eşimin kini bitmiyor

Peki babaniza benden ozur dilerse konusurum derken
babaniz ne dedi?

ve neye ozur dileyecek anneniz? yasini basini gectimde

oglum sen yanlis anladin ben isine karismak istemedim diyemi?

el insaf kendini cok tepeden goruyor yada cidden birisi dolduruyor onu

annesi babasi dolduruyor olabilirmi? onlarin demeleri gerek

saygisizlik yapma git ôp ellerini lafi gt..den anlama diye

bahane arıyormuş, bulmuş. yoksa herkes birbirine fikir verebilir, bu illa ki o olacak anlamında değildir. tut ki çok ağır bile konuşmuş olsa insan k.validesinden özür beklemez, en kötü ihtimalle yaşlılığına verir geçer.. gitmeyin üstüne, yıpratmayın kendinizi. çocuğunuz olunca anlar anne- baba ne demekmiş..

eşin sırf o konu yüzünden mi annenden özür bekleyip hem ramazanı hem bayramı zehir ediyor sana?

böyle bir olay ne duydum ne gördüm..ailen adına çok üzüldüm hep gelinlerden şikayet edilir ama böyle bir damatla baş etmek bence çok daha zor..ne kinci bir adammış,pes..

önceki konunda eşinin kin tutmasına sebep olacak hiç birşey yok,herkesin annesi babası zaman zaman böyle fikirler verir cok normal bir şey çünkü her aile evladının güzel bir yere gelmesini ister,eşin gereksiz tepki veriyor,asıl özür dilemesi gereken biri varsa o kişi asla annen değil!!

yapacağın tek şey,sende ona aynı şekilde davran,madem bu evliliği gözden çıkarmayı düşündün böyle dene bakalım o zaman nasıl tepkiler verecek

eşin iyi bi dayak istiyor terbiyesiz

işlerine geldikleri zaman çok güzel geçirirler sözlerini ama diyorum ya işlerine gelirse.benim babam mülayim bi insandır bi de onunla fazla yüz görmek istemiyor.

suçlu olduğuna inansam belki dilemesini isterdim ama kadın bi cümle etti.

evet suçlu benim alttan aldım ailesine haddinden fazla iyi davrandım cidden çok pişmanım.ilk gün çok tartıştık inan zarar gören ben oldum mübarek günde. tartışmada kavgada seviye gerektirir eşim bundan da yoksun.ailesi ona müdahelede bulunur hemde çok ama öyle çaktırmadan yapıyolarki kendi farkına varmıyor.

haklısın iyi niyetimden çekiyorum ne çekiyorsam k.v işine gelse müdahele ederdi ama işine gelmiyor ben ona anlattım neden onlara gitmediğimin sebebini o da aramayı kesti

bende yüzyüze çözülür diye düşündü ama dün iftara gitmedi belki de bahanesi sürsün istiyodur.

babam zamanında biz de büyüklerden öğüt aldık beğendiklerimizi yaptık beğenmediklerimizi kulak arkası ettik bu olayı uzatma ağzınızın tadı kaçmasın demiş. o da biz mutluyuz bi sıkıntı yok demiş. annesi babası doldurur mu bilmem ama çözüm olsun diye karşılarına alıp konuşmuyorlar

Son düzenleme:
bence de bahane....onun yerinde ben olsam özür talep edemezdim yüzüm kızarırdı

evet sırf bu başka hiç ama hiç bişey yok ramazan burnumdan geldi ne bi yere gittim ne kimseyi çağırdım sıra bayramda.ben iyi gelin oldum ama eşim iyi bi damat olamadı

belki de en iyisi budur ona onun gibi davranmak o zaman anlar belki hislerimi. evliliği önce o gözden çıkarmış ben de karşılık veriyorum aslında en sinir olduğum şey de hiç bişey yokmuş gibi sırnaşması

eşin iyi bi dayak istiyor terbiyesiz
biri atsa o dayağı ellerinden öpücem

ne var kadının söylediğinde yahu...
eşin cidden kötek istiyor galiba
istiyor istiyor ama atan yok

Minnie anne babamızın bizim hatalarımızı düzeltmesi gereken yıllar geride kaldı artık evlisiniz canım...

Sen güzelce izah ediyorsun,ortada kaale alınacak bir şey yok,eşin başka şeye odaklı ...O istedigi için ,o seçtigi için,bile isteye bunları yaşatıyor sana ve annene...Kazancı ne ,istedigi ne,yaşadıgıyla hangi duyguyu tadıyor orasını Allah bilir...Ama dolduruş,düzeltme gibi şeylere takılma...Kendini çok yıprattın ...Bitsin hayırlısıyla şu ramazan...Bayram bayram tadında mı geçecek yoksa sadece on a mı seyran olacak yaşayıp göreceksin...

Ben derim ki üzme canını..Anlattıgın paylaştıgın saygısız çıkışlar,ego burada olmasa yine karşına çıkacak...Bence sen en başında ne yapman gerektigini bilerek yazdın buraya...Kafan net aslında...sadece uzatmaları oynuyorsun arkadaşım....bence uzatma...Ömer Syfettin in diyet hikayesi gibi...Kes kolunun at önüne ve devam et kendi hayatına...

saglıcakla kal...

Eşinde kapris ve kompleks tavan yapmış maalesef. Koskoca kadın beyefendiden sırf bu sözü yüzünden özür dileyecekmiş de yok efendim çocuk olsa göstermeyecekmiş de. Ne haddine ya allah aşkına! Birinin en kısa zamanda haddini bildirmesi lazım. Babanın iftara davet edip eşinin de annenin kendinden özür dilemesi gerektiğini söylediğinde niye sessiz kaldığını anlamadım doğrusu. Güzel bi fırça atmalıydı bence sonucu ne olursa olsun. Yok artık hepinizin tepesine çıkmış ya da çıkartılmış!!!

haklısın uzatmaları oynuyorum hissediyorum bunu şimdi olmazsa bir ay yada ne biliyim 1 yıl sonra olacak.8 sene sonunda evlendik biz emek verdim diye bişeyleri korumaya çalıştıkça ben zarar görüyorum beni de geçtim arttık ailemde zarar görmeye başladı.bayram bana gelmeyecek o kesin.ailesine kızgın olmamın sebebi herşeyde müdahele ederler bunda sessizler neyse....

evet egosu çok yüksektir beyefendinin ailem ve ben iyi niyetimizin cezasını çekiyoruz.onun yaptıklarını ben yapamazdım büyüğümden de özür talep etmezdim

siyahla beyaz arasında sıkışıp kaldın...

benim fikrim şu : boşanma işi ciddiye binerse ki inanmayacaktır eşin...iki hitimal var

ya tornisatn edip yalvar yakar özür dileyecek senden ve sözler verecek..atıp tutacak....

ya da inada binaen öylece kupkuru bitecek bu evlilik...

yazdıkların,konuştuklarımız,benim sezdiklerimin özeti bu bende...ya siyah ya beyaz...

gri yok,uzlaşma yok,ödün yok,eğilme bükülme yok...yok oglu yok...

8 SENE DİYORSUN YA BUNU ANLAYAMIYORUM İŞTE...HAYATININ GERİ KALANI BİR KEFEDE ,8 SENE BİR KEFEDE...

ÖYLE ÖLÇ ARKADAŞIM...Bir kefeye 8 seneyi bir kefeye BOŞLUGU koyarak degil...

bazı arkadaşların yorumları gerçekten mükemmel..ben başka bişi söylemek istiyorum..genelde babalar daha sinirlidir ,daha fevridir ama babanın uslubü çok duygulandırdı benii..

eşiniz çok iğrenç ,ayıp şeyler söylemiş resmen 'baba annem hariç siz gelin' falan gibisinden..
Nasıl yüzü kızarmadan,utanmadan böyle bir şeyi söyleyebilmiş...
3 günlük dünya yahu şu mübarek aylarda yok yere neden kin duyuyor kadıncağıza..

ve babanız sukunetini korumuş.Eşinizin dedikleri babanıza hakaretten beter. Eminim eşine(ANNENİZE) yapılan bu davranış onu derinden üzmüştür..benim eşim böyle bişey yapsa babam söver suratına kapatır telefonu..gerçekten çok olgun davranmış babanız,terste konuşabiirdi ama emin ol 2 kelime laf etmediyse sırf aralar bozulur, küslük olur,eşin senide ailenle görüştürmez,yada yuvan yıkılır diye endişelenmiştir..susmuştur adamcağız

''babam zamanında biz de büyüklerden öğüt aldık beğendiklerimizi yaptık beğenmediklerimizi kulak arkası ettik bu olayı uzatma ağzınızın tadı kaçmasın demiş.''

babanızın maruz kaldığı sözler sonrası bunları diyebilmesi var yaa çok büyük bir inceliktir amaa kendini bilene tabiki..inşallah hatasını anlar eşiniz. ve taktir ediyorum sizide haklıyı haksızı ayırt edebiliyorsunuz duygusal davranmıyorsunuz..annenizi özür dileterek küçültmüyorsunuz..

babam sağolsun anlayışlı iyi bi insandır onun yerinde başkası olsa kötü tepki verirdi ama ben de ailemde başından beri böyleyiz.annemi haksız bulmuyorum onun için asla özür dilemesini istemem o sizin huzurunuz için dilerim diyor ama istemiyorum

haklısın gri yok. eşim gibi bi insanla uzlaşmaya anlaşmaya çalışıyorum hata bende. büyük ihtimal bayramda da devam edecek bu durum akrabalarım anlayacak o noktadan sonra da ben artık iyi niyetimi ve barışçıl tavrımı bi kenara bırakıcam

canım benim çocukta yoksa bence en hayırlısı bu adama rest çekmek ya sana uyacak yada güle güle gidecek ki onuda yapacak cesareti olduğunu sanmam,sanırım senden çok emin her türlü beni bırakamaz anlayışı hakim demekki hakettiğinden çok değer verdin, nedemek annene küsmek ne haddine düşmüş benim annem hiç susmaz sürekli eleştirir eşimi,eşim bir kere gık dememiştir senin annen benim annem der hep.ama bu neden kaynaklı aileden aldığı terbiyeden,sanırım eşinin sorunu bu.ama bunu çekmek zorunda deilsin,heleki annenin üzülmesine hiç katlanma.anne bidaha bulunmaz çünkü.inşallah senin için hayırlısı olur.

çocuk yok canım.dediğin gibi fazla değer verdiğim için kendini bırakamam sanıyor ama öyle bunaldım ki artık tahammülüm kalmadı.şimdi evle ilgili planlar yapıyor şunu kırdıralım bunu yaptıralım diye ama umrumda değil çünkü böyle olduğu sürece huzurum olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…