dişe dokunur bişey olsa belki hak bile vericem ama annem sesi bile o kadar alçaktı ki söylerken anlatamam art niyette yok ben biliyorum.söylediğin gibi bahane arıyormuş bulmuş bende öyle düşünüyorum nefrette varmış demekki ama annem kendisine yavrum diye hitab eder geliceği zaman sevdiği şeyleri falan yapardıhayatımda duydugum en saçma bahane.
kadın kötü bişi dememiş ki yahu.
niye özür dilesin? bence sende asla adım atma.
durduk yere kadıncağızı da üzmüş ya pess!
insan bahane aramak istemesin
iyi düşün bazı şeyleri, annen iyiliğine demiş ama eşin kötü anlamak istemiş
annenden nefret ettiğide ortaya çıkmış oldu.
neden yanlış anlayım ki ben de gel gitler yaşamaya başladım zaten ne yapayım diye düşünüyorum.ben annesine karşı hep saygılı oldum bi kusurum olmadı anlattığım olayda aynen böyle oldu ne eksik ne fazlayanlış anlamayın ama bu ınsanla ömür değil saat geçmez yol yakın karar senın .cok konu okudum çok şeyler gördüm yakınlarımdan kendı annemden bılırım böylesinide ilk defa görüyorum ruh hali iyi değil .eğer anlattıklarınız doğru ise bence siz onun annesıne yanlış yaptıysanız oda size böyle en ufak şeyde acı cektırmek ıstıyor olabilir yada sızın anlatmadıgınız şeyler olabilir.mesela genelde bu forumda arkadaşlar pek kendı suclarını yada ailesinin yaptıklarını anlatmazda o bakımdan?.geçmişten gelen annenızın yaptıgı yanlış danda kinlenmiş olabilir.yoksa bu olayda hıc bırseyyok değil ama en fazla takacağı 1 gun.özürlük bişey yok kesınlıkle.geri adımda atmayın
annemin özür beklentisi falan yoktu o affeder kızmaz ama beyimiz bekliyor özürü. bayramı dediğin gibi yaparım mantıklı görünüyor .ama ömür geçer mi bu adamlaTam tersi diye düşünüyorum anneni azarlayan eşin onun özür dilemesi gerekir.Bence hiç taviz verme bu konuda canım onlar nasıl biricik analarını ezdirmiyorlarsa sende ezdirme anneni..Bir bahane bul akrabalarada gelmediği için geçiştir..Zamanla ortam olur düzelir herşey takma kafana bayramı annenlerde geçir bence
annemin özür beklentisi falan yoktu o affeder kızmaz ama beyimiz bekliyor özürü. bayramı dediğin gibi yaparım mantıklı görünüyor .ama ömür geçer mi bu adamla
canım peki önceden annenızın eşinize yaptığı birşey olabilirmi ? yada annenızın onun annesıne falan.geçmişten gelen birşey değilse eğer .cunku hıc ama hıc normal durum değil onun özür dilemesi gerek bikere yaş olarak saygı göstermesi gerek onu gectım karısının annesi sonucta ..neden yanlış anlayım ki ben de gel gitler yaşamaya başladım zaten ne yapayım diye düşünüyorum.ben annesine karşı hep saygılı oldum bi kusurum olmadı anlattığım olayda aynen böyle oldu ne eksik ne fazla
baskı yapamam zaten bi hatası olsa neyse.babam iftara çağııryor bunları söylüyor gerçekten de utanmaz.bi de babama baba seninle görüşürüm sen bize gel falan diyormuş yani derdi annem. ne diyebilirim ki Allah ıslah etsinEşinin annene karşı garezinin sadece bu konudan olduğunu düşünmüyorum
Kafaya takmış bi kere o yada bu bahane ile ailenle iletişimi koparma niyetinde
Kadıncağız hiç bişey dememiş ki aksine mantıklı bile konuşmuş
Koskoca kadın tutup suçlu bile olmadığı bi konuda özür mü dileyecekmiş
Şu mübarek günü uğraştığı ve uğraştırdığı mevzulara bak
Sakın annene baskı yapma özür dile diye,yazıktır günahtır ya
Eşin alışmış dediğim dedik çaldığım düdük havalarına
Utanmadan bi de babana söylüo özür dilesin diye
Asıl özür dilemesi kendisiyken...
Sen taviz verme canım..hazır çocuk da yok..resti çek...
Boşan demiyorum ama kesinlikle resti çek
ne demek gelmiyorum eşek gibi gelecek
dişe dokunur bişey olsa belki hak bile vericem ama annem sesi bile o kadar alçaktı ki söylerken anlatamam art niyette yok ben biliyorum.söylediğin gibi bahane arıyormuş bulmuş bende öyle düşünüyorum nefrette varmış demekki ama annem kendisine yavrum diye hitab eder geliceği zaman sevdiği şeyleri falan yapardı
sevgim var tabi ki ama böyle giderse tükenecek.saçma sapan bahanelerle huzurumu kaçıyor yarın bi gün çocuğum olursa onu bile doldurur aileme karşıCanım sevgin varsa ayrılmak zor olur sevgi çoğu zaman kini nefreti bastırır.Sevgi bittiğinde ömür geçmiyeceğini anlarsın.Ailenle bayramda oturup konuşursunuz Hakkında hayırlısı olsun
Allah şahidim o biliyor tek yaptıkları evlat gibi davranmak annem zaten evime de sık gelmez onun annesiyle de sık görüşmez ama eşim k.validemin etkisinde çok kalır bi dolduruş mu oldu diye düşündümcanım peki önceden annenızın eşinize yaptığı birşey olabilirmi ? yada annenızın onun annesıne falan.geçmişten gelen birşey değilse eğer .cunku hıc ama hıc normal durum değil onun özür dilemesi gerek bikere yaş olarak saygı göstermesi gerek onu gectım karısının annesi sonucta ..
kendi annesi çok kıymetlidir bi tanedir kırsa da alır gönlünü. bugün iftara gelseydi annem kırgınlığı falan unuturdu ama gitmedişu mübarek ayda kadnın kalbini kırmışkendi annesinin kalbini kırsın mümkünse.
altında hiç bi sebep yok ailem evlenirken hiç bişeye karışmadı sonrasında da evime zaten sık gelip gitmezler eşim onlara gidince sevdiği ne varsa alıp yaparlar altında bi sebep olsa anneme o da kendince haklı vs. derdim ama inanın yok.benim onun ailesine kırıldığım zamanlar da oldu belli dahi etmedim bırakın özür diletmeyi .pire için yorgan yakmak istemem ama bu tutum bana normal gelmiyor nerdeyse 20 gün oldu aynı durumda.ilk konunuzu okumuş ve çok önemsememiştim açıkçası, "böyle yanlış anlaşılmalar her ailede oluyor barışırlar yakında" diyip geçmiştim.
yalnız eşiniz bunu takıntı haline getirmiş galiba, hastalıklı davranıyor. eğer altında başka sebep yoksa cidden sorunlu davranışlar bunlar.
annenizden bu derece nefret etmesini gerektirecek başka sebepleri vardır belki bu olayı da onlara kılıf yapmıştır, bu da bir seçenek gibi geldi bana. her ne olursa olsun -ki bence anneniz haksız bile olsa- koskoca insandan özür beklemek bana göre yanlış. hele bir de bunu utanmadan kayınpedere karşı dillendirebilmek nasıl bi özgüven hayret doğrusu. ne olursa olsun benim eşim babama böyle bir şey diyemez aynı şekilde ben de onun ailesine demem. koskoca insana " karın benden özür dilesin" denmez bence.
bu olay ufak fakat mide bulandırıcı, eşinizle açık açık konuşun bu ısrarı nedeniyle soğudunuzu anlatın bakalım ne diyecek. pire için yorgan yakmadan önce çözüm yollarının hepsinin tükenmiş olması lazım.
onun ailesi bana sık sık oraya başvur şöyle yap böyle yap derler.ben de kist var bebeğim olmuyor annesi gitmiş benden izinsiz randevu almış sesimi dahi çıkarmadım saygımı hiç elden bırakmadım.eşim anneme alınmış olsa dahi beni düşünmeliydionun annesi size hiç bir tavsiyede bulunmadı mı sanki?
onun annesi sizi hiç mi iğnelemedi? (anneniz iğnelememiş gerçi ama o öyle düşünüyor)
siz de böyle bir örnek verin. bak senin annen de bana böyle demişti ama ben cevap vermedim. ya da
inşallah senin annen de bana bi tavsiyede bulunur. tıpkı senin gibi saygısızca cevap vericem diyin.
çok kötü bir durum arkadaşım. Allah kolaylık versin. ama sakın geri adım atma. haklı olduğunu düşünür.
bir yuvanın dağılması bu kadar basit olmamalı. anlatmaya çalışın ona. doldurmuştur o kendini. asıl meseleyi öğrenmeye çalışın.
onun ailesiyle bir sorununuz mu vardı ki böyle öç almaya mı çalışıyor acaba?
bende bahane diye düşünüyorum çünkü ortada sorun yok.o na dedimki bak insanlar sağlık problemleriyle boğuşuyor dünyada daha önemli sıkıntılar var bu gibi olaylarla kafanı meşgul etme ama anlatamıyorum Allah a havale ettim açıkcası çünkü beni çok üzdü.konuyu üstelesem de üstelemesem de uzatacak ben yıpranıcam . bi de babamla görüşcekmiş kız kardeşimle de bi tek annemle görüşmezmiş ama böyle yaparsa zatenn babamlarda görüşmek istemezeşinin bahanesı çok saçma annen hakaretmı etmişki bukadar kınlenıyor bence görüşmemek için bahane üretiyor
nedense erkekler evlenınce eşlerının ailelerıyle görüşmelerınden pek rahatsız oluyor sizinkide uzaklaştırma çabası içinde sanırım
bi süre kendı haline bırakın hiç gidelim falannda demeyın kendınız gidin davete bılmıyorum tepkisi ne olur yalnız gıdemezsın falan dermı ama demezse hiç sende benım aileme gelicekmisin demeyın kendı hatasını kendı anlar belki anlaşılan üsteledikçe uzatacak konuyu
altında hiç bi sebep yok ailem evlenirken hiç bişeye karışmadı sonrasında da evime zaten sık gelip gitmezler eşim onlara gidince sevdiği ne varsa alıp yaparlar altında bi sebep olsa anneme o da kendince haklı vs. derdim ama inanın yok.benim onun ailesine kırıldığım zamanlar da oldu belli dahi etmedim bırakın özür diletmeyi .pire için yorgan yakmak istemem ama bu tutum bana normal gelmiyor nerdeyse 20 gün oldu aynı durumda.
onun ailesi bana sık sık oraya başvur şöyle yap böyle yap derler.ben de kist var bebeğim olmuyor annesi gitmiş benden izinsiz randevu almış sesimi dahi çıkarmadım saygımı hiç elden bırakmadım.eşim anneme alınmış olsa dahi beni düşünmeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?