Eşimin kilolari

Şimdi ben böyle yazınca beni millet 34 beden sanacak :)))
Değilim.
171 boyum, 60-62 kilo arasındayım normalde.
He daha az gösteriyorum o ayrı.

Ama hamilelikte kilo alıyorum ve doğumdan 1 sene sonrasında 67-68 kilolarda oluyorum. Sonrasında Boğazımı tutmam yetmiyor, 60-62 ye geri donmek için haftada 3-4 gün 2 saat civarı spor yapmak zorunda kalıyorum.
Deli miyim? Hayır.
Ama Benim eşimle yada çocuklarımla yapmak istediklerim, hayattan beklentilerim bunu gerektiriyor.
Eşimle bu konuda uyumsuz olsak, ben ona yada o bana yetişemese, birlikte hayal ettiklerimiz içimizde kalsa, bir şeyler eksik olurdu.
Kimse o yüzden benim bedenim, canım isterse demesin.

7 yılın verdiği yetkiyle iyi giydirmişsiniz esinize.bira başlıca problem zaten. Ama şöyle bi gerçek var.akşam yemekleri çok önemli bilindiği üzere. Eliniz biraz tatlı sanırım sizinde.e napsın adam.siz azarladıkca ters tepiyo söyliyim. Karşınıza alıp konuşun.bide sanırım siz sağlık olarak degilde görsel açıdan pek yakıştıramıyosunuz eşinizi yanınıza yanılıyomuyum.benim eşimde kilolu.çok seviyorum onun tontik hallerini

benim eşim benle tanıştığında 115 civarıydı. gaza geldi ben inceyim diye 100 lere düştü. ben çok dikkat ederim tamam çok zayıf değilim ama 36-38 bedenim ama o rahattır. evlenirken 95 e düşmüştü 100 e çıktı şimdi ben hamileyim diye müdahale demiyorum saldı yine 102 oldu. ben senin dediklerini desem çok üzülür ben sadece ne olur dikkat et diyorum tamam diyor ama iştahlı adam. bende istemiyorum sağlığına iyi değil ama bence sende bukdr rencide edici konuşma canım ben olsam çok üzülürdüm ama haklısın insan sinirleniyor yani nasıl bukdr rahat diye .uff

Ayyy iştahlı adam mi ne güzel ya benimki herşeyi seçer çok zayıf değil yine de ama kilolu da değil. İştahlı erkek iyidir derdim ama demek ki fazlası meme yapiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…