- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi Deve tabani
-
olayı başka yerden anlayanlar klübüne hoş geldiniz :)
mesele karşı tarafın nefessiz kalması mı bunu farketmesi mi
bırakalım adam sürekli şişkosun ama aslında sağlıklı olman için
sana psikolojik baskı kuruyorum diyen kadına uysun o vakit
Ya suan o kadar gerildimki.
Ben bu adamla evlendigim de 90 kiloydu 1.85 boyunda bu arada. 7 yillik evliyiz. Suan 107 kilo.
Yani soyledigi bu. Bence daha kilolu.
Obez oldun be herif. Cok sinirliyim ya. Herhangi bir saglik problemi yok. Tamamen kendi bogazinin gevsekligi. Bu sekilde begenmedigimi 28 yasinda gibi degil 38 yasinda gibi gozuktugunu artik memelerinin cıktıgıni soyluyorum ama yok. Dun bi nisana gittik cekilen fotografi gordum hala beynim fokurduyo adam obez olmus ya. Attim fotografi ona dikkat et su haline bak yeter artik dedim gormedi henuz.
Kendine bisiklet aldi 2 bin para verdi ama kıçını yaymaktan ayda bir binmiyo. Oturup birasini yudumlamaya vakti var ama bisikley surmeye spora gitmeye hali yok. Resmen evlendik cöktü adam.
2 cocuk dogurdum biri daha minnos 8 aylik ben verim kiolarimi bu adam veremedi. Niyeti yok cunki. Benim kilolarim vucuduma oturdu diyo. Memen kac beden diyorum ama hicc icerlemiyo.
Once bi göbegime bakarim sonra aynaya bakarim sonrada kilo vermeye baslarim.Yazdiklariniz gayet acik siz bir tekrar okuyun. Yorumlara da hayret ediyorum.
Erkekler bu yorumlarin cok azini kadinlara yapsa ortaligi inletip, bizim vucudumuz nasil istersek oyle yasariz oluyor. Kocam bana kilolu dedi bu hakarete katlanamam oluyor.
Kadinlarda kilo varsa "vucut olumlama" diye pozitif yollar araniyor ama çıkmissiniz burda "memeleri cikmis" diyorsunuz. Esinizin erkeklerin oldugu bir platformda sizin icin "gobegi kat kat olmus" dedigini okusaniz ne hissederdiniz?
Zayif misiniz kilolu mu ilgilenmiyorum ama kadjn erkek hic kimse kilolu olmaktan mutlu değildir. Ama bundan daha mutsuz eden sey varsa en yakininin boyle acimasiz konusmalari bence.
7 yıl farketmedi, ne kadar zaman beklenmeli?
Bir de hanımefendi ve eşi arasındaki diyalog arkadaşça falan da olabilir, nitekim eşi de susmazsan susan kadın alırım :) diye şaka yapmış kendince.
Ama kadın kalkıp ortalığı ayağa kaldırmıyor, beni susmam için başka kadınla tehdit ediyor diye.
Ya benim rahatsiz olmam icin 300 kilo mu olmadi lazim ?Saptirmayin benim cevamibi
Konu sahibi oyle bi anlatiyoki 300 kiloluk bi obez gibi
zaten evlendiginde
90 kiloymuş yine kiloluymuş yani
Ben konu sahibinin bukadar takilmasina şasırdım
Neyse kendi bilir
Valla saglik problemi olmayan zayiflasin. Buna bu kadar duygusal bakmak mantiksiz.Bu konuyu kocam beni sisko oldum diye begenmiyor diye bir kadın acsaydi kıyamet kopmustu. Erkek sisko olunca herkes zayiflasin yazmis:)
Daha once iyi konusmadigimi nerden cikardiniz ?tarzınız çok çirkin..
bu sözlerin aynısını bir erkek bir kadına söylediğinde ortalgı yıkıyoruz..
siz ona hakaret edip incitmek yerine yanında olup motive etmeyi deneyin.siz kötü konuştukça üstünde hükmünüz olmayacak ve sizi hiçbir şekılde kaile almaycak
Valla canim kilo alma sebebim en azindan bebekti. Hicte salmadim. 17 gunlukken ciktim 1 saatlik yuruyuslerime devam ettim. Fil gibi oldun demesi icin onun hesap yillardir yayilip yayilip kilo vucuduma yerlestii yeeaa demeliyim. E evet iste almakla bitmiyor binsin. Vakti var. Ben onu boyle begenmiyorum garip olan nedir ? Tatli dillede uyardim ama 7 yildir bir asama kaydetmedyse kırılsın bi zahmet en azindan bisey yapmis olur.Bence adama hakaret etmeyi kesmekle başlayın işe. Kırıcı oluyorsunuz. Siz hamilelikten sonra o toparlanmadiginiz dönemde eşiniz 'begonfil, fil gibi oldun, şu resme bak' dese,sizi küçük düşürse hırs Edip zayıflamaya mi çalışırdinız yoksa sinirlenip 'pasa gönlün bilir, beni seven böyle sevsin' der , keskul mü kaşiklardiniz?
Bisiklet almasına sevindim eşinizin,benim de hayat arkadaşım bir bisikletim var :)
Ama aldım bittiyle olmuyor o. İnsanın bir motivasyona ihtiyacı var. Bebekleriniz olmasaydı, beraber çıkın derdim ama küçük bebekleriniz var
Onun yerine şeyi onerebilirim. Neredeyse her şehrin bisiklet grupları var. Ve neredeyse her grubun PAB etkinlikleri oluyor. Yani acilimi: Perşembe akşamı bisikletçileri.
Her perşembe iş çıkışı saatinde şehrin göbeğinde buluşup 10-15-20 artık kaç kilometreyse birlikte pedalliyor, saat 12 olmadan evlerine dönmüş oluyorlar. Bence bu esinize motivasyon olabilir. Sonuçta kim durduk yere amaçsız amaçsız bisikletle çıkar ki? İsterse beş milyarlık bisiklet olsun, motivasyon şart.
Ayrıca iş yeri çok uzak değilse bisikletle gidebilir. Ben önceki isimde öyle yapardım. Bu şekilde giden de çok arkadaşım var.
Bisikleti katlanan bisikletse günün her saati metroya otobüse falan da binebilir. Yani yolun tamamında sürmek zorunda da değil...
Zamanla sıkılaşmayi kendi de farkeder, o zaman da yeni egzersiz alanları bulursunuz .
Zaten çok değil 18 kilo fazlasi varmış. Verilmeyecek bir kilo degil
Bu gun de hassas bayanlar toplanmis :)7 yıl farketmedi, ne kadar zaman beklenmeli?
Bir de hanımefendi ve eşi arasındaki diyalog arkadaşça falan da olabilir, nitekim eşi de susmazsan susan kadın alırım :) diye şaka yapmış kendince.
Ama kadın kalkıp ortalığı ayağa kaldırmıyor, beni susmam için başka kadınla tehdit ediyor diye.
Burada kimse obez bir kadina bu yorumlari yapmaz. Herkes sagligin icin kilo ver der.Yazdiklariniz gayet acik siz bir tekrar okuyun. Yorumlara da hayret ediyorum.
Erkekler bu yorumlarin cok azini kadinlara yapsa ortaligi inletip, bizim vucudumuz nasil istersek oyle yasariz oluyor. Kocam bana kilolu dedi bu hakarete katlanamam oluyor.
Kadinlarda kilo varsa "vucut olumlama" diye pozitif yollar araniyor ama çıkmissiniz burda "memeleri cikmis" diyorsunuz. Esinizin erkeklerin oldugu bir platformda sizin icin "gobegi kat kat olmus" dedigini okusaniz ne hissederdiniz?
Zayif misiniz kilolu mu ilgilenmiyorum ama kadjn erkek hic kimse kilolu olmaktan mutlu değildir. Ama bundan daha mutsuz eden sey varsa en yakininin boyle acimasiz konusmalari bence.
Hayatım böyle insanlarla geçti gittim mide küçültme ameliyatı oldum sanıyorlar ki kilo vermek çok kolay hep bi ağızlarında artislikÜslubunuz hep böyleyse, kilo vermeye gönlü olan adamı bile vazgeçirirsiniz.
Tam inat yapması için gerekli olan şekilde konuşuyorsunuz. Çok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?