- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Memen cikmis dedim evet cunki memesi cıkmisti. Obez olmussun dedim evet cunki obez olmus. Kilosunu vermesine engel bi problemi yoksa versin. Assagilamak derken ? Hakaret etmedim. Ben hamileliklerim de topamda 40 kilo aldim. Hepsini catir catir verdim. Vermemesine engel bir problemi yok. Duyar kasmaniza da gerek yok.
Evet ablacim aynen oyle. Afedersin 2 yil once falan bana diyo ki begonfilcim popon once pek guzeldi sende saldin artik. Ee be adam ben cocuk dogurdum vucudum ister istemez deforme oldu sen bi kendine baksana diyorum ben memnunum diyor ee ben memnunmuyum peki senin bu halinden.İşin garip yanı, erkeklerde hal böyleyken kadının üzerindeki baskı.
36-38 beden olacaksın,
Doğum yapar yapmaz kilo vereceksin.
Hamilelikte mümkünse 7-8 kilo alacaksın, doğurur doğurmaz da eski kilona döneceksin ki, malum podyuma falan çıkarsan rezil olma :))
Magazin haberlerinin bile yarısı artık Doğum yapan ünlü kadının kaç kilo aldığı, kaç kilosunun kaldığı ile ilgili.
Bikini ile yakalandı, fazla kiloları ortaya çıktı!
Haberi yapan erkek muhabir 100+ kilo ama o erkek :)
Size de hayırlı üsluplar.Uslubunuza bakarak benim yazdığımdan "duyar kasmaniza da gerek yok" çıkarmanıza hiç şaşırmadım. Size iyi günler.
Ya ücgen falan istemiyorum ki ben. Normal kiloda bi insan olsun. Bana suanki yazdigi mesaj su ; canim sus yoksa susan kadin alirimAhahah güldüm inanın. Çevrem ciddi ciddi memesi olan erkek dolu. Bizim erkeklerin vücut tipleri çok fena , göbek ve memeleri var. Üçgen vücutlu bakımlı erkek neredeyse samanlıkta iğne
Ya ücgen falan istemiyorum ki ben. Normal kiloda bi insan olsun. Bana suanki yazdigi mesaj su ; canim sus yoksa susan kadin alirim. Ben ne diyim bu adama ?
Ya ücgen falan istemiyorum ki ben. Normal kiloda bi insan olsun. Bana suanki yazdigi mesaj su ; canim sus yoksa susan kadin alirim. Ben ne diyim bu adama ?
Ya derdim fit gozukmesi de degil. Obez olmasin. Fotografi ona atip dikkat et artik dedim bana canim sus yoksa susan kadin alirim demis gulucuk koymus he cok komik.Uğraşma aynısı bizim evde var. Herkes sanki kıtlık varmış da, aşırı yemesi gerekiyormuş gibi yiyor. Abimin kocaman göbeği var, Doğuma gidecek kadın gibi. Aksama kadar yatıyor, yiyor, yatıyor. Az ye diyorsun , çok kilo almışsın diyorsun " veririm" diyor, öyle de altı boş bir özgüven. Belli yaştan sonra o kilo verilmiyor kolay kolay, bizim millet çok ama çok yiyor. 50sinden sonra ciddi olarak fit kadın erkek bulmak çok zor.
Kp im kalp krizi gecirdi biliyo bunlarin hepsini biliyo. Aman bunu kafada bitirmesi gerekiyo. Artik seni begenmiyorum dicem o kivama geldim.
espri de yapmiyorum ki uyardim uyardim ama yoksiz bence karşılıklı espirileştiğinizi sanarak bir birinize hakaret ediyorsunuz vallahi bakın durum bu
not:duyar kasıcı değilim( o da ne demekse)
Hakkaten bu ne anlamadim ay cok kirıcısin hakaret etmissin falan. Adamin memesi cıkti artik kimse asıl meseleye odaklanmiyo cık cık cık buyuk saygisizlik diyolar. Ayy minnosum cok mu kilo aldin heh ama yapma boyle diyim bu aksam bakalimİyi de konu sahibi eşine kötü şeyler dememiş ki :) benim eşim her gün düzenli spor yapar çok atletik vücudu vardır azıcık göbeği çıksa hemen diyorum: “kendini salma böyle beğenmem bu ne göbek” diye
O da hemen toparlar bi kaç güne :) Güler geçeriz, doğru söylüyorsun ya der. En korktuğu şey kaslarının yerini yağ almasıdıro yüzden hiç kırılmaz laflarıma :)
Konu sahibinin söyledikleri bana tuhaf gelmedi bu yüzden. Karı koca onlar sonuçta.
Yaklasimim gayet yerinde. Cok yumusak soyledim. Canim olmuyo boyle. Bak soyle boyle. Olayi arsizliga vurmasin kimse. Kimse salmasin kendini. Ha saglik olur o zaman ta bi dur derim ama keyfi ye ic yat. Sonra ay cok kırıldım. E bi zahmet ya.Çok sert davranmışsınız. Eşiniz böyle davransa hoşunuza gider miydi? Bu konuyu eşim bana böyle dedi diye bir bayan açsa herkes olumsuz yorum yapardı hatta seni beğenmiyor,boşan bile diyen olurdu. Kilosu, boyuna göre öyle aman aman abartılı gelmedi bana. Kendi sağlığı için verse tabii ki iyi olur. Siz de onu destek alması için teşvik edebilirsiniz. Eşi olarak onu düşünüp, kilo vermesini istemeniz normal ama yaklaşımınız yanlış.
Umarim taylor. Tesekkur ederim.Duygusal yeme problemi olabilir. Duygularını (endişe, stres, utanç, can sıkıntısı, sinirlilik) yemek yiyerek bastırıyor olabilir. Sizin onca lafınıza karşılık gazla bir sinirlilik veya utanma belirtisi göstermeden, yemeye içmeye devam etmesi aklıma bu ihtimali getirdi. Duygularını bastırıyor gibi görünüyor. Bence iyi bir psikolog bulup gitmesini sağlayın. Çünkü sorunun kaynağını düzeltmedikten sonra mide küçültme ameliyatı bile olsa önce zayıflayıp sonra yine kilo alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?