- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
ben kabul etmezdım bır kere size danışılmadan alınanbir karar var ortada, ikincisi erkek cocugu ergenlıgının tavan yaptıgı yas grubunda yanınızda kalacak kı evınızde musaıt degılmıs sız bır bayan olarak rahat edemeyeceksınız,esınızle özel hayatınız olmayacak belkı yarın obur gun cocuk olacak bence kendı evınden gıtsın gelsın açıkca rahat edemeyecegınızı arada sırada mısafır olarak basınızın ustunde yerı oldugunu ama kalıcı olarak kabul edemeyecegınızı belırtın.Merhaba arkadaslar KK’yi uzun süreden beri takip ediyorum ancak daha yeni üye oldum ve size sormak istedigim birsey var.
Ben 4 aylik evliyim ve kaynanamlardan 25 km mesafe uzaklikdayim. 2 Kayincm var büyük olani evli kücük olanida 14 yasinda ve bu sene orta okulu bitiyor sonra liseye baslicak.
Simdi gel gelelim sorunuma.
Kayincmin okulu bizim oturdugumuz yere daha yakin oldugu icin esimde gecen dediki cocuk hergün okadar yolu nasil gidip gelsin bizde kalir bende orda hic sesimi cikarmadim hic birsey demedim (okadar yolu dedigide trene bincek 10 dakika sürüyor sonrada otobüse bincek bizim burda kalirsa sadece otobüse binip gidecek)
Bu 1 ve ya 2 haftalik birsey degilya 5 sene gidecek bu cocuk okula ayrica ben calisan bir bayanim sabah 6:15 evden cikiyorum haftada 2 gün aksam 7de eve geliyorum 3 günde saat 2 bucukda evde oluyorum eve zor yetisiyorum.
Evimde pek müsait degil bir tane cocuk odasi var ama ordada yatak koltuk yok simdilik bos duruyor sadece bi dolap var. Yani gelse oturma odasinda yaticak onun yatacagi odadanda yatak odasina geciliyor of o gelirse cok düzensiz olucak özel hayat denen bise kalmicak hergün eve zor yetisiyorum kostur kostur yemek yapiyorum bütün evin isi bana bakiyor ama bi yandan düsünüyorum eger o benim kendi kardesim olsaydi diye. Bu konuyu esimle konusmak istiyorum ama siz olsaniz kabul edermiydiniz kizlar?
Uzun olduysa kussura bakmayin kizlar cevaplarinizi bekliyorum
Maddi acidan bir sorun yok esim kardesine fazla düskün ve onun 15 dakika daha fazla yol gitmemesi icin bizde kalmasini istiyor. Ben hic bir sekilde rahat edemem o yüzden bu konuyu tekrar acip konusacagim güzellikle anlatacagim keske ilk dediginde birsey deseydim diyorum ama bu sefer herseyi düsündüm iki taraf icinde kalmamasi daha mantikli dicem anlamassada tepkimi koycam
bu bayan yeni evli ama.çocugunun yanında rahat giyinebilirsin ,eşine sarılırsın öpersin, rahatca uzanırsın ama ergen kaynının yanında bunları herkes yapamaz.bence sizde birkez daha düşününÖzel hayat biter diyen hanımlar çocuk sahibi değil galiba. Zira kendi çocuğunuz varken de istediğiniz gibi dolaşıp çılgınlar gibi sevişemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?