmiyorum. Sizin u adamin gozunde degeriniz yok, kiymetiniz hukmunuz yok. Sadece kole olarak goruyor sizi. Bu evliligi istemiyor mudur nedir? Gecinmeye gonlu yok. Kafasina silah dayanilarak evlenmedi herhalde. Bosanmak istiyorsa acikca aoykesin. Bahane ariyor bitirmek icin. Sevgisi olmadigi kesin.

Sevgili iken ayni evde degildiniz. Adamin gercek yuzu ortaya cikmis. Okuz olmasina okuz orasi kesin de bu adamin gram sevgisi yok. Ben olsam bu evlilik icin hic caba sarfetmezdim.

defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde söyledim bak böyle davrandığına göre var birşeyler istiyorsan boşanırız ben de mutlu degilim bu şekilde dedim istesem bir dk durmam burda diyor ödü koptu benimle evlenemiycek diye 6ayda evlenme teklifi etti ben koşmadım bile onun peşinden bilmiyorum derdi ne ama ben boşanmak istiyorum en azından yaşım daha genç

Sevgili iken ayni evde degildiniz. Adamin gercek yuzu ortaya cikmis. Okuz olmasina okuz orasi kesin de bu adamin gram sevgisi yok. Ben olsam bu evlilik icin hic caba sarfetmezdim.
bende hiç bir çaba sarfetmiyorum artık eskiden çok üzülürdüm ağlardım ruh gibi olurdum şimdi öyle olamıyorum evin içinde iki yabancı takıldık dün gece o bi koltukta ben bi koltukta uyuya kalmışız yemek vs yapmadım naparsa yapsın

Sana bu sekilde daveanmasina biraz da sen musade etmissin. Sesini yukseltmeden cazgirlasmadan onun seviyesine inmeden net ol konus gerekirse bitir eger bir daha saygisiz davranirsa. Onun "tamam bosanalim demesini beklemek ben aslinda bosanmak istemiyorum bosanmayalim de diye ondan olur" beklemektir. Bitirmek icin karsi tarafin oluruna ihtiyac yoktur. Kendini ezdiren sana busekilde davranmasina mussde eden sensin.

Bu davranislar bu tavirlar onun aklini basina getirmezki.

çok konuştum defalarca dilimde tüy bitti artık sorun zaten beni ezmeye çalışıp benim ona baş kaldırmamdan oluyor geri kafa zihniyete sahip biraz sanırım o herşeyi diyecek ben susacağım onu istiyor ama hiç öyle olmadım

Bu davranislar bu tavirlar onun aklini basina getirmezki.
ben aklı başına gelmesini geçtim artık boşanmak istiyorum onun aklı başına gelmesini beklersem boşa kürek çekerim bu haftsonu annemlerin yanına gideceğiz uzakta annemler ve tatile gidecekler moral bozmak istemiyorum gidelim annemlere dönelim boşanmak için ne gerekiyorsa yapacağım

Neden hayatınızın insiyatifini ona bırakıyorsunuz ki. O boşanmak isterse boşanmak ne demek? Siz bu evlilikte mutsuzsunuz, sevilip saygı görmüyorsunuz, üzerine hakaretler, kaç kez konuşmuşsunuz değişen bir şey olmamış. Attık hayatınızın iplerini eline almanızın vakti gelmiş. Ömrünüzü bunlara katlanıp onu yontmaya çalışmakla neden geçiresiniz? Bu şekilde devam ederseniz kabullenir, duyarsızlaşırsınız ,mutsuz ruhsuz ezik bir kadın kalır geriye. İlk adımınızı atın ve kurtulun esaretinizden.

Anlıyorum
Haklısın. Bazen insanlar kendimize yakışmayacak şekilde davranmamıza neden olabiliyor. Ben eşin olacak adam için değil sadece sen kendine saygını yitirme diye öyle bir yol sundum

hayır ben ona defalarca söyledim boşanmak istediğimi ona da yanaşmadı hiç bir şekilde yani niyetin boşanmaksa ondan böyle davranıyorsan boşan dedim yoksa ona deli divane olmuyorum artık

Evet biraz karisik oldu simdi bu durum. Izle bakalim orada nasil bir tavir sergileyecek.
Aslinda tam da zamani herseyi ortaya dokup konusmanin da neyse.
Keske annenlerle sen de gidebilseydin. Biraz uzaklasmak kafani toparlamak acisindan cok iyi olurdu.

benimde içimden geçen o ama işyerinde izin hakkım yok bu sene keşke olsada onu bırakıp gidebilsem annemlerle.
zaten boşandığımızda işimden de ayrılmam gerekecek evlenipte geldim buraya bu durumada üzülüyorum işim çok iyiydi

Kendini kandirirsin boyle sadece. Baskaldirmakla ya da susmakla olmaz. Ona haddini bu sekilde bildiremezsin.
Evlilik sustugum surece gurur diye bu sekilde devam edersen daha cok saygini kaybedersin.
Bu adamin sevgisi bitmis. Net.

İlk konuyu okudum, son sayfayı okuyunca olay nasıl boşanmaya geldi diye şaşırdım, sonra aradan bikaç yorumunuzu okuyunca anladım ki tam bir hödükle evlisiniz. Yani bu ataerkil yetişmiş erkekler gerçekten insanı hayattan soğutuyor. Balayından gelince senin temizliğini beğenmiyorum dediğinde verecektiniz siz ona gereken cevabı. Ben anlayamıyorum yaa siz de çalışıyosunuz bu neyin havası yani. Görevim değil deseydiniz. Ben feminist biriyim mesela eşim de biraz ataerkil yetişmiş. Evlenmeden önce aynı evde yaşıyorduk. Baktın bu hiçbişeye elini sürmüyo ben de bıraktım. Evde tozlar uçana kadar temizlemedim.Yemek yapmadım. Evde tozlar uçuyo artık falan diye söylenmeye başlayınca da "temizleyiver bi zahmet" dedim. sürekli dışardan yiyince de fazla masraf oldu malum ona da söylenmeye başladı "yemek yap da dışardan yemeyelim madem" dedim. Sonra biraz tartıştık "bunlar benim görevim değil ikimiz de çalışıyoruz senin benden ne gibi bi fazlan var sorun pipin mi" dedim. "Ben böyle sana saçını süpürge edicek biri değilim böyle yetişmedim kusura bakma hayat müşterek işine gelmezse ayrılalım" dedim. Haklısın dedi. Sonra iş bölümü yaptık. Temizliği o yapıyor yemekleri ben 8 yıldır mutluyuz.

Bosanmaya karar verdiginde ona soyleme once, bir avukata git konus. Ne yapman gerektigini ogren. Sonra ac davani ve sasirt onu. Ne yaparsam yapiyimm beni seviyor nasilsa bitiremez diye dusunuyor sanirim. Seni nasil kaybettigini bir gorsun. Ona bosanmak istedigini soylemek zorunda degilsin. Soylemeden avukata git. Eline dilekce gelince adamin suratindaki ifadeyi cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…