yanlış düşünüyorsun ayrı eve çıkmaktan çok istediğim birşey yok her gun soyluyorum konusuyorum bagırıyor hayır diyor yapacak birseyim yok ama sizde haklısınız çıkış yolları bu kadar kapalıyken neden bu konuyu açtım, haklısınız
kanmiyim de ne yapiyim? bazı arkadaslar git pesinden gelsin diyorlar, e ya gelmezse?
Seviyorsa eşşek gibi gelecek, sevmiyorsa da zaten gelmesine gerek yok.
Ben anlamadım ki seni. Anlamadığım için de yorum yazmamaya çalıştım sabahtan beri ama dayanadım artık. Şimdi üç seçeneğin var:
1. Geldiğin kurulu düzenin kurallarını kabul edip istenmediğin yerde olmanın ezikliğini hakaretle psikolojik şiddetle yaşayıp kabullenip oturacaksın. Zamanla sen sen olmaktan çıkacaksın sırf kocacağındna olmamak için.
2. Eşini öyle veya böyle büyümeye kendi hayatınızın sorumluluğunu almaya ikna edeceksin. Gerekirse sen de çalışacaksın, karşı çıkmasına rağmen çalışacaksın, el ele verip huzurlu bir yuvakuracaksınız.
3. Eşini de ailesini de kendi havada tabaklar uçan mutsuluklarında boğulmaya bırakıp kendi hayatını kuracaksın.
4. seçenek yok, o insanları yazlıklarına göndermek suretiyle evden atmak bir seçenek değil. Öyle bir dünya yok. "HOOOOP!" derler adama.
eşi neden çalışmasını istemiyor,gözü açılmamış bir kızla evlendi,birçok hatası kusuru var.çalışırsa kendinden çok iyileri görecek ve kocasını terkedecek
belki bir tek bayanların çalıştıgı musteriyle igilenilmeyen bir iş bulabilirim.. ama nerde
evden atmak gibi bir seçenek yok kendi evleri insanların, bazen ne kadar adice duşundugumu anlıyorum, kotuluge kotulukle karsılık vermeye çalışıyorum fakat kavgaya uzak sessiz bir insan oldugum için dusuncelerimi gerceklestirmiyorum sinirim gectiginde anlıyorum ne kadar kotu dusuncelerim oldugunu
Ne kadar da doğru yazmışsın abla.
Adamın zaten kendine güveni yok,kompleksleri var.
Hanımı çalışmaya başlarsa kendine bağımlı olmayacak,belki kendinden bişeyler isteyecek,gerektiğinde rest çekecek.
Ne gerek var bunlarla uğraşmaya.
Hanım evde ruhsuz,mutsuz otursun ki kendine karşı çıkmasın.
en basit ornek eşimin izinli gununde 9 da kaldırdırlar agzını burnunu kırcam senin kalk o.ç diye diye bagırdı kapıda babası kalkıncada buzdolabı bozukmus onu tamir ettirdi bende sinirlendim anne bu evde hep huzursuzluk var buna bir care bulmak lazım haftada bir gun izinli ondada uyumasın mı? dedigimde huzursuzsan s.git diye bagırdı kayınpederimde kufur etmeye basladı annesi biz sana biz cok iyiyiz cok mutlu olcaksın demedik keske evlenmeseydiniz bizde mutlu degiliz senle yasamaktan husursuz olan gider burası benim evim dedi ve eşim sustu ve annesinin yanında beni azarladı sen niye cevap veriyosun uzatıyosun diyeo veriyo bu cesareti onlara
evden atmak gibi bir seçenek yok kendi evleri insanların, bazen ne kadar adice duşundugumu anlıyorum, kotuluge kotulukle karsılık vermeye çalışıyorum fakat kavgaya uzak sessiz bir insan oldugum için dusuncelerimi gerceklestirmiyorum sinirim gectiginde anlıyorum ne kadar kotu dusuncelerim oldugunu
kendine guveni yok gozumun açılmasını istemiyor dogru, bir sey daha var ki ekonomik ozgurlugumu elime almamı istemiyor, ona muhtac olmamı istiyor. dediğiniz gibi yarın bir gun sorunlar oldugunda ben gidiyorum diyememem için
Bu yorumunun üzerine yazıcak pek birşey kalmıyo aslında... Daha önc e soran oldumu cevapladınmı bilmiyorum ama ailen senin destekçinmidir yanında mıdır eşinle konuşsa yada ailenle birlikte eşine ders verseniz vss...vs...
merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?