Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He sen yabancısın yani...Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
Belki kadın aldatıldı?He sen yabancısın yani...
Allah'ım ne değişik kafalar ya...
Dünyayı kurtaracak hatun sanki, devlet sırrı. Önemsemezler mi bu kadar kendilerini...
Sizde onlara '' el '' gibi davranın.
Oo bi dk bi dk.Belki kadın aldatıldı?
Belki eşindan dayak yedi?
Bunları duyurmak istemiyor olabilir. Devlet sırrı veya kendini önemsemek değil.
Annem aldatılsa yengem bunu niye bilsin mesela eğer boşanmayacaksa?
Yok konu sahibesinin görümcesiyle ilgili bir sorun varmış.Oo bi dk bi dk.
Oruç bana vurdu sanırım , bi yandan da telefon ile konuşuyodum baştan senaryo yazmışım.
Ben anladım ki, annesinin derdi var oğlunu çağırdı konuştu ailecek konuştular.
Oğluna giderken, geline söyleme bunları gibi bir intibah bende...
Eşiniz söyleyemem dememiş ki, söylemiş. Aman belli etme demiş. Önemli olan eşinizin tavrı bence..
Aydınlandım teşekkürlerYok konu sahibesinin görümcesiyle ilgili bir sorun varmış.
Eşi zaten konu sahibine sorunu anlatmış. Sadece bildiğini belli etme demiş.
Adamı anlattığına anlatacağına pişman etmişsiniz.
Böyle yaparsanız hiçbir şeyi anlatmaz artık.
Kızlar WhatsApp grubumuz kurulmuştur kadınlar kulübü fiskos adlı katılmak isteyenler özelden mesaj atabilir
Konusu açıldığında" eşim apar topar bilmem kaç saatlik yol gitti geldi,hayırdır ne oldu diye sordum annem kimse bilmesin dedi ve anlatmadı. Bende bu aileden olmadığımı, kimse olduğumu anladım. " Tabi böyle bir konuşmadan sonra buzz gibi mesafeli aile ilişkileri gelir.Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
O konuda rahat ol sen eşinin sana söyliyeceğini tabiki tahmin ediyorlardır karşılıklı oyun oynucaksınız işte oğullarına "aman flower girl duymasın derken size söyliyeceği bilinirken aslında karın kimseye söylemesin mesajı verilir yani konunun yayılmaması açısından bilmiyorum anlatabildim mi yoksa adam şehir dışına çıkıyor 2 günlüğüne bayram değil seyran değil herkes tahmin eder size söyliyeceğini zaten kayınvalideniz ve görümcenizle yüzyüze geldiğinizde uygun ortam olursa bence size de (bildiğinizi düşündüklerinden )söyliyeceklerdir bu tarz olaylar genelde bu şekilde ilerlerArkadaşlar ben benden gizlenmesine kızmıyorum zaten, yanlış anlaşıldı. Eşimin benle bu samimiyeti olduğunu düşünmemelerine kızdım.