- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
tiksindiği biriyle evli kalan biri kocası bile olsa kimseye kendine saygıdan bahsedemez.
Valla benim esim 190 boya 100 kilo belki biraz daha vardır ama ben hiç böyle düşüncelere girmedim kalipli duruyor birazda göbek var yani bazen sağlığı için uyarıyorum o kadar bence sen eşinden sogumussun söylemlerin çok ağır sen kaç kilosun bilmiyorum ama ben 170 e 55 kiloyum bazen cevrem çocuğu gibi kalıyorsun yanında diyor onda bile gülüp geçiyorum öyle koruma gibi kalipli seviyorum ben diyorum
Bence haklısın kesınlıkle nereye kadar gıdecek boyle174 kılosu 96 97 olmalı
bunalımda mı acabaGerçekten ıcımden bakmak gelmiyor işte . Gelıp kızacak olan var karşı cıkacak olan var burda bana ama sev mı yo rum . Ikı kılo daha almış . Tiksinc duruyor . Sinirimden ağlıyorum . Ya kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun . Oluyorum dıyor ams icraat yokkkk
Bayağı matematiksel hesap yapmışsınız..Tebrik ederim vallaSizin eşinizin boyu konu sahibinin eşinden 16 cm uzun.
O 174'e 98 kg veya daha fazla demiş, siz 190'a 100 kg veya daha fazla demişsiniz. Verdiğiniz rakamları baz alınca, sizin eşinizin vücut kitle endeksi 27,7. Fazla kilolu kategorisine giriyor. Konu sahibinin eşininki 32,4. Otuzun üzeri obez kabul edildiğinden, obez kategorisine giriyor. Aralarında kategori farkı var.
Konu sahibinin eşi anca 14 kg verirse sizin eşiniz gibi olur. Veya sizin eşiniz anca 17 kg alırsa konu sahibinin eşi gibi olur. Hatta eşiniz 17 kg alsa bile kas/yağ oranı iyiyse konu sahibinin eşinden zayıf görünebilir.
Konu sahibinin üslubu çok negatif, o ayrı konu. Sizin eşiniz 17 kg alıp 117 kg olsa yine aynı düşünürsünüz belki, o da ayrı konu. Ama boyları bu kadar farklı olan iki kişi kiloları birbirine yakın diye aynı kefeye konulamaz.
Ayol o göbeği eritemez zaten rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?