Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

Sonra nasıl oldu iyi ki ayrıldım diyor musunuz bir de seviyor muydunuz
Çok seviyordum hala özlediğim günler oluyor
Ama hic pişman olmadım iyi ki boşandım o siddet hic bitmeyecekti çünkü
Yine bir gün siddet uyguladı komşumuz aileme anlattı olaylar ordan sonra jet hızıyla gerçekleşti bana kalsa hala anlatmazdım da komşumuzun anlatması beni bu yola koydu iyi ki de koydu

Diğerini getirmek icin soylene soylene kaltiysan yada mimiklerinle falan delimiain bunu yesene iste gibilerinden bi kuble yaptiysan ona dellenmiştir.

Yada kulaga cok alakasiz gibi gelsede cInselliğinizle ilgili bir sorun yatiyordur altinda.

Tam bir değişikmiş.Daha guzel kelımeler solerım ama yasak .Bende bılmıorum canım nerden buluyoz.Ama işte gelınce basa napacan

Bence siz hatalı davranıyorsunuz
Şöyle ki şimdi o vır vır ötüyor ya sizde onun gibi cevap veriyorsunuz
O küfür ettiğinde bile küfür ederek cevap veriyorsunuz
O kadar yüzgöz olmuşsunuz ki
Hani derlerya ağır ol molla desinler
Onun tarzıyla değil akıllı mantıklı ciddi ve sakin öyle bir cevap verin ki neye uğradığını şaşırsın
Eşiniz gibi davranan bir hadsiz vardı, sadece terbiyesiz dedim, o gün bugündür görüşmüyoruz
Ben kocanızın düzeleceğine inanmıyorum o radde çoktan geçilmiş
Ama tokat niteliğinde bir karşılık hakediyor

Saygı olmayan evliliklerde, hep çözülmesi zor problemler oluyor maalesef ki.

Şuan iyi ve mutlu olmanıza sevindim daim olsun

Okurken sinir geldi. Niye böyle bir insanla evlisiniz?

Sevmiyor seni iki kelimelik özet.

Diğerini getirmek icin soylene soylene kaltiysan yada mimiklerinle falan delimiain bunu yesene iste gibilerinden bi kuble yaptiysan ona dellenmiştir.

Yada kulaga cok alakasiz gibi gelsede cInselliğinizle ilgili bir sorun yatiyordur altinda.
söylene söylene olmadı aksine keyifliydim surat falan yapmıyordum
valla cinsellikten yana benim şikayet etmem gerek onun değil ben zorlarsam oluyor çünkü

ben ona hep öyle davrandım ama ondan da anlamıyor kaç kere konuştum ben senin eşinim böyle en ufak şeyde s.ktir git diyemezsin bana dedim saygıyı yitirmemeliyiz dedim o inadına yapar gibi yaptı artık susmuyorum çünkü çizgiyi aştı herşey bıktım

Bu adamin saygisi hic mi yoktu sonradan mi oldu boyle? Sevgisi biten insanlar bahane arar bitirmek icin. Sorsaydiniz derdi neymis? Otu boku bahane edecegine adamsa ne istedigini acikca soylesin. Kivirmasin.
Insan severse evde bos yere huzursuzluk cikarmaz, karsisindakini de kirmaz. S.ktir git ne demek ya? Begenmiyorsa buyursun o gitsin.

ona göre o herkese aşırı saygılıdır kimseye saygıda kusur etmez bana da saygısızlık yapmıyor ona sorarsan ben söz dinlemiyorum ona sinir oluyor sözde.
ama en başından beri böyleydi eve ayı alıp beslesem daha saygılı davranırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…