Eşimin kilolari

Nedense konu sahibinin eşini savunanlar hep şişman kadınlar olmuş burada. Nedeni belli aslında.
Üşenmedim hesapladım bmi 32 adamın yani bildiğin obez. Obezite hastalık, tombişlik oburluk denemez adam hasta.
Aysenaz tamda ilk cumleni soylemek icin cok yeltendim ama gerek yok. Sen olsaydinlar. Yoksa bi saglik problemim olmiyayim mumkunse. Yayila yayila 107 kilo olayim sonrada ay kocisko bana ne dedi bi bakin diye konu acayim.

Hayatım böyle insanlarla geçti gittim mide küçültme ameliyatı oldum sanıyorlar ki kilo vermek çok kolay hep bi ağızlarında artislik
Valla adam 7 senede 17 kilo almış. Evlenmeden önce 90 kilo, dal gibi değilmiş yani. Ki her bünye için kilo verme motivasyonu ve fizyolojik süreç aynı değil. Geçmiş olsun bu arada Bibi.
Konu sahibi evlenmeden önce eşine "100 kilo olmayacağım" diye antlaşma imzalatsa daha mutlu olurdu.

Cabaniz oldu yani dimi ? Hah benim esimde bu caba yok. 7 yil sonra ki üslubum bu evet.
Hayatım böyle bir babayla geçti ve çevre böyleleriyle dolu herkesin bi fikri var biz bilmiyoruz çünkü, 37 yaşındayım artık dedim ameliyat olayım ki kolay bir ameliyat değik bir haftadır hastanedeyim insanları yargılamaktan vazgeçin bi düşün yakamızdan

Nedense konu sahibinin eşini savunanlar hep şişman kadınlar olmuş burada. Nedeni belli aslında.
Üşenmedim hesapladım bmi 32 adamın yani bildiğin obez. Obezite hastalık, tombişlik oburluk denemez adam hasta.
Tatlım ekrandan tartı kullanabiliyorsun herhalde Şahsen şişman değilim de çünkü

Saptirmayin benim cevamibi
Konu sahibi oyle bi anlatiyoki 300 kiloluk bi obez gibi
zaten evlendiginde
90 kiloymuş yine kiloluymuş yani
Ben konu sahibinin bukadar takilmasina şasırdım
Neyse kendi bilir

Cevrenizde hic uzun boylu erkek yok sanirim
1,90 boya 90 kilo kilolu degil normal kilodur
100 kilo iken spor yapan biri olsa efsane bi vucut olabilir

Bu konuyu bir erkek açsaydı keşke yorumları o zaman çok merak ediyorum 17 kilo içinmi kocanızdan iğrenç birşeymiş gibi bahsediyorsunuz
Kocamdan igrenc birsey gibi bahsetmiyorum. Ne munasebet. Kendisini cok seviyorum hatta. Ama bu onun kilosunu degistirmiyo saptirmayin lutfen dirama yapmayin.

Yazdıklarınızı birdaha okuyun ozaman siz ne yazdığınızı bilmiyorsunuz
Ay ne yazmisim ? Gordugum fotografta obez. 10 yas buyuk gosteriyo dedim. Ayni yatakta yatiyorum adamin memeleri cikti. Problem buna engel olmak icin hic bir cabasi olmayan esimde degilde bende mi ? Siz niye ameliyt oldunjz hanimefendi ? Madem rahatsiz olunmamasi gereken bir durum neden bu yola basvurdunuz ?

Esim ugrassada veremese derim ki tamam ama yok cabasi yok. Alinganlik yapmayi birakin. Obez olmak siyah ve beyaz kadar net bir durum. Evet esim 28 degil 38 gosteriyo. Bu durum boyle eveleyip gevelemeye gerek yok.

Ne alakası var burda çok zayıf begenmiyorum diye konu açsaydıda benim gibi şişmanlar aynı şeyleri yazardı gene saçma sapan tezler ayşenazdan

Ben rahatsız olunmaması bir durum yazdıgımı hatırlamıyorum ha rahatsız olunulan bir durum var tavrınız emin olun ne kadar belli etmesede oda 107 kilo olmak istemiyordur

Canımcım geçmiş olsun
Senin üreme sisteminle ilgili problemin vardı regl olmuyodun belki bundandır kilon ayrıca cabalamıssında alınıcak bişey yok
Yemeden şişenlere kimsenin lafı yok kendini poşet sanıp dolduranlara laf gidiyo

Benimki de evlendikten sonra topac gibi oldu bosuna ugrasma kilo vermezler rahata alisinca . Alan almis satan satmis kafasindalar.

Ne alakası var burda çok zayıf begenmiyorum diye konu açsaydıda benim gibi şişmanlar aynı şeyleri yazardı gene saçma sapan tezler ayşenazdan
Her konuda konu sahiplerine karşı düşmanca yaklaşımına dikkat ediyordum. Kendi hayatında bir şeyler yolunda gitmeyince böyle oluyormuş demek ki. İnşallah hem sağlığın hem psikolojin düzelir bir an önce.

Kendi hayatımda ne yolunda gitmiyormuş mesela şişman olmamı diyorsan onunda ameliyatini olduk dr hanım neyse kk da boy boy konuları olan ben değilim hayatı yolunda giden kişi

Kız daha yeni ameliyat olmuş hoş mu bu şimdi?
Senin 1 ay içinde yazdığın farklı kiloları yazmıyom istersen
50-60-70 allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…