- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
ya hem nasil gevsek. Birde diyoki bu tişörtleri sen cektiriyosun he ben cektiriyorum sen kilo almiyosun sanki. Kalp kirmiyim diyorum ama olmicak kirmadan.Iyi mi beslediniz acaba .
Evlenince erkeklere bir gevseklik geliyor genel olarak .
umemen kaç beden
kilosu vücuduna oturunca kalkmak bilmiyor muymuş
bence sağlık yönünden vurgu yapın,dalga geçmek aşağılamak yerine sağlığın bozulur vs diyin
ya hem nasil gevsek. Birde diyoki bu tişörtleri sen cektiriyosun he ben cektiriyorum sen kilo almiyosun sanki. Kalp kirmiyim diyorum ama olmicak kirmadan.
u
Canim bunu yaptim ama yok. Dedim ki memelerin cikti artik yeter dedim yok. Bugun fotografi gorunce dedim bir suru su haline bak nap et ver su kilonu dedim. 40 yasinda gibi duruyosun dedim. Ne diyim yani artik ben
Ay demiyorum diye mi dusundunuz diyorum onuda diyorum. Daha dun aksam dedim cocuklari birakalim da yuruyelim dedim bakariz dedi. Tatli dilden anlamiyo cabalasa bagrima basarim olmuyo mu canim senden onemli degil derim. Ama bakariz ederiz bakmayla olsaydi olmuyo istebence bu şekilde sert ve ağır eleştiri yerine mesela eşinizi yürüyüşe teşvik edebilirsiniz beraber yürüyüşe çıkın evinİzde eşiniz için daha sağlıklı yemekler yapabilirsiniz.Bu şekilde memen kaç beden derseniz bir etkisi olmaz karşınızdaki de inat eder
Kp im kalp krizi gecirdi biliyo bunlarin hepsini biliyo. Aman bunu kafada bitirmesi gerekiyo. Artik seni begenmiyorum dicem o kivama geldim.şekerin yükselir,kalp krizi riskin artar,tansiyonun çıkar gibi sağlık açısından korkutun
Aynı benim esim.evlendigimizde 94 kiloydu,sonra 107 oldu.bes aydır 100 kiloYa suan o kadar gerildimki.
Ben bu adamla evlendigim de 90 kiloydu 1.85 boyunda bu arada. 7 yillik evliyiz. Suan 107 kilo.
Yani soyledigi bu. Bence daha kilolu.
Obez oldun be herif. Cok sinirliyim ya. Herhangi bir saglik problemi yok. Tamamen kendi bogazinin gevsekligi. Bu sekilde begenmedigimi 28 yasinda gibi degil 38 yasinda gibi gozuktugunu artik memelerinin cıktıgıni soyluyorum ama yok. Dun bi nisana gittik cekilen fotografi gordum hala beynim fokurduyo adam obez olmus ya. Attim fotografi ona dikkat et su haline bak yeter artik dedim gormedi henuz.
Kendine bisiklet aldi 2 bin para verdi ama kıçını yaymaktan ayda bir binmiyo. Oturup birasini yudumlamaya vakti var ama bisikley surmeye spora gitmeye hali yok. Resmen evlendik cöktü adam.
2 cocuk dogurdum biri daha minnos 8 aylik ben verim kiolarimi bu adam veremedi. Niyeti yok cunki. Benim kilolarim vucuduma oturdu diyo. Memen kac beden diyorum ama hicc icerlemiyo.
Memen cikmis dedim evet cunki memesi cıkmisti. Obez olmussun dedim evet cunki obez olmus. Kilosunu vermesine engel bi problemi yoksa versin. Assagilamak derken ? Hakaret etmedim. Ben hamileliklerim de topamda 40 kilo aldim. Hepsini catir catir verdim. Vermemesine engel bir problemi yok. Duyar kasmaniza da gerek yok.Bir insan sinirli olduğunda bile kendi eşine bu kadar aşağılayıcı konuşmamalı. Yani çok itici geldi. Burda bir bayan eşim bana söyle böyle diye konuşsa diye konu açsa vay o erkegin haline.
Ahahah güldüm inanın. Çevrem ciddi ciddi memesi olan erkek dolu. Bizim erkeklerin vücut tipleri çok fena , göbek ve memeleri var. Üçgen vücutlu bakımlı erkek neredeyse samanlıkta iğne
Aynen aynen alkolde meyil veriyo bu duruma. Valla verdi verdi. Vermedi artik yumusak konusmicam.Aynı benim esim.evlendigimizde 94 kiloydu,sonra 107 oldu.bes aydır 100 kilo
1.85 boyunda
Ben cok şikayetci degilim ama son zamanlarda içmekten göbegi daha da cıktı,bende yastık niyetine kullanıyorum napim
Memesi olcak kadar kendini salmasi hele hic hos bir durum degil.memen kaç beden filan bence doğru bi yaklaşım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?