Eşimin kilolari

Memesi olcak kadar kendini salmasi hele hic hos bir durum degil.

hoş değil ama yine de tavrınız yanlış bence. siz de kendinizi salıp kilo alabilirdiniz. insani bişey. elbet kilolar verilir. ama sizin laflarınızla açtığınız yaralar iyileşmez. unutmayın.

evlendiğimde 70
hamile kaldığımda 85
93 kiloyum (verdiklerimi saymazsak)
bende obezim yani

eşim kiloyu sevmez kendine karşı hassastır
eşim kiloluyum diye bana sürekli laf soksa
sürekli beni dürtse , sürekli obezsin dese
içimden gelmediği halde ittirse
1 arpa boyu yol gitmem üstüne alırım galiba

diyete başladım vermeye başladım
bi sürü şey yapıyorum ama yavaş gidiyor
bazen bozuyorum insanın içinde gelmesi lazım

hoş değil ama yine de tavrınız yanlış bence. siz de kendinizi salıp kilo alabilirdiniz. insani bişey. elbet kilolar verilir. ama sizin laflarınızla açtığınız yaralar iyileşmez. unutmayın.
Captain biz 7 yillik evliyiz. Evlendigimizin ertesi kilo almaya basladi. 7 yılda sal sal toplayamadi. He hü deyip duruyor. Bu oyle bi salma degil yani. Artik gozume batiyor. Bir insan bi soylersin almaz iki soylersin almaz.
E ucuncu de ya hayirdir benim hatun niye bunu soyleyip duruyo kadinda rahatsiz heralde der. Cabasi olsa da veremese eyvallah. Neyse farkli yorumluyoruz tesekkurler yine de uyarin icin.

sürekli dışarıda mı yiyor. akşam diyet yemekleri hazırlansa?

Kilo konusu acildigi zaman kadinlar hep " seven her haliyle sever" diyorlar ama asla katilmiyorum. Gobegi bariz cikmis ve memesi olan biriyle kari koca iliskimi devam ettiremem. Onu gectim koluma takip gezdiremem.
Adam hala umursamiyor veya tedavi olmuyorsa bal gibi bosanma sebebidir bu bana.

Ama siz çok minnoş geldiniz bana
Ayrıca yaklaşımda problem göremedim ben zira bizde eşimle öyleyiz ve böyle bi konuda bende aynı şeyleri söylerdim muhtemelen.
Böyle güzel böyle devam bence

Diyete baslamissin azar azar vermeye baslamissin. Olay bu zaten benim esim de yok. Bu heves bi toparliyim noluyo demek yok. Ben 8 aylik cocukla her gun yuruyorum bi zahmet o da cabalasin.

Ç
Ohooo... adam bir de sana bunu söyleyebiliyorsa, az bile demişsin :)
Kadın hep beğenilerine hitap etsin, eee kadının beğenisi ne olacak?
Biz evlenirken,
memelerin de çıksa, dişlerini de fırçalamasan, ter de koksan sevişiriz, ama biz daima bakımlı, ideal kiloda ve hatta beğendiğin vücut şeklinde olacağız diye kimseye söz vermedik :) en azından ben vermedim.
Kendim dikkat ederim, karşındakinden de aynı özeni beklerim. Sağlık sorunu olur, ona diyecek bir şey Yok. Ama tv karşısında g.t-göbek-meme büyütüyor, kalkıp haftada 3-4 gün spor yapmak zor geliyorsa, bana saygısı olmadıgından diye düşünürüm.

Benim esimde kilolu evet kilo saglik acisindan kotu bisey ama cok agir konusmussunuz bence siz kilolu olsaydiniz o size boyle deseydi uzulmez miydiniz?

Ay ben de anlayamadim adam kilo alip meme gobek salmaya utanmasin ama ben soyleyince suclu oldum bu kadinlar kulubu neye kadir.

Ya ücgen falan istemiyorum ki ben. Normal kiloda bi insan olsun. Bana suanki yazdigi mesaj su ; canim sus yoksa susan kadin alirim . Ben ne diyim bu adama ?

Aldıgın kadınla sütyen nedenleriniz aynı olsun, ortak kullanırsınız de :))

Diyete baslamissin azar azar vermeye baslamissin. Olay bu zaten benim esim de yok. Bu heves bi toparliyim noluyo demek yok. Ben 8 aylik cocukla her gun yuruyorum bi zahmet o da cabalasin.

benim buna başlamam 4 yılımı aldı
aaa kocam kiloyu sevmez diyip vermeye başlamadım ki
oğlumla ilgilenirken nefessiz kalmam sebeb oldu
eşiniz dediklerinizle dürtülmüyor demekki
kendisine başka sebeb lazım

Ay ben de anlayamadim adam kilo alip meme gobek salmaya utanmasin ama ben soyleyince suclu oldum bu kadinlar kulubu neye kadir.

Kilo konusu bir rahatsizlik yoksa, varsa da tedaviye baslamali zaten. Onun disinda alinip verilebilen birsey kalkip degistiremeyecegi bir ozelligine laf soylemiyorsunuz. Bir zahmet yemesine, sporuna dikkat edecek. Inat edilecek birsey degil bu.
Bastan dogru durust uyardiginizda dikkate alsaymis.

Tamam bunu da diyim birazdan kadinlar kulubun de lanetlicekler beni :)

Ben burada kocanın yerinde olan kadına da aynı şeyi yazdım hep,
Kilo vermek için sağlık probleminiz yoksa verin.
Az yiyip, sağlıklı beslenmek, spor yapmak yaşam şekli olsun.
Olmadığında, şeker, tansiyon, kalp hastalıkları kapıda bekliyor maalesef.
Ben yalnız çocuk büyütmek istemiyorum yahu :) seviyorum kocamı. Tabiki sağlıklı olmasını isteyeceğim.
Kırıcı olduğunu dusunene, aşağıladığını düşünene bir şey diyemiyorum. Eşler arasındaki muhabbetle alakalı biraz da.
Ama 7 yıldır değişmeyen adam azıcık sert çıkılmayı da hak ediyor...

Eşimin dedesi, babası, amcası ve 1 amca oğlu 40-42 yaşları arasında bypass ameliyatı oldu. Kalp hastalığı ailedeki erkeklerde var. Hepsi 100+ kilodaydı, hepsi sigara kullanıyordu.
Eşim sigara denememiş, 195 boyunda, 92-94 arası değişiyor kilosu ama yağ oranı falan az.
Kendine fiziksel olarak dikkat etmek zorunda diye düşünüyorum.
Kendi bunun bilincinde neyseki beni yormuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…