- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bir de bu konuda çözüm önerisi istiyorsanız ana konunuzdan da silin bu lafı bence. Çoğu kişi tüm mesajları okuyamadığından, bu laf üzerinden yorum yapacaktır.Tiksinmek lafı hoş degıldı haklısınız hata ettim onda
Ayol o göbeği eritemez zaten rahat olCok da degıl bence kalıplı duruyrdur hafıfde gobegı vardır oyle lambur lumbur sallanan bı gbegı yktur yanı benm esımde 1.80 kılo 99 ama cok tatlıııı zayıfken ogrencı gıbıydı sımdı maşallah kalıplı dag gıbı bı adam oldu hafıfde gbek var tabı erıtmeye calışyr ama ben ıstemyrum azcık kıskancımda
Haklısın tamamBir de bu konuda çözüm önerisi istiyorsanız ana konunuzdan da silin bu lafı bence. Çoğu kişi tüm mesajları okuyamadığından, bu laf üzerinden yorum yapacaktır.
orantı var geneAyol o göbeği eritemez zaten rahat ol
Belkıde 100 kılodurSok oldum. Esinizin abarti bi kilosu yok. O kiloda kadinlar var kocalariyla mutlu kadinlar. Ne sacma dertler
Aşırı degıl obez degıl ama göbegı var Baya . Küçük göbekle degıl. Boğaz'ında katlar bar bel cevresı zaten cok geniş hıc ama hıc hoşuma gıtmıyorSenin boyun kilon kaçtı çok mu şişman duruyor yanında
bi kere zaten o kiloda ise kesinlikle seker hastalığı vardir. insülin direnci olusmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?