- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Cabaniz oldu yani dimi ? Hah benim esimde bu caba yok. 7 yil sonra ki üslubum bu evet.Hayatım böyle insanlarla geçti gittim mide küçültme ameliyatı oldum sanıyorlar ki kilo vermek çok kolay hep bi ağızlarında artislik
Aysenaz tamda ilk cumleni soylemek icin cok yeltendim ama gerek yok. Sen olsaydinlar. Yoksa bi saglik problemim olmiyayim mumkunse. Yayila yayila 107 kilo olayim sonrada ay kocisko bana ne dedi bi bakin diye konu acayim.Nedense konu sahibinin eşini savunanlar hep şişman kadınlar olmuş burada. Nedeni belli aslında.
Üşenmedim hesapladım bmi 32 adamın yani bildiğin obez. Obezite hastalık, tombişlik oburluk denemez adam hasta.
Valla adam 7 senede 17 kilo almış. Evlenmeden önce 90 kilo, dal gibi değilmiş yani. Ki her bünye için kilo verme motivasyonu ve fizyolojik süreç aynı değil. Geçmiş olsun bu arada Bibi.Hayatım böyle insanlarla geçti gittim mide küçültme ameliyatı oldum sanıyorlar ki kilo vermek çok kolay hep bi ağızlarında artislik
Hayatım böyle bir babayla geçti ve çevre böyleleriyle dolu herkesin bi fikri var biz bilmiyoruz çünkü, 37 yaşındayım artık dedim ameliyat olayım ki kolay bir ameliyat değik bir haftadır hastanedeyim insanları yargılamaktan vazgeçin bi düşün yakamızdanCabaniz oldu yani dimi ? Hah benim esimde bu caba yok. 7 yil sonra ki üslubum bu evet.
Tatlım ekrandan tartı kullanabiliyorsun herhaldeNedense konu sahibinin eşini savunanlar hep şişman kadınlar olmuş burada. Nedeni belli aslında.
Üşenmedim hesapladım bmi 32 adamın yani bildiğin obez. Obezite hastalık, tombişlik oburluk denemez adam hasta.
Saptirmayin benim cevamibi
Konu sahibi oyle bi anlatiyoki 300 kiloluk bi obez gibi
zaten evlendiginde
90 kiloymuş yine kiloluymuş yani
Ben konu sahibinin bukadar takilmasina şasırdım
Neyse kendi bilir
Kocamdan igrenc birsey gibi bahsetmiyorum. Ne munasebet. Kendisini cok seviyorum hatta. Ama bu onun kilosunu degistirmiyo saptirmayin lutfen dirama yapmayin.Bu konuyu bir erkek açsaydı keşke yorumları o zaman çok merak ediyorum17 kilo içinmi kocanızdan iğrenç birşeymiş gibi bahsediyorsunuz
Yazdıklarınızı birdaha okuyun ozaman siz ne yazdığınızı bilmiyorsunuzKocamdan igrenc birsey gibi bahsetmiyorum. Ne munasebet. Kendisini cok seviyorum hatta. Ama bu onun kilosunu degistirmiyo saptirmayin lutfen dirama yapmayin.
Ay ne yazmisim ? Gordugum fotografta obez. 10 yas buyuk gosteriyo dedim. Ayni yatakta yatiyorum adamin memeleri cikti. Problem buna engel olmak icin hic bir cabasi olmayan esimde degilde bende mi ? Siz niye ameliyt oldunjz hanimefendi ? Madem rahatsiz olunmamasi gereken bir durum neden bu yola basvurdunuz ?Yazdıklarınızı birdaha okuyun ozaman siz ne yazdığınızı bilmiyorsunuz
Ne alakası var burda çok zayıf begenmiyorum diye konu açsaydıda benim gibi şişmanlar aynı şeyleri yazardı gene saçma sapan tezler ayşenazdanNedense konu sahibinin eşini savunanlar hep şişman kadınlar olmuş burada. Nedeni belli aslında.
Ben rahatsız olunmaması bir durum yazdıgımı hatırlamıyorumAy ne yazmisim ? Gordugum fotografta obez. 10 yas buyuk gosteriyo dedim. Ayni yatakta yatiyorum adamin memeleri cikti. Problem buna engel olmak icin hic bir cabasi olmayan esimde degilde bende mi ? Siz niye ameliyt oldunjz hanimefendi ? Madem rahatsiz olunmamasi gereken bir durum neden bu yola basvurdunuz ?
Esim ugrassada veremese derim ki tamam ama yok cabasi yok. Alinganlik yapmayi birakin. Obez olmak siyah ve beyaz kadar net bir durum. Evet esim 28 degil 38 gosteriyo. Bu durum boyle eveleyip gevelemeye gerek yok.
Istemiyor gibi hareket ederse no problem.Ben rahatsız olunmaması bir durum yazdıgımı hatırlamıyorumha rahatsız olunulan bir durum var tavrınız emin olun ne kadar belli etmesede oda 107 kilo olmak istemiyordur
Hayatım böyle bir babayla geçti ve çevre böyleleriyle dolu herkesin bi fikri var biz bilmiyoruz çünkü, 37 yaşındayım artık dedim ameliyat olayım ki kolay bir ameliyat değik bir haftadır hastanedeyim insanları yargılamaktan vazgeçin bi düşün yakamızdan
Her konuda konu sahiplerine karşı düşmanca yaklaşımına dikkat ediyordum. Kendi hayatında bir şeyler yolunda gitmeyince böyle oluyormuş demek ki. İnşallah hem sağlığın hem psikolojin düzelir bir an önce.Ne alakası var burda çok zayıf begenmiyorum diye konu açsaydıda benim gibi şişmanlar aynı şeyleri yazardı gene saçma sapan tezler ayşenazdan
Kendi hayatımda ne yolunda gitmiyormuş meselaHer konuda konu sahiplerine karşı düşmanca yaklaşımına dikkat ediyordum. Kendi hayatında bir şeyler yolunda gitmeyince böyle oluyormuş demek ki. İnşallah hem sağlığın hem psikolojin düzelir bir an önce.
Her konuda konu sahiplerine karşı düşmanca yaklaşımına dikkat ediyordum. Kendi hayatında bir şeyler yolunda gitmeyince böyle oluyormuş demek ki. İnşallah hem sağlığın hem psikolojin düzelir bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?