Eşimin kilosu .

Velev ki 120 150 kilo olsun eşiniz.
Ama evlenirken öyle değildi, ondan tiksiyorsunuz değil mi?
Siz evlendiğiniz gibi misiniz?
O göz çevrenizde kaz ayaklarınız çıkmayacak, memeleriniz sarkmayacak, hamile kalıp göbeğiniz çatlamayacak, totonuz düzleşip yayvanlaşmayacak ya da büyümeyecek, hiç kilo almayacak mısınız?
Her şeyi geçtim, sağlığı var hastalığı var, biz insanlar için binbir türlü sıkıntı var bizi bekleyen.
Mazallah o zaman ne yapacaksınız, onu çok merak ettim.
Burada mesele eşinizin kilo alması ya da onu beğenmemeniz değil, empati yetisinden son derece yoksun karakterinizle eşinizden adeta çöp gibi bahsederek, kendinize yakıştıramayışınızı ballandıra ballandıra anlatmanız...

Yazık adama ya, umarım bilmiyordur arkasından karısının böyle konuştuğunu.
İnsan dünyaya küser, özgüveni yerle bir olur eşinin bu düşüncelerini bilirse.

Anladığım kadarıyla eşin de kilosundan memnun değil. Neden onu kilo vermesine destek olmak yerine aşağılayıcı konuşuyorsun. Diyet yemekleri yap, fazla kalorili bir şey yiyeceği zaman uyar, spor salonuna yazıl de ne biliyim destek ol. Böyle yapman çok kırıcı..

bizim ilişki de bunun tam tersi. son zamanlarda kilo alan taraf benim, kilo ver diye baskı yapan taraf o. vermeye de çalışıyorum zaten ama olmuyor acaba bi arkadaşın dediği gibi insülin direnci şeker hastalığı gibi olaylarım mı var? bi kaç belirtisi de var zaten bende şekerin bi doktora görüneyim bunu okumam iyi oldu.

ama nişanlımın bana bi kere tiksinerek baktığını görmedim. hep kilo ver diye uyarır bazen gazlar falan ama hiç beni eziklemedi daha böyle. hatta çoğu buluşmamızda ''ne kadar güzelsin bi de şu kiloları versen tam olacak tek kusurun bu kilolar'' falan der. o öyle dedikçe motive oluyorum gerçekten de.

ama kötü bi şekilde aşağılayarak konuşsa çok kötü hissederdim sanırım. belki gaza gelir onun inadına yine kilo vermeye çalışırdım ama ondan buz gibi soğurdum içim düzelmezdi

bence onu överek gaza getir, böyle konuşarak değil.

ha bu arada, düşünüyorum da eğer nişanlım kilo alsa, beğenmesem bile tiksinmezdim. ben onun kendisini seviyorum bi kere, kilolarını da severim
bence senin eşinle başka sorunların da var, bu öfke ordan kaynaklı gibi geldi.

Sizin eşinizin boyu konu sahibinin eşinden 16 cm uzun.

O 174'e 98 kg veya daha fazla demiş, siz 190'a 100 kg veya daha fazla demişsiniz. Verdiğiniz rakamları baz alınca, sizin eşinizin vücut kitle endeksi 27,7. Fazla kilolu kategorisine giriyor. Konu sahibinin eşininki 32,4. Otuzun üzeri obez kabul edildiğinden, obez kategorisine giriyor. Aralarında kategori farkı var.

Konu sahibinin eşi anca 14 kg verirse sizin eşiniz gibi olur. Veya sizin eşiniz anca 17 kg alırsa konu sahibinin eşi gibi olur. Hatta eşiniz 17 kg alsa bile kas/yağ oranı iyiyse konu sahibinin eşinden zayıf görünebilir.

Konu sahibinin üslubu çok negatif, o ayrı konu. Sizin eşiniz 17 kg alıp 117 kg olsa yine aynı düşünürsünüz belki, o da ayrı konu. Ama boyları bu kadar farklı olan iki kişi kiloları birbirine yakın diye aynı kefeye konulamaz.

sadece bogazını tutamayıp homini gırtlak löp löp yiyip kendine hakim olamayanlar bana da itici geliyor. iradesizlik olarak görüyorum.
bu kişi kendim de olsa.

47 kiloyum şu an ve bana fazla. 1 kilo verip vücudumu şekle sokmalıyım.
eşim 65 kg ama hafif göbeği çıkıyor ona da kızıyorum

175 boy için neredeyse 100 kilo
insanın cinsel hayatı biter :/

Esin seni dini hassasiyetinden vuruyor sen de onu kilolarından. Zor değil mi bu kadar nefretle evlilik Sürdürmek? Bence oturun kırıcı olmadan çözümler üretin. Sen onun sevdiği bir şeyi yap o da seninle yürüyüşe çıksın vs.

Kırıldığınız söylenmemesi gereken sözleri belirleyin.

bunalımda mı acaba
hani kilosundan rahatsız oluyor ama icraat neden yok o yüzden anlamadım
depresifse hareket etmek içinden gelmiyordur belki?

Benm esimde bir seksen uc yuz sekiz kilo yuz onbesi de gormuslugu var. Ama yuzdugu icin en kilolu halinde bile doksan dersn en fazla. Erkekler kilo almaya cok meyilli . esim bi bucuk ayda on bes kilo veriyor diyeti biraktigi gibi bi bucuk ayda on bes kiloyu geri aliyor. Bende alistiramadim saglikli beslenmeye. Brn yaninda daha minyon kaliyorum.,herkes bebegimle bana abla kardes diyor, bende kilo almak isteyip alamiyorum. Hamileylen yirmi iki kilo almistim dedim kalr biraz kilo. Dogumun on besinci gunu kim der bu kadin dogum yapmis yirmi iki kilom gitti ustune kendi kilolarimdan da uc kilom gitti. Bu biraz bunye meselesi. Esin duzenli saglikli seyler yerse kilosu sabit olur ama once bi diyet sart. Erkeklrr kiloyu pek dert etmiyor.

Arkadaşım sen değil miydin evliliği idare etmenin yollarını arayan?
Eşinden tiksinerek doğru yolu bulabilmen imkansız önce bunu öğren bence.
Adamdan tiksinerek adama sevgi dolu,aşk dolu bakabilmen pek kolay değil çünkü...

tiksiniyorsanız boşanın ne yapalım yani eşi kilo aldı diye tiksinecek kadın zaten evlilik yürütecek türde bir insan değildir bence demek yarın hasta olsa yataklara düşse yüzüne tüküreceksiniz adamın...

Bayağı matematiksel hesap yapmışsınız..Tebrik ederim valla

Tiksinme olayı biraz fazla olmuş, kötü bir laf olmuş da ama ben anlıyorum böyle hissetmenizi ya.Bunun hasta olmakla hasta olunca da mı sevmeyeceksinle falan alakası yok ki.Kilo kişisel bakımla alakalı birşey bence.Kilo almaya başladıysan keseceksin o boğazı.Hiç umurunda olmadan alıp başını gidiyorsa bence de güzel bişi değil ki yani.Kadın için de erkek için de geçerli.He adamın bir hastalığı vardır ilaç kullanıyordur yan etkidir bişeydir ona laf edilmez.Ya da kadın hamiledir ya da sağlık problemi vardır kilo almıştır laf edilmez tamam.Ama ortada fol yok fos yok habire yiyelim dibine vuralım .Ben de sevmem.Siz evde sağlıklı yemekler yapın ama kilo ver diye değil bundan sonra sağlıklı beslenicez sağlığımıza dikkat edeceğiz diyin bence ordan girin olaya.

Tiksinme başladıysa aşk ve evlilik bitmiştir malesef. Rahatsız olma, uyarma falan başka tiksinme çok çok başka.

Ayol o göbeği eritemez zaten rahat ol

Evet aynen dedgın gıbı erıtemıyr eve elıptık bısıklet aldık guya aksam gelınce spor yapcaktı o kadar yrgun olyo kı dgru durust yapamyr bı hevesle duzenlı bı programa grmıstı valla dayaıdm pasta bregı nasıl olsa yakıysun ye ıc dıye dıyeee erıtemedı

her akşam ot yemekleri yap. pırasa, brokoli, ıspanak vs. evde pasta börek de yapma. eve kola, meyve suyu, çerez vs de alma.

İşin içine tiksinme girdiyse bu halde aynı yatağa girilmez, cinsellik olmaz ve sonu boşanmaya kadar gider. Sevseydiniz eşinizi her haliyle severdiniz. O zaman doğum yapmış ve kilosu artmış her kadını boşasın erkekler.

ben de eşimin kilolu olmasını istemezdim.neticede her gece aynı yatağa giriyor insan..hele ki boşvermişlik seviyesinde olunca canı sıkılır elbette insanın..haklısınız yani bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…