Eşimin kilosu .

Boy 174
Kilo 100 e ramak kalmış
Yani ilk başta 174 ü kilo sandım
Aslında boyu uzun değil bi erkeğe göre nerdeyse benim boyumda yani 35 kilo fazla halimi düşündüm çok fazla geldi. Erkekler daha kalıplı olduğu için 20 düşsek 15 kilo civarı verse normal olabilir.
Benimkide 185 falan 85 kilo ama göbek var veremiyor
Bence siz sıkı bi diyet spor yapın beraber yapın hemde yaz geliyo bol bol yürüyün vaktiniz varsa yüzün..
Kilo kötü ya spor sart

Ayol o göbeği eritemez zaten rahat ol

Senin boyun kilon kaçtı çok mu şişman duruyor yanında
Aşırı degıl obez degıl ama göbegı var Baya . Küçük göbekle degıl. Boğaz'ında katlar bar bel cevresı zaten cok geniş hıc ama hıc hoşuma gıtmıyor

Sprite içer dedım şu halinle gene ıcme ekmısın. Hayır dedı ıcmıcem. Seksen kilo olana kadar dedı vs vs . Ikı yıldır seksen kilo olacak güya

Benim kocam 176 boy 98 kilo falan o haliyle seviyorum gobusunu falan tiksinmek hic aklimdan gecmedi bende dogumda aldim kilolari ve esim benim hakkinda tiksinc deseydi cok uzulurdum. Zamanla verir ya ben esimin vermesini istemedigim icin bol bol yemekler yapiyorum cok da memnunuz sukur

Evet eşinizin kilo almasından hoşlanmayabilirsiniz,bu sağlık bakış açısından olabilir fiziksel görüntü açısından da olabilir;ama buna yaklaşımınız pek destekleyici eş modunda gelmedi bana,üzücü doğrusu.
Kilo almak nefsime uydum yedim değildir çoğu zaman,altında hormonal ve psikolojik rahatsızlıklar yatabilir.eşinize destek olun,ikna edici mantıklı konuşmalar yapın

bir psikologa arkadaş demisti .
esinin kilosundan cok rahatsiz oldugunu ve esine soyledigini boyle yapamyin esiniz sizden utanir icini size kapatir demisti.

onu suclayici kirici davranmak ona gaz vermez kendinizden yola cikin siz o sekilde olsaydiniz?? nasil davranilmasini destek olunmasini isterdiniz??

Sen adamı gerçekten sevmemişsin zaten, evlenmek için evlenmişsin besbelli. 2 kilo daha aldı diye tiksiniyorum deyip böylesine yerebildiğine göre durum bu.
Evlenecek kadar sevmişsem kilosu gözüme batmaz sadece sağlığı için endişe duyarım. Destek olmak yanında olmak sağlığı için endişe edip ona yardımcı olmak yerine iğreniyorum pis tiksinç yemek yapmaktan soğuttu diye yermişsinde yermişsin adamı.
Boşa bu kadar tiksiniyorsan.

Valla benim esim 190 boya 100 kilo belki biraz daha vardır ama ben hiç böyle düşüncelere girmedim kalipli duruyor birazda göbek var yani bazen sağlığı için uyarıyorum o kadar bence sen eşinden sogumussun söylemlerin çok ağır sen kaç kilosun bilmiyorum ama ben 170 e 55 kiloyum bazen cevrem çocuğu gibi kalıyorsun yanında diyor onda bile gülüp geçiyorum öyle koruma gibi kalipli seviyorum ben diyorum

İnsan halden hale giriyor. Güzel rabbim bizi şekilden şekilde sokuyor. Bir hasta olunca en şişman çöp gibi en zayıf da fıçı gibi oluyor. Büyük konuşma arkadaşım. Hele eşinin kalbini hiç kırma. Güzellikle anlamıyorsa sus. Gerisi seni ilgilendirmez. Ben böyle yaşayamam diyorsan boşanırsın.

Esinizin abarttiginiz gibi bir kilosu yok.siz esinizn kilosubdan degil esinizden rahatsizsiniz.
Sanirim tiksinc dediginz adamin sjzi sogutan baska yonleri var kilo bahane olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…