- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Memesi olcak kadar kendini salmasi hele hic hos bir durum degil.
Sen bilirsin ya kilo ver ya yeni kadin al dedim. Ne hali varsa görsün.Evet kadınlar sıraya girmişti ve manavda satılıyorlar, eşin hemen alır bir tane daha begonya lütfen sus. :)
Captain biz 7 yillik evliyiz. Evlendigimizin ertesi kilo almaya basladi. 7 yılda sal sal toplayamadi. He hü deyip duruyor. Bu oyle bi salma degil yani. Artik gozume batiyor. Bir insan bi soylersin almaz iki soylersin almaz.hoş değil ama yine de tavrınız yanlış bence. siz de kendinizi salıp kilo alabilirdiniz. insani bişey. elbet kilolar verilir. ama sizin laflarınızla açtığınız yaralar iyileşmez. unutmayın.
Captain biz 7 yillik evliyiz. Evlendigimizin ertesi kilo almaya basladi. 7 yılda sal sal toplayamadi. He hü deyip duruyor. Bu oyle bi salma degil yani. Artik gozume batiyor. Bir insan bi soylersin almaz iki soylersin almaz.
E ucuncu de ya hayirdir benim hatun niye bunu soyleyip duruyo kadinda rahatsiz heralde der. Cabasi olsa da veremese eyvallah. Neyse farkli yorumluyoruz tesekkurler yine de uyarin icin.
Diyete baslamissin azar azar vermeye baslamissin. Olay bu zaten benim esim de yok. Bu heves bi toparliyim noluyo demek yok. Ben 8 aylik cocukla her gun yuruyorum bi zahmet o da cabalasin.evlendiğimde 70
hamile kaldığımda 85
93 kiloyum (verdiklerimi saymazsak)
bende obezim yani
eşim kiloyu sevmez kendine karşı hassastır
eşim kiloluyum diye bana sürekli laf soksa
sürekli beni dürtse , sürekli obezsin dese
içimden gelmediği halde ittirse
1 arpa boyu yol gitmem üstüne alırım galiba
diyete başladım vermeye başladım
bi sürü şey yapıyorum ama yavaş gidiyor
bazen bozuyorum insanın içinde gelmesi lazım
Evet ablacim aynen oyle. Afedersin 2 yil once falan bana diyo ki begonfilcim popon once pek guzeldi sende saldin artik. Ee be adam ben cocuk dogurdum vucudum ister istemez deforme oldu sen bi kendine baksana diyorum ben memnunum diyor ee ben memnunmuyum peki senin bu halinden.
Ay ben de anlayamadim adam kilo alip meme gobek salmaya utanmasin ama ben soyleyince suclu oldum bu kadinlar kulubu neye kadir.Kilo konusu acildigi zaman kadinlar hep " seven her haliyle sever" diyorlar ama asla katilmiyorum. Gobegi bariz cikmis ve memesi olan biriyle kari koca iliskimi devam ettiremem. Onu gectim koluma takip gezdiremem.
Adam hala umursamiyor veya tedavi olmuyorsa bal gibi bosanma sebebidir bu bana.
Ya ücgen falan istemiyorum ki ben. Normal kiloda bi insan olsun. Bana suanki yazdigi mesaj su ; canim sus yoksa susan kadin alirim. Ben ne diyim bu adama ?
Uzulmez kilo verirdim.Benim esimde kilolu evet kilo saglik acisindan kotu bisey ama cok agir konusmussunuz bence siz kilolu olsaydiniz o size boyle deseydi uzulmez miydiniz?
Tamam bunu da diyim birazdan kadinlar kulubun de lanetlicekler beni :)Aldıgın kadınla sütyen nedenleriniz aynı olsun, ortak kullanırsınız de :))
Diyete baslamissin azar azar vermeye baslamissin. Olay bu zaten benim esim de yok. Bu heves bi toparliyim noluyo demek yok. Ben 8 aylik cocukla her gun yuruyorum bi zahmet o da cabalasin.
O zaman nefessiz kalmasini bekliyim ben de.benim buna başlamam 4 yılımı aldı
aaa kocam kiloyu sevmez diyip vermeye başlamadım ki
oğlumla ilgilenirken nefessiz kalmam sebeb oldu
eşiniz dediklerinizle dürtülmüyor demekki
kendisine başka sebeb lazım
Tamam bunu da diyim birazdan kadinlar kulubun de lanetlicekler beni :)
Yaa tesekkur ederim valla kendimi cok gaddar hissettim adam kilo aldi suclusu ben oldum.Ama siz çok minnoş geldiniz bana
Ayrıca yaklaşımda problem göremedim ben zira bizde eşimle öyleyiz ve böyle bi konuda bende aynı şeyleri söylerdim muhtemelen.
Böyle güzel böyle devam bence
Ay ben de anlayamadim adam kilo alip meme gobek salmaya utanmasin ama ben soyleyince suclu oldum bu kadinlar kulubu neye kadir.
Tamam bunu da diyim birazdan kadinlar kulubun de lanetlicekler beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?